Kupujete herní časopisy?
Moderátor: Baneshee
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Naex
- Začátečník

Já si koupím časák jenom kvůli plný hře, jinak je nosí jeden maník u nás do práce - Level, Score, Gamestar. Je fakt, že pro lidi se slušným připojením
jsou většinou CD/DVD na prd. Čtení na WC miniLevelu nemusí bejt tak namáhaví - když to nejde, tak máš stejně vyvalený oči
.
jsou většinou CD/DVD na prd. Čtení na WC miniLevelu nemusí bejt tak namáhaví - když to nejde, tak máš stejně vyvalený oči
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no skor len tak pre srandu na vianoce, na narodeniny ako darcek mi to niekto da, kto nevie co mi dat, ale kupujem si PCrevue a PCspace. o hrach si citam na www.games.tiscali.cz
- Slezman
- Středně pokročilý

přečtěte si recenzi na Bloodline, pak že se vytratil suchý humor z recenzí...ale chtelo by to pridatDewil píše:Teďka sem si asi po 5-ti letech koupil LEVEL a to jenom díky plné Flashpointu...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PhaNtom_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dřív sem je kupoval hojně ,ale od té doby co mám wifi tak jen zřídka.A když už něco koupím tak gamestar ! Není nad strarý časy Excaliburu ! 
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tady to mas :Sentenced píše:Mohl by sem nekdo z majitelu posledního Score pastnout jmena redaktoru, ktery tam píšou ??? Taky bych si S. po par letech rad přečetl, ale to je mozny jen za predpokladu, ze ta "zhulená" bejvala redakce zmizela v propadlišti dejin.
Kdyz si vzpomenu jak to tenkrat zdevastovali tak bych
Sefredaktor : Jan Modrák
Zástupce : Mikoláš Tuček
CD/DVD redaktor : Ohneiser
Redaktori: Prell , Bílek , Semi Ennafaa
takhle to maj napsany
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- ace
- Začátečník

ja kupujem skoro všetko najviac LEVEL, potom GameStar, Hráč(existuje ešte?) a dokonca mam aj 2 čísla Score (už nikdy viac). Score možno niekedy bolo dobre, ale po odchode redaktorov sa asi zosulo. Level vyhovuje najlepšie, jak graficky, tak plnymi hrami, recenziami... a že pri čitani nie je sranda, kedy si to čítal? v 95? GameStar ma asi najvyhodnejšiu cenu, ale nedava plne hry, takže to tam musi byť vážne niečo dobré a Hráča ani divú sviňu neviem zohnať s plnou hrou, takže to isté. + LEVEL išiel s cenou dolu, no nekup to
ešte by som chcel varovať pred novou graf. úpravou levelu tych, ktorí ešte nemajú novoročný, zo začiatku trochu šok a chaos, ale dá sa.
ešte by som chcel varovať pred novou graf. úpravou levelu tych, ktorí ešte nemajú novoročný, zo začiatku trochu šok a chaos, ale dá sa.
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Peta
- Začátečník

-
Level is da best. Vynikající recenze(HL2, The SIMS2, Vampire Masquarde), komentáře, grafická úprva velmi dobrá, i když jak pro koho - člověk si musí zvyknout. Ale i kiksy se stanou, viz chybějící trailery a nebo zamíchané zvukové stopy v LVLTV. Nic méně jinak supr, nejlepší papírové herní informační médium
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

otec to myslim tehdy občas donesl domu, a taky bajtek z PL ( ikdyž ten byl myslim starsiho data)bigbalu píše:zná tady někdo z váš časopis BIT? Je to slovensky a je to z roku kolem 1990-91 (alespoň čísla v tomto roce jsem si kupoval já), kupoval si ho někdo?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já je toti ž teď doma našel, něco jsem hledal, tak mě jen zajímalo, zda to taky někdo viděl. Když jsem se do nich teď díval, tak jsem ani nevěřil svým očím, jaké byly v té době super gamesy, hlavně pro Commodore64 a Amigy500/1200. Kde bylo v té době PCSlezman(CZE) píše:otec to myslim tehdy občas donesl domu, a taky bajtek z PL ( ikdyž ten byl myslim starsiho data)bigbalu píše:zná tady někdo z váš časopis BIT? Je to slovensky a je to z roku kolem 1990-91 (alespoň čísla v tomto roce jsem si kupoval já), kupoval si ho někdo?
- ace
- Začátečník

teraz som si kupil Hraca a asi s tym na dlhu dobu prestanem. viem, ze recenzia je nazor autora ale toto. s tym HL2 ma uz vsetci seru (myslim casaky) neni to az take dobre, na Chasera to ani z daleka nema. Ten casopis je dost plny nepresnosti (Call of Duty - pokračovanie MoH:AA...) vela gram. chyb...
- Jackass II.
- Nováček

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Než jsem měl internet tak jsem kupoval SCORE s DVD, byl to pro mě jediný přísun informací ze světa PC. Ale ted nic nekupuji, škoda 200Kč/měs. za nic.
když si u kamaráda pročítám tento časopis, tak mě občas zaskočí docela dobré seky... 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se uskromnil, abych si sem tam mohl něco koupit do PC. Ale hlavně je to o tom, že dneska si to všechno můžeš najít na netu, takže časopisy pomalu upadají.SHOCK_WAWE píše:Dřív (půl roku zpět sem kupoval Score-občas, Gamestar-pravidelně, Level-pravidelně) musel jsem se však uskromnit na LEVEL-MINI aby zbyly penízky na HARDWARE![]()
![]()
Jediné kde je využiješ je na cestách a záchodě (na čtení
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
bigbalu píše:jo tak to jsi na tom stejně jako já, taky jsem se uskromnil, abych si sem tam mohl něco koupit do PC. Ale hlavně je to o tom, že dneska si to všechno můžeš najít na netu, takže časopisy pomalu upadají.SHOCK_WAWE píše:Dřív (půl roku zpět sem kupoval Score-občas, Gamestar-pravidelně, Level-pravidelně) musel jsem se však uskromnit na LEVEL-MINI aby zbyly penízky na HARDWARE![]()
![]()
Jediné kde je využiješ je na cestách a záchodě (na čtení)
To že si všechno můžeš najít na webu je sice pravda ale podle mě je dobrý mít v ruce i něco v tištěný podobě
Kdybych neměl nějakej časák tak u toho kompa sedím 24 hodin denně (teda jen o víkendech a ve všední dny tak 12 hodin