2dav: Díky za zájem...ale aby jste nebyli zklamáni.
No a tedy ke slibovaným fotkám. Tak jako u první verze i tady chci dát dozadu pruhy. U IO shieldu se mi to moc líbilo, takže jsem se do toho pustil. První fotka po natření černou a před nastříkáním žlutou barvou. Další fotka pokus o "umění"
Jelikož pořád nejsem rozhodnutej jak udělat vršek, pustil jsem se do druhý bočnice. Přišla mi taková moc jednoduchá, takže nahoře jsem udělal takovou "zábranu" ze slabých kulatin a kovové mřížky. To je zase natřený na šedo a na síťku jsem stříknul nápis (802-11b - kdyby někdo nepřečetl), asi každý víte co znamená. A k tomu se to i hodí.
No a pak plexi. Ty minulý průstřely se mi moc nelíbily, tak jsem na jiným plexi zkoušel něco novýho. A docela se zadařilo, tak snad se vám tohle bude líbit víc. Je to děláno kladivem a přímou bruskou, a ještě šroubovák. V podstatě držej dobře. Takže já jsem poměrně spokojenej. Ale ještě trochu to plexi upravím.
No a to je asi zatím vše. Na fotkách není ten horní plech, ten jsem včera ještě upravoval, ale to zase až příště. Jo a ještě na druhou stranu nahoru jsem hodil už gumu (lemovku) a dovnitř jen tak provizorně pověsil zase pruhy. Ty budou řádně špinavý a ještě tam přibudou nejty. A samozřejmě páčidlo. To už je taky natřený na červeno.