Asus P5GDC /-Pro /Deluxe /-V Deluxe (775, 915P/915G + ICH6R)
Moderátor: Eddward
- Bokaco
- Nováček
-
Problemy se MB Asus P5-dlouhy IDE Scan
Mam problem,
mam MB Asus P5GDC-V Deluxe a pri spusteni pocitace, jeste pred nactenim Windows Xp strasne dlouho cekam, deska prohleda IDE kanaly (asi minutu). Prosim poradte.
mam MB Asus P5GDC-V Deluxe a pri spusteni pocitace, jeste pred nactenim Windows Xp strasne dlouho cekam, deska prohleda IDE kanaly (asi minutu). Prosim poradte.
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Bokaco
- Nováček
-
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Bokaco
- Nováček
-
Dik za rady, ale na jednom s tech diskach na Ite radici mam system, ale disky nemam v raid poli a k tomu systemovemu mam na jednom ide kabelu CD-romku na slave. Uz jsem zkousel lecos, otacet kabely s jumperama i bez, takze nevim co bych jeste.
A kdyz jsme u Asus P5xxx Deluxe na co ma byt v Biosu nasteveno Overclock proceroru, aby fungoval ve Windowsu AiBooster. Po nastartovani systemu me zacnou skakat hlaseni dokud je nepotvrdim stale dokola nez AiBooster vzkriskuju-vypnu.
A kdyz jsme u Asus P5xxx Deluxe na co ma byt v Biosu nasteveno Overclock proceroru, aby fungoval ve Windowsu AiBooster. Po nastartovani systemu me zacnou skakat hlaseni dokud je nepotvrdim stale dokola nez AiBooster vzkriskuju-vypnu.
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Standa99
- Začátečník
-
- Bokaco
- Nováček
-
Ma situace je nasledujici: Do hlavniho primarniho ide kanalu modreho na desce u napajeciho konektoru pomaly hardisk bez systemu s kombovypalovackou, dale na Ite rozsirujicim ide radici (podporuje i Raid) systemovy disk WB800JB spolu se starouCD-Romkou-ten pod baterkou a na poslednim vycnivajicim z desky dopredu jen WD800JB se systemem, z ktereho ale nestartuji.
- Ross
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
mam sice P4C800 deluxe, ale v nastaveni biosu mam polozku quick boot a nastaveni v sekundach, jak dlouho ma deska prohledavat...mam nastaveno 0 sekund a jede to normalne...mozna to neni tvuj pripad...
edit: AI booster se mi nepovedlo rozchodit na zadne Asusce...
edit: AI booster se mi nepovedlo rozchodit na zadne Asusce...
Pentium M 740 1,73@2,73GHz(228x12) Dothan 533MHz - ZALMAN CNPS7000B-Cu - ASUS P4C800 Deluxe - 4x512 DDR 434 KINGMAX original 2,5-3-3-6 Club 3D x1950pro AGP 621/1485- WD 200GB sata - DVD/RW LG GSA-H22L 3Dmark01/03/05/06-31020/15844/9762/4432 Aquamark 90,711
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
v BIOSu dej u Overclock proceroru "Enabled" a "Auto", nezadávej procenta ani další konkríétní nastavení, pak AIBooster ve Winech normálně funguje, jinak jsem měl ty samé potíže jako ty.Bokaco píše:A kdyz jsme u Asus P5xxx Deluxe na co ma byt v Biosu nasteveno Overclock proceroru, aby fungoval ve Windowsu AiBooster. Po nastartovani systemu me zacnou skakat hlaseni dokud je nepotvrdim stale dokola nez AiBooster vzkriskuju-vypnu.
- Bokaco
- Nováček
-
- Dagerfall
- Nováček
-
Asus P5GD...
Nejak podrobne jsem to nezkoumal, ale nedavno jsem montoval podobnou desku a ten ITE svab nechtel bootovat z CDROM(DVDRW).Je mozne, ze ma problem s detekci te CDROM...
Jinak prodlevu to take melo, ale jak velkou si nepamatuju.
Dagerfall
Jinak prodlevu to take melo, ale jak velkou si nepamatuju.
Dagerfall
- Sanchez
- Začátečník
- radim2
- Začátečník
problém AiBoosteru je ten že ho neodladili pod CZ prostředím, pokud ho chceš rozchodit musíš změnit v Regionálním nastavení desetinnou , za . (tečku).Bokaco píše: A kdyz jsme u Asus P5xxx Deluxe na co ma byt v Biosu nasteveno Overclock proceroru, aby fungoval ve Windowsu AiBooster. Po nastartovani systemu me zacnou skakat hlaseni dokud je nepotvrdim stale dokola nez AiBooster vzkriskuju-vypnu.
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pupik
- Začátečník
ASUS P5GDC PRO a problem se zvukem
Ahoj vsichni a hlavne ti kteri maji tuto desku. Prosim vas o radu. Nainstaloval jsem driver ke zvokovce a po zvoleni repraku si nepamatuje nastaveni. Kdyz restartuju wokna, tak zase musim nastavit repraky, jinak nemam zvuk. Nikde tam nevidim nejakej save settings nebo neco podobneho. Vite si nekdo rady? Uz me to stve pokazdy nastavovat. Pouzivam repraky na LCD monitoru a mam wokna XP Pro. Diky za rady.
Naposledy upravil(a) Pupik dne sob 4. čer 2005, 19:26, celkem upraveno 1 x.
- Chcip
- Začátečník
-
Toto mi to dělalo na MSI Neo3. Je tam zvukovka Realtek ALC 850. Když jsem nastavil 4.1 repro tak to tam po restartu hosilo Stereo. Pomohla jednoduchá věc. Nainstalovat nové ovladace a bylo po problému.
Intel C2D 4300 1800@2400,Chladič Gigabyte 3D Rocket PCU22-SE, Abit AB9 Pro 965P, 2x A-DATA 512MB DDR2 800MHz, Gigabyte Radeon 2600XT 256MB, SB live 24bit, 250GB WD Caviar 16MB SATA2, Zdroj Fortron 400W PNF
- Pupik
- Začátečník
Kouknu na to. Jinak je to malinko zamotany. To PC je syna meho bratra. V patek jsem se nastval a koupil jsem mu repraky. No a s reprakama to uz maka. Tak si to asi nerozumi s repro v LCD monitoru. Zajimave, ze.Chcip píše:Toto mi to dělalo na MSI Neo3. Je tam zvukovka Realtek ALC 850. Když jsem nastavil 4.1 repro tak to tam po restartu hosilo Stereo. Pomohla jednoduchá věc. Nainstalovat nové ovladace a bylo po problému.