PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

cool :o :o :o :o 11/10 :lol:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

tak kdybych to hodnotil tak ... 9/10.. :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Nestira se ta rez?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Honny píše:Nestira se ta rez?
Ne...drží perfektně, možná když se člověk dotkne na některých čerstvějších místech, tak se malinko otře na prst. Ale v podstatě po týdnu to tak nějak protvrdne a je to v pohodě...
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

Tak ted teda cumim no je pekna pracicka 9/10 (at nekazim partu) jenom 2 veci mi tam moc nesedej a to sou ty 3 prepinace vepredu jso na me trochu moc cisty a zarivy a pak je to ten zadek ta barva se mi na tom zda jako natrena jenom vodovkama ale jinak jak rikam celkovej dojem bezkonkurencni
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Zafod: Díky za připomínky. S tím zadkem máš asi pravdu. Asi myslíš tu rez na těch průzích. Možná bych si s tím měl ještě pohrát...Uvidíme...pokud bude čas, předělám to a ještě nafotím...:)
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

ja myslel zadek celkove ta rez neni spatna ale ta zelena barva okolo je takova... divna proste
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

2Stoobi: Dost nakopane ten tvuj router. Jeste by si mohl dodelat trochu svuj web. Facha tam jen uvodni stranka...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Počkej, jaká zelená...tam žádná není...to je možná někde trochu vidět šedá, ale zelená ne...

2jasper: pravda na web jsem ani nešáhl...ale nemám na to čas a ani náladu. Snad někdy...je to tam spíš kvůli wz reklamě... :oops:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Posli fotky toho routeru do souteze na czechcomputeru :

tady

Myslim ze mas velke sance na pekne umisteni... 8)
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

promin mi tu moji chybu je to dost mozny (jsem barvoslepej ne to neni sranda) myslel jsem ty mista vzadu tam kde nejsou pruhy a ventilatory tak ta barva mezitim
A. Einstein
----------------
Linux forever
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Tak už jsi to konečně dotáhl do zdárného konce.

Vývoj tohodle routeru jsem sledoval od začátku a je na něm sakra hodně práce.Každým detailem si obstál na perfektní a je vidět, že si do toho vložil originalitu, um, peníze a spoustu nápadů.Pravda že inspirace od Pilouxe byla ale jen taková ta zdravá ne copyderská a case vypadá originálně (už jen kůli těm všudypřítomným nápisům stoobi router :roll: :lol: )

Doufám že se od tebe ještě dočkáme dalších skvostů.... :D
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
alexator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexator »

no...co dodat....RESPECT :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky moc. Taková chvála je pro mě ctí.

Jinak inspirace Piloux HL2modem samozřejmě byla, ale snažil jsem se v jeho provedení najít nějaké ty chyby nebo nereálné prvky a ve svém případě je doladit. Nevím jak hodně se mi to povedlo, ale snažil jsem se jak se dalo. Možná jsem zase jiný aspekty trochu pozměnil a nevím, jak hodně to vypadá či nevypadá reálně. To musíte posoudit vy... :wink:
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

ÚCTA A BIG RESPECT KAMO
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

No, a po pár pochvalách tvrdá realita ... jednodušše řečeno, mohl si to udělat líp, předek se mi nelíbil už od počátku, celková case se mi zdá strašně malá (ale to je možná proto že mám doma prostě všechno VĚTŠÍ, hlavně teda case) ... a ještě pár dalších maličkostí, který ani nestojej za řeč ... no ... dejme tomu 3,1/10 ... fakt se ti to moc nepovedlo ...

P.S. Tenhle vtip se mi docela povedl, nemyslíte ?
jinak ... hodnocení ... 9,2/10 ... máš to dobrý ! Ale ten předek sem myslel vážně !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Jo, ftipek to byl dobrej, malem jsem naletel a chtel ti napsat: Ty nosis bryle a zrovna sis je nenasadil, ne? :lol: :lol: :lol:
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Nox: mno je to rozhodně zajímavej názor na bitku..:) Ale celkem si mě dostal málem sem to začal brát vážně :lol:
Naposledy upravil(a) .axis. dne úte 7. čer 2005, 13:47, celkem upraveno 1 x.
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

2stoobi: tvuj mod se mi velmi libi a to z toho duvodu, ze podle meho nazoru presne zapada do apokaliptickeho prostredi hry Fallout (kterou mam moc rad)
a kdybych se mel pripojit k hodnoceni (z pohledu laika) tak musim dat 10/10, skvost :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

K tomu není co dodat. Nějaký čas jsem se neukázal (moc prace) a hned jak sem dorazil, vidim COMPLETED. Tak mrknu a nestačím se divit a obdivovat. Fakt super práce, ve které je vidět nápad, hodiny nad ním strávené a preciznost se kterou je to vyvedeno do detailu. Za mě 10/10...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Odpovědět

Zpět na „Projekty“