Neřekl bych3lemen7 píše:vypada to pekne, urcite to bude taky uciny... Do case bych si to ale asi nedal, zabira to moc mista
Můj Tunel
Moderátor: morke
- PcBuh
- Začátečník

-
- cabman
- Středně pokročilý

Re: Ó PCBože to je super nápad
Napočítal jsem pět ventilátorů + zdroj,CPU,GPU a to je nějakých 8 ventilátorů. Nechci se hádat ale to nemůže být nějak extra tiché. Nicmémě deklarované ventilátory AC jsou skutečně tiché. Mám ho na CPU a OK.david99 píše:Tak o tom hluku co hovoris velmi silno pochybujem mam totiz tento vetrak od AC doma a je nepocutelny.cabman píše:Ó PCBože to je super nápad, hned skáknu do Baumaxu pro materiál a pilku a pokusím se tě následovat. Díky za tek boží nápad.
Ne vážně promiň že si z toho utahuji ale prostě si nemůžu pomoct. Ten stroj co máš není žádný zázrak mám podobný a při otevřené bedně se uchladí s pomaloběžným fan ve zdroji, na cpu, před HDD a na grafice. A PC je tiše jako myška. Tvá konstrukce je naprosto nevhodná, předimenzovaná, a to neberu v úvahu rámus který ta tvá šílená úprava musí udělat. Vsadim se, že sousedi čučej jak šílený krávy z okna, kde že to přistává ten vrtulník.
Další komentář není trěba protože každý rozumný člověk si ho udělá sám.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.