Asi nema casfLYPPER píše:Stoobi umřel??? Nebo stávkuje, je nemocnej, ufik si ruku nebo nohu nebo co???
HALLLÓÓÓÓ... STOOBI...
PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- Axis
- Začátečník

-
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
nn, nebojte, ale nemám moc čas, no...fLYPPER píše:Stoobi umřel??? Nebo stávkuje, je nemocnej, ufik si ruku nebo nohu nebo co???
HALLLÓÓÓÓ... STOOBI...
A hlavně nemám pracovní prostředí, protože velká dílna, kde dělám v letě není vytápěná, takže tam teď nemůžu dělat...a v malý dílně je zase málo místa...
Ale dělal jsem na zdroji, fotky tady mám, jenže jsem si myslel, že bych je nahodil až když bude celej zdroj komplet udělanej...není ani stříknutej, protože barva bude černá metalíza (autolak), stejně jako celá case, ale v týhle zimě nemám kde zapojit kompresor a tříknout to...
No a taky jsem dělal na routeru, někteří možná víte, jak vypadá...
Takže zatím boužel žádnej moc velkej upgrade...
- stebloo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Jakej lak myslíš? Ten jakým budu stříkat ten zdroj a case?Fx píše:Jakou znacku toho laku pouzivas?
To budu mít namíchaný přímo jako pravej autolak z autolakovny (u školy máme takovej obchod, kde to míchaj...
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No pockej, ja se ptal na znacku toho laku, ne na to, jestli to je sprej... Proste jestli to je standox nebo co... i kdyz je fakt, ze u PC to neni tak znat jako na aute...
Ze to vyjde cenove stejne, to vim
Mimochodem, jakej kompresor na to pouzivas? Normalni na husteni pneumatik auta? Ptam se proto, protoze ten kompresor mam doma samozrejme taky a vim, ze strikat s tim auto neni uplne to pravy orechovy, protoze v tom vzduchu je vzdycky trochu oleje...
Ze to vyjde cenove stejne, to vim
Mimochodem, jakej kompresor na to pouzivas? Normalni na husteni pneumatik auta? Ptam se proto, protoze ten kompresor mam doma samozrejme taky a vim, ze strikat s tim auto neni uplne to pravy orechovy, protoze v tom vzduchu je vzdycky trochu oleje...
- Albi
- Středně pokročilý

K tomu kompresoru. Pouzivam na auta ten co na pneumatiky a neni s nim zadny problem... Jen musi byt poradne serizen a musi mit dostatecny tlak...Fx píše:Mimochodem, jakej kompresor na to pouzivas? Normalni na husteni pneumatik auta? Ptam se proto, protoze ten kompresor mam doma samozrejme taky a vim, ze strikat s tim auto neni uplne to pravy orechovy, protoze v tom vzduchu je vzdycky trochu oleje...
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
no on je to kompresor na pneu, ale ne ten takovej novej, co ho mají všude v OBi takovej malej. Je to dost velkej macek a žádnej olej jsem nezaznamenal...už jsem sním dost věcí stříkal a bylo to naprosto čistý...
A značku laku nevím...prostě to v tý prodejně chlap míchá z více druhů a kvalita je super...brácha už má tak kompa stříknutýho a prostě jak na autě, není pod tím teda kit ani základovka, ale sloupnout se to nedá...je to prostě samostatnej povrch...určitě víš, jak to myslím
A značku laku nevím...prostě to v tý prodejně chlap míchá z více druhů a kvalita je super...brácha už má tak kompa stříknutýho a prostě jak na autě, není pod tím teda kit ani základovka, ale sloupnout se to nedá...je to prostě samostatnej povrch...určitě víš, jak to myslím
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
No jasný...on je celej takovej oblitej olejem, ale na case jsem žádný fleky nebo tak něco nezaznamenal, takže pro mě spokojenost a pořád to bude 1000x lepší než nějakej blbej sprej, kterej se hned sloupe...Fx píše:To stary velky hovado mam prave taky. Nedivim se, ze jsi tam olej nezaznamenal, je ho tam skoro nezaznamenatelny mnozstvi, jde jen o to, ze tam prece jenom trocha je. Ale na to nase strikani kejsu nebo starych aut to vazne nevadi
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Notak abych Vám udělal trochu radost, tak hodím zatím fotky zdroje, co mám...teď o víkendu bude konečně nějakej čas, tak se pokusím udělat co nejvíc, ale nechci to uspěchat (vždycky mě pak ještě něco napadne
). Takže pro info, kdo neví, co je to za zdroj, je to LCpower 550W dotažený z Anglie, kde je cena ještě o něco lepší než v DE, celkem mě vyšel na 1000,-Kč a to asi 3měsíce zpět. A jak je vidět, tak je i trochu rozdíl mezi tou GB a DE verzí. Např. ta GB verze má na ATX kabelu flexo (černý) a i krabice jsou jiný...
A jedná se o GoldVersion. černá je hezčí, ale při nákupu za tuhle cenu jsem si nemohl vybírat a navíc ho stejně moduju, takže to je absolutně jedno...
Toto je obrázek ze shopu:

Hodnoty:
# 3,3 V: 32 A
# 5 V: 40 A
# 12 V: 24 A
# -5 V: 0,5 A
# -12 V: 1 A
# 5 V Vsb: 2,0 A
A teď tedy k úpravě:
48 ) Takto vypadal zdroj po vytažení z krabice. Kdo ví, jakou krabici má DE verze, může porovnat
49) Štítek s hodnotama, kdo by mi nevěřil
50) Vnitřek zdroje po oddělání vrchního krytu s 12cm fanem
51) No a už jen holá kastle bez vnitřností. Docela fuška to vyndavat...
52) Totéž, jen je vidět zadní mřížka - pěkná, ale nehodící se!
53) A tady už příprava na zadělání díry po fanu, jelikož zdroj bude chlazený vodou a napůl vytažený z case, tak by to tam díra asi trochu překážela...

54) Z plechu vyřízlá "záslepka" otvoru. Sedí docela pěkně, ale ještě se musí usadit.
55) Už nalepená a po krajích zakitovaná "záslepka". Než jsem jí vyrovnal úplně do roviny s krytem, tak to chvíli dalo, ale nakonec se to povedlo perfektně
56) A ještě jednou z blízka. Kit samozřejmě není ještě zabroušený...

57) No a po zabroušení to hned vypadá lépe
58 ) Některý místa se musely ještě překitovat, tady je už komplet zabroušený kryt
59) No a jde se na předek a zadek...

60) Předek a zadek je tvořen z rámečků z plexi (2x2mm)...dál uvidíte...
61) Už na jemno vybroušenej rámeček...
62) A tohle je vyřezávání rámečku k zásuvce a vypínači na zdroji

63) No a je na ředě vyřezávání zmiňované mřižky
64) Tohle už je přední rámeček - otvor bude i zepředu zdroje kvůli samovolné cirkulaci vzduchu
65) A už konečné odříznutí mřížky - amen!

66) Zdroj po vyříznutí přední stěny, asi tohle z něj zbyde...
67) A tady už je zadní kryt, mezi ty dva pásky plexi je jsem silikonec připevnil tahokov (hliník), myslím, že je to pěkný a pro průtok vzduchu ideální...
68 ) Přední část...

69) A na řadu přišlo natření zdroje základovkou - pěkně vyrovnala jemné nerovnosti v kitu. Ale musí se nakonec taky zbrousit...
70) Už natřený zdroj v porovnání s novým (DE version) zdrojem. Docela rozdíl
71) A zde už jsou obě nové mřížky, ale úpravám ještě není konec

72) Ještě jedna fotka...
73) Tady je vidět silikon mezi. Tak to samozřejmě nezůstane...
74) Takhle jsem udělal otvory pro fitinky na blok do PSU, blok bude mít rozměry 12x12cm a bude přidělaný na pasivy.

75) A právě ty díry vyplní kit. Zase nahrubo...
76) Detail...
77) A na jemno zbroušeno...

No a ještě tady mám foto obroušené základovky na zdroji, ale to přidám až s novýma fotkama. Není toho zatím moc vidět a možná není zřejmé, jak ten zdroj plánuju, ale pokusím se další foto přidat co nejdříve.
Pokud máte někdo nějaký dotaz, tak samozřejmě rád zodpovím, ale ještě tedy trochu nastíním, jaký by měl být výsledek.
Zdroj bude v barvě černá metalíza jako zbytek case. Uvnitř bude matně černý, mřížky také metalízou, ale tahokov zůstane takto - hliník. Fotonky jsou vyvedeny dovnitř. nasvícení asi nebude žádné...
A jedná se o GoldVersion. černá je hezčí, ale při nákupu za tuhle cenu jsem si nemohl vybírat a navíc ho stejně moduju, takže to je absolutně jedno...
Toto je obrázek ze shopu:

Hodnoty:
# 3,3 V: 32 A
# 5 V: 40 A
# 12 V: 24 A
# -5 V: 0,5 A
# -12 V: 1 A
# 5 V Vsb: 2,0 A
A teď tedy k úpravě:
48 ) Takto vypadal zdroj po vytažení z krabice. Kdo ví, jakou krabici má DE verze, může porovnat
49) Štítek s hodnotama, kdo by mi nevěřil
50) Vnitřek zdroje po oddělání vrchního krytu s 12cm fanem
51) No a už jen holá kastle bez vnitřností. Docela fuška to vyndavat...
52) Totéž, jen je vidět zadní mřížka - pěkná, ale nehodící se!
53) A tady už příprava na zadělání díry po fanu, jelikož zdroj bude chlazený vodou a napůl vytažený z case, tak by to tam díra asi trochu překážela...
54) Z plechu vyřízlá "záslepka" otvoru. Sedí docela pěkně, ale ještě se musí usadit.
55) Už nalepená a po krajích zakitovaná "záslepka". Než jsem jí vyrovnal úplně do roviny s krytem, tak to chvíli dalo, ale nakonec se to povedlo perfektně
56) A ještě jednou z blízka. Kit samozřejmě není ještě zabroušený...
57) No a po zabroušení to hned vypadá lépe
58 ) Některý místa se musely ještě překitovat, tady je už komplet zabroušený kryt
59) No a jde se na předek a zadek...
60) Předek a zadek je tvořen z rámečků z plexi (2x2mm)...dál uvidíte...
61) Už na jemno vybroušenej rámeček...
62) A tohle je vyřezávání rámečku k zásuvce a vypínači na zdroji
63) No a je na ředě vyřezávání zmiňované mřižky
64) Tohle už je přední rámeček - otvor bude i zepředu zdroje kvůli samovolné cirkulaci vzduchu
65) A už konečné odříznutí mřížky - amen!
66) Zdroj po vyříznutí přední stěny, asi tohle z něj zbyde...
67) A tady už je zadní kryt, mezi ty dva pásky plexi je jsem silikonec připevnil tahokov (hliník), myslím, že je to pěkný a pro průtok vzduchu ideální...
68 ) Přední část...
69) A na řadu přišlo natření zdroje základovkou - pěkně vyrovnala jemné nerovnosti v kitu. Ale musí se nakonec taky zbrousit...
70) Už natřený zdroj v porovnání s novým (DE version) zdrojem. Docela rozdíl
71) A zde už jsou obě nové mřížky, ale úpravám ještě není konec
72) Ještě jedna fotka...
73) Tady je vidět silikon mezi. Tak to samozřejmě nezůstane...
74) Takhle jsem udělal otvory pro fitinky na blok do PSU, blok bude mít rozměry 12x12cm a bude přidělaný na pasivy.
75) A právě ty díry vyplní kit. Zase nahrubo...
76) Detail...
77) A na jemno zbroušeno...
No a ještě tady mám foto obroušené základovky na zdroji, ale to přidám až s novýma fotkama. Není toho zatím moc vidět a možná není zřejmé, jak ten zdroj plánuju, ale pokusím se další foto přidat co nejdříve.
Pokud máte někdo nějaký dotaz, tak samozřejmě rád zodpovím, ale ještě tedy trochu nastíním, jaký by měl být výsledek.
Zdroj bude v barvě černá metalíza jako zbytek case. Uvnitř bude matně černý, mřížky také metalízou, ale tahokov zůstane takto - hliník. Fotonky jsou vyvedeny dovnitř. nasvícení asi nebude žádné...
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky mě ty pasivy překvapily, ale zase ber, že je tam 120mm fan a ty pasivy jsou až u něj, takže větší by tam nešly. Ale mohly by být kvalitněji udělaný...TomV píše:No, ale ty pasivy ve zdroji vypadaj dost malý... I Fortron má větší, takovýhle mívají Eurocasy...
Je to fakt, taky jsem to psal, na těhle fotkách není nic moc vidět, ale budu se snažit postoupit a uvidíme, jak se bude líbit výsledek...zatím je u toho tisíc věcí načnutejch, ale nic hotovýho...dravgunov píše:no mě se to zase tak moc nelíbí (myslím vzhledově), ale provedení je u stoobiho zase 100% a toho si cením nejvíc. A navíc z těchhle pár fotek toho zase člověk tolik nepozná a už se těším až uvidím zdroj hotov.
- Rhino.M
- Začátečník

Opět parádní práce a zpracování a jako vždy: už se těším na další fota...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- t0m4s3
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chlape, musim len ticho zavidiet.... Spracovanie do najmensich detailov, kiezby som bol taky sikovny a mal tolko casu 
AMD X2 4200+ (2530MHz) ■ GIGABYTE K8NS-939 ■ A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 ■ Leadtek A7600GS @ 485/470 ■ WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80 ■ Enermax Noisetaker 420W ■ NEC 3520A ■ Coolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03 ■ Logitech MX510 ■ Logitech UltraX ■ Logitech Formula Vibration Feedback ■ LG L1740BQ ■ Creative Inspire T5900 ■ watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: