ad komp nevim co s tim muze byt kdyby spatnej bios na desce da se opravit , spatnej bios na GK dalo by se opravit ale ten vybuh od zdroje nebo jak si to popisoval to vidim blede...
ATi Radeon 7500_Seka se Undergound
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- K!ll3r
- Středně pokročilý

biosem to neni ze to pipa :DD podle me neshorela tim ze si ji narval do toho slotu .... (maybe) , ale proste rves grafiku s 1.5V do 3V
co dodat....
ad komp nevim co s tim muze byt kdyby spatnej bios na desce da se opravit , spatnej bios na GK dalo by se opravit ale ten vybuh od zdroje nebo jak si to popisoval to vidim blede...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale když jsi natolik blbej, že než ti stihnem poradit, tak si iniciativně odpálíš všechny zbylý komponenty, tak mně nějak nenapadá, jak z toho ven...Bauer Jack píše:Huf! A co když to bylo tím jeslti tam flashl bios protože ta karta nejede ani na jiných pc !Pokud by jste mi pomohli jak dostat pc zase k životu budu vám nadosmrti vděčný!!!
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Bauer Jack
- Červená karta

-
- Bauer Jack
- Červená karta

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

takze ocistit to nejde , jestli je to vypaleny tak si vypalil kus PCBBauer Jack píše:No jo ,ale já ten PC mám na díly na každý díl je tuším záruka !?? Myslíte že když tu desku nějak vyčistím že to nepude tak vydět ? Jen tak jsem přemyšlel jestli si namám koupit radči nový PC ono možná dnes je to málo a ta VGA mě nestačila ani na pořádnou práci s videem!
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to nepujde deska ma revizi agp 1.0 to je tusim max agp 2x,v ty desce uz mas asi tak maximum co tam jde dat tzn umi max celerona 533mhz,pridal bych pamet dalsich 256mb[umi to max 768] a ten disk jak koukam 10gb to asi jeste 5400 otacek... skus si sehnat nekde jetou 20gb 7200 otacek a uvidis rozdil jinak na te ati by to melo jet docela v klidu je zhruba na urovni g2titanium.....Bauer Jack píše:A co kdybych tam dal GeForce 6800LE ??:)
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39981 ... /pccout.sh
http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39981 ... 726mrt.gif ahoj takze trosku jsem hledat a podle toho co jsem cetl je to tahle deska,sosni si tu fotku a oznac tam cervene kde to je spaleno a postni to sem....
http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39981 ... 726mrt.gif ahoj takze trosku jsem hledat a podle toho co jsem cetl je to tahle deska,sosni si tu fotku a oznac tam cervene kde to je spaleno a postni to sem....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Bauer Jack
- Červená karta

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Kimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jojo,nejspis si ji odpalil v tom AGP slotu
Co se tyce ty M726,fsude psali jakej je to hroznej smejd ale ja ji mel taky a v ni celer 266@400 a nejakou 8MB grafiku od intelu a jelo vse skvele.
A pokud jde o to davat tam lepsi grafiku tak to nema zadnej vyznam,nepomuze to.Nejlepsi grafika do ty M726 bude tak GF2Ti nebo klidne 2MX,tu 2MX sem tam chvili mel a docela sem si slusne zaparil,ale toho GF6800 to je silenost i kdyby tam teoreticky sla.... nic neziskas.
Co se tyce ty M726,fsude psali jakej je to hroznej smejd ale ja ji mel taky a v ni celer 266@400 a nejakou 8MB grafiku od intelu a jelo vse skvele.
A pokud jde o to davat tam lepsi grafiku tak to nema zadnej vyznam,nepomuze to.Nejlepsi grafika do ty M726 bude tak GF2Ti nebo klidne 2MX,tu 2MX sem tam chvili mel a docela sem si slusne zaparil,ale toho GF6800 to je silenost i kdyby tam teoreticky sla.... nic neziskas.
Motherboard Abit IS7-E2 čipset Intel865PE - CPU Intel Celeron D 2.4@3.6ghz 1.25V - FSB 800 - Asus Radeon 9550GE/TD 250/400@380/560 Zdroj Eurocase 350W ATX Supersilent PFC - 512MB RAM PC400 DDR CL3.0 - Case AT HighTower - 3dmark03 - 3527pts.
- Bauer Jack
- Červená karta

-
Tak jsem se vykašlat na tu 500 a koupil jsem si celej novej PC docela našláplej je Athlon 64 3800+ ,1024MB 533MHz,VGA GeForce 6800Ultra atd. Jsem spokojenej ! Nevím co stím starým Athlonem 64 3000+ Nechal jsem si ho to celé prověřit a hodně věcí je tam KO proto to prej někdy jelo a někdy je HDD Tak klepal jak o život bylo to celé nějaké divné jeden pán me za to nabízí 1500,- mám to vzít reklamaci neuznaly!!
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podla mna tu grafiku neodvaril...ja som hodil GF4MX440 8x do dosky s AGP2x - 3,3V a fachá 
a ta karta je agp 8x
daco odpalis vtedy, ked vlozis do 1,5v dosky kartu 3,3V - AGP2x max - napr. TNT2...moze to zniet nezmyselne a mozno to aj je nezmysel, ale... podstatne je ze mi vpoho facha AGP8x 1.5V karta v AGP2x 3,3V....
takze by som to videl na zle flashnutu kartu + odvarenu MB
1. skus dat PCI kartu a GF6800LE do toho suntu a naflashovat...- a nezabudni zapojit VSETKY MOLEX konektory a odpojit mechaniky
2.ja som zapojil QDI Advance9 do novej skrinky, zapnem, zacne to horiet! v oblasti konektorov LED-kde sa zapajaju...vytrhnem z elektriny..zapnem na 2. krat a uz len cierna obrazovka...doska uz nenabeehla..prehodim do inej skrinky a ono to ISLO!!! dam naspät a taktiez to islo!!
a ta karta je agp 8x
daco odpalis vtedy, ked vlozis do 1,5v dosky kartu 3,3V - AGP2x max - napr. TNT2...moze to zniet nezmyselne a mozno to aj je nezmysel, ale... podstatne je ze mi vpoho facha AGP8x 1.5V karta v AGP2x 3,3V....
takze by som to videl na zle flashnutu kartu + odvarenu MB
1. skus dat PCI kartu a GF6800LE do toho suntu a naflashovat...- a nezabudni zapojit VSETKY MOLEX konektory a odpojit mechaniky
2.ja som zapojil QDI Advance9 do novej skrinky, zapnem, zacne to horiet! v oblasti konektorov LED-kde sa zapajaju...vytrhnem z elektriny..zapnem na 2. krat a uz len cierna obrazovka...doska uz nenabeehla..prehodim do inej skrinky a ono to ISLO!!! dam naspät a taktiez to islo!!
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB