PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- koza
- Začátečník
- master88
- Začátečník
- honny
- Středně pokročilý
Nestira se ta rez?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zafod
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted teda cumim no je pekna pracicka 9/10 (at nekazim partu) jenom 2 veci mi tam moc nesedej a to sou ty 3 prepinace vepredu jso na me trochu moc cisty a zarivy a pak je to ten zadek ta barva se mi na tom zda jako natrena jenom vodovkama ale jinak jak rikam celkovej dojem bezkonkurencni
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
A. Einstein
----------------
Linux forever
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zafod
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zafod
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsi to konečně dotáhl do zdárného konce.
Vývoj tohodle routeru jsem sledoval od začátku a je na něm sakra hodně práce.Každým detailem si obstál na perfektní a je vidět, že si do toho vložil originalitu, um, peníze a spoustu nápadů.Pravda že inspirace od Pilouxe byla ale jen taková ta zdravá ne copyderská a case vypadá originálně (už jen kůli těm všudypřítomným nápisům stoobi router )
Doufám že se od tebe ještě dočkáme dalších skvostů....
Vývoj tohodle routeru jsem sledoval od začátku a je na něm sakra hodně práce.Každým detailem si obstál na perfektní a je vidět, že si do toho vložil originalitu, um, peníze a spoustu nápadů.Pravda že inspirace od Pilouxe byla ale jen taková ta zdravá ne copyderská a case vypadá originálně (už jen kůli těm všudypřítomným nápisům stoobi router )
Doufám že se od tebe ještě dočkáme dalších skvostů....
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- alexator
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc. Taková chvála je pro mě ctí.
Jinak inspirace Piloux HL2modem samozřejmě byla, ale snažil jsem se v jeho provedení najít nějaké ty chyby nebo nereálné prvky a ve svém případě je doladit. Nevím jak hodně se mi to povedlo, ale snažil jsem se jak se dalo. Možná jsem zase jiný aspekty trochu pozměnil a nevím, jak hodně to vypadá či nevypadá reálně. To musíte posoudit vy...
Jinak inspirace Piloux HL2modem samozřejmě byla, ale snažil jsem se v jeho provedení najít nějaké ty chyby nebo nereálné prvky a ve svém případě je doladit. Nevím jak hodně se mi to povedlo, ale snažil jsem se jak se dalo. Možná jsem zase jiný aspekty trochu pozměnil a nevím, jak hodně to vypadá či nevypadá reálně. To musíte posoudit vy...
- stebloo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
No, a po pár pochvalách tvrdá realita ... jednodušše řečeno, mohl si to udělat líp, předek se mi nelíbil už od počátku, celková case se mi zdá strašně malá (ale to je možná proto že mám doma prostě všechno VĚTŠÍ, hlavně teda case) ... a ještě pár dalších maličkostí, který ani nestojej za řeč ... no ... dejme tomu 3,1/10 ... fakt se ti to moc nepovedlo ...
P.S. Tenhle vtip se mi docela povedl, nemyslíte ?
jinak ... hodnocení ... 9,2/10 ... máš to dobrý ! Ale ten předek sem myslel vážně !
P.S. Tenhle vtip se mi docela povedl, nemyslíte ?
jinak ... hodnocení ... 9,2/10 ... máš to dobrý ! Ale ten předek sem myslel vážně !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nox: mno je to rozhodně zajímavej názor na bitku.. Ale celkem si mě dostal málem sem to začal brát vážně
Naposledy upravil(a) .axis. dne úte 7. čer 2005, 13:47, celkem upraveno 1 x.
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Loweryho princip:
- kuavik
- Mírně pokročilý
- Rhino.M
- Začátečník
K tomu není co dodat. Nějaký čas jsem se neukázal (moc prace) a hned jak sem dorazil, vidim COMPLETED. Tak mrknu a nestačím se divit a obdivovat. Fakt super práce, ve které je vidět nápad, hodiny nad ním strávené a preciznost se kterou je to vyvedeno do detailu. Za mě 10/10...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W