Quake 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Sentenced píše:Ještě jsem si vzpomněl - výborný bylo to, jak človek jel po tom stroggáckým výrobním pasu a postupne ho předelávali. Celkem humus. A nejlepší bylo, že človek na tom neštastníkovi před sebou videl všechny ty radosti co mu budou dělat (řezání nohou, napichování jehel, uprava lebky.. )
To jo prožíval jsem to skoro jako bych to byl ja sám. :cry:
Jinak Q4 hraju jedině, když je moje mladá doma a rozhodně za světla a s puštěnou televizí. :oops:
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

kaimaster píše: Jinak Q4 hraju jedině, když je moje mladá doma a rozhodně za světla a s puštěnou televizí. :oops:
To mi povidej,sám jedině za světla :cry: :roll: :twisted:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Naopak - tuhle hru hraju jen a pouze pokud jsem sám doma a je tma :) Jinak to snad ani nemá smysl :) Za prvý tam neni moc videt a za druhy atmosfera roztrhanych marinaku se musí vychutnat :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Nerad vychutnávám hry s připosranejma kalhotama :lol:
Některý levely byly fakt hrozivý :roll:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luks píše:Nerad vychutnávám hry s připosranejma kalhotama :lol:
Některý levely byly fakt hrozivý :roll:
Což to chápu :D

Na Q4 se mi líbilo, že autoři využili "lekací" hru světla a stínu a použili to i v jinak celkem čistokrevný akci. Dostalo to uplne jinej spád. Človek nebežel dopredu jak magor při berserku, ale občas postupoval hezky pomalu a čekal co odkud přijde nebo čí hlava/noha odkud vypadne. Dobrý.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Sentenced píše:Na Q4 se mi líbilo, že autoři využili "lekací" hru světla a stínu a použili to i v jinak celkem čistokrevný akci. Dostalo to uplne jinej spád. Človek nebežel dopredu jak magor při berserku, ale občas postupoval hezky pomalu a čekal co odkud přijde nebo čí hlava/noha odkud vypadne. Dobrý.
Přesně. A zase to nebyl zdaleka takový hrůzostrašný psycho, jako byl Doom, kterýho bych si v noci fakt nepustil... :) Tohle je pohodička, je to tam tak akorát... :) Klíďo i v noci... :)

2 Luks : naopak, ty levely, co považuješ za hrozivý, byly jedny z vůbec nejlepších... :)

Ale stejně se nemůžu zbavit pocitu, že toho Quaka 4 bylo tak nějak málo... V Q2 člověk prolez různý prostředí, od skladiště, továrny, přes doly (imho geniální level), elektrárnu, mučírnu, medical facilities, security grid, až po vesmírnou stanici (tajnej bonusovej level) a stroggskej palác (jeden z nejlepších levelů vůbec)... Tady to bylo až na drobnosti furt stejný prostředí, což mě trochu mrzí... Ale nic to nemění na tom, že si Q4 zahraju znova. :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

TomV píše: 2 Luks : naopak, ty levely, co považuješ za hrozivý, byly jedny z vůbec nejlepších... :)
Já sem neřekl že ne,mě se taky nejvíc líbili blinkací zombíci :twisted: Ale bylo to chvílema na posrání :lol:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Sentenced píše:Ještě jsem si vzpomněl - výborný bylo to, jak človek jel po tom stroggáckým výrobním pasu a postupne ho předelávali. Celkem humus. A nejlepší bylo, že človek na tom neštastníkovi před sebou videl všechny ty radosti co mu budou dělat (řezání nohou, napichování jehel, uprava lebky.. )
Vzhledem k tomu že q4 (zatím?) nemám, tak tohle je jediná mise, kterou sem viděl. Fakt maso.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak jsem taky včera dohrál a musím říct, že to nebylo vůbec špatné :) Hlavně mě to začlo bavit až mne "vylepšili" :lol: (ale řeknu Vám, že to na tom křesle bylo docela mazec :twisted: ) než mi dali ty "nové" nohy (dvakrát rychlejší) 8-) tak to byla docela bída...ale pak to litalo! pravá akce!..místy možná trochu stereotypní ale což..podtrženo sečteno 8 z 10 bych dal :-) a taky se přidávám k názoru že 1GB RAM málo :sad: (hrál jsem to na 1024X768, medium detail)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Patch 1.0.4 pro Windows:

http://www.fileshack.com/file.x?fid=8003

Tento patch přináší kromě jiného možnost hraní bez originál DVD v mechanice, stejně jako předchozí patch pro Doom 3 :-)

Navíc na mém počítači Quake 4 konečně přestal padat (20 her stabilních, teď už i Quake 4), společně s novým X-Fi driverem.
Naposledy upravil(a) radekhulan dne stř 16. lis 2005, 23:30, celkem upraveno 1 x.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Quake-4

Příspěvek od Luks »

mik-2 píše:Naistaloval som si ho dal som cd key aj crack hral som normalne ale jak som ho uz vypol tak mi teraz pyta ze mam zadať cd key ale neche mi ho zobrať tak neviem co mam robiť poradte prosim
Sice je to warez....zakázat komunikaci ve firewallu nebo se odpoj od netu.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Quake-4

mik-2 píše:Naistaloval som si ho dal som cd key aj crack hral som normalne ale jak som ho uz vypol tak mi teraz pyta ze mam zadať cd key ale neche mi ho zobrať tak neviem co mam robiť poradte prosim
Kup si tu hru anebo ji nehraj. ALe nebuď zasranej zloděj..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pro dobrodruhy a vlastníky Quake 2: http://www.quake2evolved.com/ - o víkendu to testnu :) vypadá to zajímavě, dost možná zábavnější než Q4 :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

zombux píše:dost možná zábavnější než Q4 :)
Vždyťs to nehrál, tak neplkej... :twisted:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 mik-2: Warez tu neřešíme! Přečti si FAQ!
Promazáno OT!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

Zdravim, hlasim problem s nastavenim grafiky. Muzu dat jakekoliv nastaveni (i Ultra) a mam rozmazane textury. Pomuze jen pokud si je zapnu "manualne" (seta image_downSizeLimit "512", "seta image_downSizeBumpLimit "512"). Nemate s tim nekdo podobny problem?

Btw testoval jsem Autodetect nastaveni a hodilo mi to 640*480 + low (coz je s moji sestavou docela nesmysl)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

udělal jsem 27 screenshotů z NVIDIA 7800GTX SLIm, pro srovnání jak zobrazuje třeba Vaše karta:
http://hulan.cz/blog/item/quake-4-tri-d ... z-nove-hry
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

radekhulan píše:udělal jsem 27 screenshotů z NVIDIA 7800GTX SLIm, pro srovnání jak zobrazuje třeba Vaše karta:
http://hulan.cz/blog/item/quake-4-tri-d ... z-nove-hry
Vzhledem k tomu, že je to delany na tom nejlepším na čem se dá dneska Q4 hrát, tak by me zajímalo kolikatkovej to má AA, pač nektery to zabradlí je celkem zubatý :)
Jinak jestli je to Ultra high, tak šlušný FPS, ješte aby ne... :)

Edit: Sorry, už to vidim v popisu toho članku. 4x AA...

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Vzhledem k tomu, že je to delany na tom nejlepším na čem se dá dneska Q4 hrát, tak by me zajímalo kolikatkovej to má AA, pač nektery to zabradlí je celkem zubatý :)
Jinak jestli je to Ultra high, tak šlušný FPS, ješte aby ne... :)

Edit: Sorry, už to vidim v popisu toho članku. 4x AA...
Jo, třeba na http://hulan.cz/blog/img/quake4/quake12.jpg jsou zoubky na schodišti vidět, tedy http://hulan.cz/blog/img/quake4/quake23.jpg bych je hledal těžko, ale pokud dám 8x FSAA (plus TPSS, 16x AF) místo 4x FSAA (opět plus TPSS, 16x AF), tak občas FPS klesne pod 60 (když je kolem hodně světel a stínů), což je u Quake 4 podle mého minimum (a zároveň maximum).. V NVIDIA ovladačích je mimochodem nastaveno High Quality (standard je Quality).

Mohu udělat i screenshoty s FSAA 16x, ale pak to nebude hratelné, tudíž takovej screenshot nemá smysl, dělal jsem screenshoty z běžného hraní..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslim, že tohle při danych FPS vypadá nadmíru dobře - ješte aby ne - je to draze vykoupeno v podobě HW, ale takhle nejak podle vyvojářů mela ta hra asi vypadat.
I když osobne zastavam nazor, že u akční hry je nejaký AA celkem zbytečný - při tý akci si toho človek nemá šanci všimnout.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“