PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Dominator: Díky za uklidnění davu
2dav: Díky za zájem...ale aby jste nebyli zklamáni.

No a tedy ke slibovaným fotkám. Tak jako u první verze i tady chci dát dozadu pruhy. U IO shieldu se mi to moc líbilo, takže jsem se do toho pustil. První fotka po natření černou a před nastříkáním žlutou barvou. Další fotka pokus o "umění" :) No a k popisu úprav za tenhle víkend.

Jelikož pořád nejsem rozhodnutej jak udělat vršek, pustil jsem se do druhý bočnice. Přišla mi taková moc jednoduchá, takže nahoře jsem udělal takovou "zábranu" ze slabých kulatin a kovové mřížky. To je zase natřený na šedo a na síťku jsem stříknul nápis (802-11b - kdyby někdo nepřečetl), asi každý víte co znamená. A k tomu se to i hodí. :)

No a pak plexi. Ty minulý průstřely se mi moc nelíbily, tak jsem na jiným plexi zkoušel něco novýho. A docela se zadařilo, tak snad se vám tohle bude líbit víc. Je to děláno kladivem a přímou bruskou, a ještě šroubovák. V podstatě držej dobře. Takže já jsem poměrně spokojenej. Ale ještě trochu to plexi upravím.

No a to je asi zatím vše. Na fotkách není ten horní plech, ten jsem včera ještě upravoval, ale to zase až příště. Jo a ještě na druhou stranu nahoru jsem hodil už gumu (lemovku) a dovnitř jen tak provizorně pověsil zase pruhy. Ty budou řádně špinavý a ještě tam přibudou nejty. A samozřejmě páčidlo. To už je taky natřený na červeno. :twisted: Ale už dost keců, stejně to nikdo nečte :sad: tak fotky:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Začíná to vypadát pořád líp a líp, ale nemůžu přijít na chuť front panelu :sad:
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

Ty průstřely sou docela dobrý :) přemejšlel sem vo něčem podobným...
A neboj.. pár lidí to ještě čte :lol: Vypadá to celkem vyvedeně. Má poklona :) :worship:
už není :(
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Alien--forever píše:A neboj.. pár lidí to ještě čte :lol:
No aspoň někdo...to jsem rád.

2Zbyna: No mě se osobně docela líbí...ještě příde malinko upravit, ale už jen detaily, takže škoda...ale někomu se líbí to a někomu zase ono...
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Moc se mně "páčí" obě bočnice ! Ale ten předek mě fakt provokuje :-\ ... a průstřely jsou dost dobrý ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

no peknee....a co ta disketovka? ta by sa mohla tiez upravit
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

1) me se nelibi ta FDD ze je jen seda, rezata by byla lepsi, treba s cervenou klapkou...
2) pruhy bych trochu zaspinil.. ale jen kapku :)
3) To budes cele delat rezate? nebo jen takhle seda? Kdyby jen seda, tak se mi to moc nelibi, celorezate by bylo supr!
4) 802.11b SUPR!! Krasnej font :D
5) prustrely, no nejsou spatny, ale nevim no.. asi bych chtel videt jak to vypada kdyz to fakt prostrelis :) (imho by to bylo jeste horsi no.. takze vlastne docela guud)

A za to uklidneni, to nic nebylo.. ja uz se neudrzel :) a ty texty taky ctu, to je na tom to poucne :wink:

:arrow: nevim no jeste na to ucelenej nazor nemam :) snad az to bude hotove. Ale PRACE ta je SUPR!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Jste naivní ;)! IMHO je celkem jasné, že když se Stoobi tak hraje s ostatníma detailama, tak tam nenechá neupravenou disketovku :wink:

//BTW: Texty taky čtu, skoro v každém threadu co mě zajímá :wink:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

OBROVSKE REZPECT za tu mřížku...... :worship: :worship: :worship:

Výstřeli vypadaj ireálně ale mooooc pěkně už jen mezi spáry dostat špínu :roll: ...však to už se dodělá....

Fakt moooc moc pěkné.....
Naposledy upravil(a) .axis. dne ned 3. dub 2005, 18:33, celkem upraveno 1 x.
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Chlapi...pochopte to, že to nejde všechno najednou...samozřejmě disketovka i CDrom bude rezatá jako okolí...ale ještě jsem se k tomu nedostal. Proto to je projekt...až budou konečný fotky, tak to zdůrazním.

A jinak samozřejmě díky za ohlasy. Jsem rád, že se to líbí.

A jesli to bude celé rezaté? No chtěl bych co nejvíc...asi tak nějak jako je předek. Uvidíme, jak to půjde...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

takže předem Stoobi Rulez!!!!!!!!!!
krasná práce uš se nemužu dočkat aš to budeš mít hotoví
Stoobi píše:na síťku jsem stříknul nápis (802-11b - kdyby někdo nepřečetl), asi každý víte co znamená.

ja ne :sad: :oops: :sad: moh by mi někdo napsat co toje :oops:
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

:worship: :worship: :worship: :worship: co na to říct...
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Xan píše:
Stoobi píše:na síťku jsem stříknul nápis (802-11b - kdyby někdo nepřečetl), asi každý víte co znamená.

ja ne :sad: :oops: :sad: moh by mi někdo napsat co toje :oops:
Ale samozřemě...je to číselný označení WiFi, takže to sedí k Rust Wi-Fi Routeru... :wink:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

vypada to jako prirucni atomovka :)... fakt moc pekny... sem zvedavej jak schovasd tu disketovku a cdromku...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Fakt je to super, ale furt mi "bije do oci" to tlacitko vpredu...
Ale ta mriezka :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To není mod, ale umělecká práce :)
2 Stoobi - nezbývá mi, než vyjádřit obdiv nad tvou pracovitostí a smyslem pro detail. Jen mi nesedí ty žlutočerné pruhy vzadu, osobně bych tu žlutou alespoň ztmavil. Ale sám nejlíp víš, co a jak, aby konečný výsledek byl co nejpreciznější :up:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

No Stoobi, k tomu není co dodat, jako vždy do detailu vyvedený mod. Líbí se mi ty průstřely :) no smekám...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

RaZZoR píše:To není mod, ale umělecká práce :)
2 Stoobi - nezbývá mi, než vyjádřit obdiv nad tvou pracovitostí a smyslem pro detail. Jen mi nesedí ty žlutočerné pruhy vzadu, osobně bych tu žlutou alespoň ztmavil. Ale sám nejlíp víš, co a jak, aby konečný výsledek byl co nejpreciznější :up:
Samozřejmě všem díky. Ale nejsem si jistej, zda je to tak dobrý.

A k těm pruhům - ta žlutá mi příde dobrej odstín, zkoušel jsem i jiný a tohle se mi líbí najvíc. Ještě taky ber, že to bude špinavý a rezatý...takže to nebude tak svítit...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No teda klobouk dolu.... prvni poradnej ceskej casemod.. :wink:
Mrizka nad plexi je super...
A k tem prustrelum.. nebude se to drolit.. nebo nejak praskat..?
No proste Stoobi :worship: :worship: :worship: :inlove:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Maxtor píše:A k tem prustrelum.. nebude se to drolit.. nebo nejak praskat..?
No takhle to nic nedělá. Ale samozřejmě, když v tom začnej dloubat prstem, tak se to vydrolí nebo popraská. Ale to snad žádnýho chytráka nenapadne...:)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“