Můj Tunel

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

3lemen7 píše:vypada to pekne, urcite to bude taky uciny... Do case bych si to ale asi nedal, zabira to moc mista :wink:
Neřekl bych
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ó PCBože to je super nápad

Příspěvek od cabman »

david99 píše:
cabman píše:Ó PCBože to je super nápad, hned skáknu do Baumaxu pro materiál a pilku a pokusím se tě následovat. Díky za tek boží nápad.
Ne vážně promiň že si z toho utahuji ale prostě si nemůžu pomoct. Ten stroj co máš není žádný zázrak mám podobný a při otevřené bedně se uchladí s pomaloběžným fan ve zdroji, na cpu, před HDD a na grafice. A PC je tiše jako myška. Tvá konstrukce je naprosto nevhodná, předimenzovaná, a to neberu v úvahu rámus který ta tvá šílená úprava musí udělat. Vsadim se, že sousedi čučej jak šílený krávy z okna, kde že to přistává ten vrtulník.
Další komentář není trěba protože každý rozumný člověk si ho udělá sám.
Tak o tom hluku co hovoris velmi silno pochybujem mam totiz tento vetrak od AC doma a je nepocutelny.
Napočítal jsem pět ventilátorů + zdroj,CPU,GPU a to je nějakých 8 ventilátorů. Nechci se hádat ale to nemůže být nějak extra tiché. Nicmémě deklarované ventilátory AC jsou skutečně tiché. Mám ho na CPU a OK.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“