JanHavlicek píše:Souhlasím s ICE
aj ja .... urcite lepsia volba
Moderátoři: Walker1134, Wilik

JanHavlicek píše:Souhlasím s ICE

ja nechapu co nechapes... za 2000 bud muzes mit k nicemu grafiku, nebo muzes mit bez problemu sehnatelnou novou desku a lepsi grafiku.VasekB píše:- protoze mam s PC placene WinXP OEM
- proc kupovat cele nove PC (kdyz koupim MB, tak s tim koupim preci i lepsi CPU a to znamena koupit i nove rychlejsi HDD, aby nebrzdili ten novej procak a kdyz uz mam takovou rychlou sestavu, tak preci uz tu GR taky koupim, ze ;o), kdyz mi tohle z 95% staci.
nechci nove lepsi PC, chci tohle soucasne vyzdimat na 100% (samozrejme za rozumny penize. grafarna za 1-2tis mi prijde jako rozumna investice)

proc porad meles o 5-6 tisich KC, kdyz nova deska i s grafikou vyjdou na 2 a zbytek si do toho nechas tak jak mas... bod 1 neni duvod... stat to bude stejne, jen zaroubujes vic sroubu.VasekB píše:ICE:
1) se soucasnym HW mam legalni WinXP OEM
2) proc vyhazovat PC, ktere mi z 95% vyhovuje a za 5-6tis kupovat nove, ktere svym vykonem uz ted bude stejne hodne pozadu. to si radji za ty prachy na hrani koupimnejaky xbox, u ktereho mam zaruku ze mi ty hry na nem pojedou par let a ne jak na PC, kde je upgrade potreba kazdych 2-3roky.
pojdte prosim chvilku diskutovat o tematu (jaka PCI /zduraznuju PCI !!! porad mi nekdo doporucuje nejake AGP a presvedcuje mne jaky ma uzasny vykon ;o)) ale porad nemuze pochopit ze bez AGp slotu je mi nanic/ grafarna je nejvykonejsi) a ne o tom jak vyhodit penize za nove PC.
kazdopadne dik za vsechny postrehy

mno rekl bych ze je mrtva..2200+ je slusnej procak.. taktnout a OK!B@RT píše:na jeho sestavu mi nepříjde MX440 zas tak mrtvá

ano... koupi starisho dobreho MB s AGP a AGP grafikou dostanes presne tohle. a tvou staru desku za +- 300 Kč prodas. O vykonnem MB tu nepadlo ani slovo... nekupujes prece DFI s NF4 a SLI... mluvilo se tu o starem MB, ktery pokryje bohate tve pozadavky, budes mit moznost dobre AGP grafiky, a nebude te to stat nic navic, to je imho maximalizace uzitku.chci za 100% penez dostat 100% vykonu.

já naprosto souhlasím... i looser verze - koupě desky s NForce2 a integrovanou grafikou - by byla lepší než ta tvoje slavná PCIICE píše:takze polopate...