Celkem mě děsí představa, že nekdo koupí EC zdroj, dá k tomu redukci a pak se bude divit, že mu neco smrdí a zjistí že se připíka izolace na ATX konektoru, protože např jedním z vodičů teklo 10A
např. když budou 2x GF6600GT SLI

jj, ale podle mě je ta tabulka doporučených proudů a oddělených větví prosrandu králíkůmGeorge Baker píše:Na druhú stranu formát BTX by mohol pomoct tichému chladeniu a lepsiemu rozvozu napetia po doske-a aj AMD procaky spalia dost energie.

Myslim, ze si trochu pletes ATX12V a BTX. BTX je s ATX nekompatibilni a neni to zdaleka jen o zdroji.-HoNY- píše:Jaký máte na to názor, AMD slibovalo, že tento standard budou ignorovat, ale co jsem viděl tak MSI N4 Diamond a ASUS SLI mají oba BTX zdroje.

jo to vim, ale nelibi se mi pristup vyrobcu desek osazovat AXT desky BTX konektorama, pokud skoro nikdo neplní doporučené hodnoty ATX, dost pochybuji o tom že je někdy někdo bude plnit u BTX zdrojůJiri Drak píše:Myslim, ze si trochu pletes ATX12V a BTX. BTX je s ATX nekompatibilni a neni to zdaleka jen o zdroji.-HoNY- píše:Jaký máte na to názor, AMD slibovalo, že tento standard budou ignorovat, ale co jsem viděl tak MSI N4 Diamond a ASUS SLI mají oba BTX zdroje.

Ty desky o kterych si psal maji konektory pro ATX12V, BTX do toho vubec netahej.-HoNY- píše://edit: měním název nadpisu na: ''BTX redukce na ATX zdroj, Co si o tom myslíte?''

Kuwa ste snad slepy? procpak jste asi modi ze prohlidni si MSI K8N4 Diamond spocitej pocet vyvodu u napajeciho konektoru!!!Jiri Drak píše:Ty desky o kterych si psal maji konektory pro ATX12V, BTX do toho vubec netahej.-HoNY- píše://edit: měním název nadpisu na: ''BTX redukce na ATX zdroj, Co si o tom myslíte?''
Redukce se vetsinou dela spis s ATX12V zdrije na desky, ktere maji jen 20pin konektor a to je OK.

A není to náhodou jen 24-pinový ATX konektor?-HoNY- píše:Kuwa ste snad slepy? procpak jste asi modi ze prohlidni si MSI K8N4 Diamond spocitej pocet vyvodu u napajeciho konektoru!!!Jiri Drak píše: Ty desky o kterych si psal maji konektory pro ATX12V, BTX do toho vubec netahej.
Redukce se vetsinou dela spis s ATX12V zdrije na desky, ktere maji jen 20pin konektor a to je OK.
Pokud umim pocitat tak jich je 24!!!
Sorry Tome a Draku ale jinak to nejde...

Aha, tomu ty říkáš BTX konektor ?-HoNY- píše:Kuwa ste snad slepy? procpak jste asi modi ze prohlidni si MSI K8N4 Diamond spocitej pocet vyvodu u napajeciho konektoru!!!
Pokud umim pocitat tak jich je 24!!!
Sorry Tome a Draku ale jinak to nejde...