//Zapomněl jsem dopsat jedno slovo, no...
//Přidáno hlasování o tahokovu - ať znám hlas lidu...
Moderátor: L4mka

mluvíš jako podomní prodavač... já si to moc dobře umím představit a proto říkám že se mi to nezdá...eXp10it píše:Náááádheravubec se nenechej odradit lidma co si to nedovedou predstavit. Ten kontrast brutality tahokovu versus jemneho plexi -bude to primo k nakousnuti. Navic to vypada velice ucelne, tedy ze ten tahokov vlastne kryje ventilatory pred doternymi prackami vsech lammeru a zaroven propousti maximum vzduchu. Spodni partie proste rika jsem dravec a musim se schovavat za mrizi

A tohle jsi dobře napsal. Přesně takhle to na mě působí taky, jsem rád, že to někdo cítí podobně...eXp10it píše:Náááádheravubec se nenechej odradit lidma co si to nedovedou predstavit. Ten kontrast brutality tahokovu versus jemneho plexi -bude to primo k nakousnuti. Navic to vypada velice ucelne, tedy ze ten tahokov vlastne kryje ventilatory pred doternymi prackami vsech lammeru a zaroven propousti maximum vzduchu. Spodni partie proste rika jsem dravec a musim se schovavat za mrizi
Doufam ze f podobnem duchu bude i vrsek u mechanik....ale v pripade Stoobiho cekam jeste vetsi lahudku

no právě se mi nelíbí jak jsou schovaný- pod tim tahokovem vypadaj jako kdyby se styděli- obvzlášť když jsou pod společnym kusem tahokovu s větrákyStoobi píše:Proč jako? Myslíš to, že tlačítka jsou schovaný, to mi příde dobrý...