Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

kupuju LEVEL.. jinak tady bylo něco o tom, že články ve Score jsou oproti LEVELu vtipný -> v LEVELu taky a dokonce se oproti Score i něco dozvíte! :lol: peace
Naex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Naex »

Já si koupím časák jenom kvůli plný hře, jinak je nosí jeden maník u nás do práce - Level, Score, Gamestar. Je fakt, že pro lidi se slušným připojením
jsou většinou CD/DVD na prd. Čtení na WC miniLevelu nemusí bejt tak namáhaví - když to nejde, tak máš stejně vyvalený oči :old8: .
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx

Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Teďka sem si asi po 5-ti letech koupil LEVEL a to jenom díky plné Flashpointu...
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no skor len tak pre srandu na vianoce, na narodeniny ako darcek mi to niekto da, kto nevie co mi dat, ale kupujem si PCrevue a PCspace. o hrach si citam na www.games.tiscali.cz
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Dewil píše:Teďka sem si asi po 5-ti letech koupil LEVEL a to jenom díky plné Flashpointu...
přečtěte si recenzi na Bloodline, pak že se vytratil suchý humor z recenzí...ale chtelo by to pridat
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Slezman(CZE) píše:
Dewil píše:Teďka sem si asi po 5-ti letech koupil LEVEL a to jenom díky plné Flashpointu...
přečtěte si recenzi na Bloodline, pak že se vytratil suchý humor z recenzí...ale chtelo by to pridat
jj to je nářez :) a to jsem Zima Softu od začátku fandil :sad:
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Dřív sem je kupoval hojně ,ale od té doby co mám wifi tak jen zřídka.A když už něco koupím tak gamestar ! Není nad strarý časy Excaliburu ! :?
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

Sentenced píše:Mohl by sem nekdo z majitelu posledního Score pastnout jmena redaktoru, ktery tam píšou ??? Taky bych si S. po par letech rad přečetl, ale to je mozny jen za predpokladu, ze ta "zhulená" bejvala redakce zmizela v propadlišti dejin.

Kdyz si vzpomenu jak to tenkrat zdevastovali tak bych :blee:
tady to mas :
Sefredaktor : Jan Modrák
Zástupce : Mikoláš Tuček
CD/DVD redaktor : Ohneiser
Redaktori: Prell , Bílek , Semi Ennafaa

takhle to maj napsany
:)
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

ja kupujem skoro všetko najviac LEVEL, potom GameStar, Hráč(existuje ešte?) a dokonca mam aj 2 čísla Score (už nikdy viac). Score možno niekedy bolo dobre, ale po odchode redaktorov sa asi zosulo. Level vyhovuje najlepšie, jak graficky, tak plnymi hrami, recenziami... a že pri čitani nie je sranda, kedy si to čítal? v 95? GameStar ma asi najvyhodnejšiu cenu, ale nedava plne hry, takže to tam musi byť vážne niečo dobré a Hráča ani divú sviňu neviem zohnať s plnou hrou, takže to isté. + LEVEL išiel s cenou dolu, no nekup to :)
ešte by som chcel varovať pred novou graf. úpravou levelu tych, ktorí ešte nemajú novoročný, zo začiatku trochu šok a chaos, ale dá sa.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

mini Level rulzz
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Peta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peta »

Level is da best. Vynikající recenze(HL2, The SIMS2, Vampire Masquarde), komentáře, grafická úprva velmi dobrá, i když jak pro koho - člověk si musí zvyknout. Ale i kiksy se stanou, viz chybějící trailery a nebo zamíchané zvukové stopy v LVLTV. Nic méně jinak supr, nejlepší papírové herní informační médium
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

zná tady někdo z váš časopis BIT? Je to slovensky a je to z roku kolem 1990-91 (alespoň čísla v tomto roce jsem si kupoval já), kupoval si ho někdo?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

bigbalu píše:zná tady někdo z váš časopis BIT? Je to slovensky a je to z roku kolem 1990-91 (alespoň čísla v tomto roce jsem si kupoval já), kupoval si ho někdo?
otec to myslim tehdy občas donesl domu, a taky bajtek z PL ( ikdyž ten byl myslim starsiho data)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Slezman(CZE) píše:
bigbalu píše:zná tady někdo z váš časopis BIT? Je to slovensky a je to z roku kolem 1990-91 (alespoň čísla v tomto roce jsem si kupoval já), kupoval si ho někdo?
otec to myslim tehdy občas donesl domu, a taky bajtek z PL ( ikdyž ten byl myslim starsiho data)
já je toti ž teď doma našel, něco jsem hledal, tak mě jen zajímalo, zda to taky někdo viděl. Když jsem se do nich teď díval, tak jsem ani nevěřil svým očím, jaké byly v té době super gamesy, hlavně pro Commodore64 a Amigy500/1200. Kde bylo v té době PC 8-)
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

teraz som si kupil Hraca a asi s tym na dlhu dobu prestanem. viem, ze recenzia je nazor autora ale toto. s tym HL2 ma uz vsetci seru (myslim casaky) neni to az take dobre, na Chasera to ani z daleka nema. Ten casopis je dost plny nepresnosti (Call of Duty - pokračovanie MoH:AA...) vela gram. chyb...
Jackass II.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jackass II. »

Já si kupuji LEVEL s DVD.Nejdříve jsem si kupoval s CD, ale jak jsem dostal DVD vypalovačku, tak jsem si začal kupovat LEVEL s DVD.Kupuji si ho proto, že tam jsou občas bobrý hry, ale když ne, tak si prostě koupím LEVEL MINI. :roll:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Než jsem měl internet tak jsem kupoval SCORE s DVD, byl to pro mě jediný přísun informací ze světa PC. Ale ted nic nekupuji, škoda 200Kč/měs. za nic. :) když si u kamaráda pročítám tento časopis, tak mě občas zaskočí docela dobré seky... :lol:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

Dřív (půl roku zpět sem kupoval Score-občas, Gamestar-pravidelně, Level-pravidelně) musel jsem se však uskromnit na LEVEL-MINI aby zbyly penízky na HARDWARE :cry: :cry: :cry:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

SHOCK_WAWE píše:Dřív (půl roku zpět sem kupoval Score-občas, Gamestar-pravidelně, Level-pravidelně) musel jsem se však uskromnit na LEVEL-MINI aby zbyly penízky na HARDWARE :cry: :cry: :cry:
jo tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se uskromnil, abych si sem tam mohl něco koupit do PC. Ale hlavně je to o tom, že dneska si to všechno můžeš najít na netu, takže časopisy pomalu upadají.

Jediné kde je využiješ je na cestách a záchodě (na čtení :D )
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

bigbalu píše:
SHOCK_WAWE píše:Dřív (půl roku zpět sem kupoval Score-občas, Gamestar-pravidelně, Level-pravidelně) musel jsem se však uskromnit na LEVEL-MINI aby zbyly penízky na HARDWARE :cry: :cry: :cry:
jo tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se uskromnil, abych si sem tam mohl něco koupit do PC. Ale hlavně je to o tom, že dneska si to všechno můžeš najít na netu, takže časopisy pomalu upadají.

Jediné kde je využiješ je na cestách a záchodě (na čtení :D )

To že si všechno můžeš najít na webu je sice pravda ale podle mě je dobrý mít v ruce i něco v tištěný podobě :)
Kdybych neměl nějakej časák tak u toho kompa sedím 24 hodin denně (teda jen o víkendech a ve všední dny tak 12 hodin :-D :-D )
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“