to je hezké ale vůbec tvá definice nevysvětluje proč je to ohryzanýNazQul píše:vyhryze, kulka ma tak silnej dopad ze to ohne vetsi cast plechu v kratkym momentu coz ma vliv na veci jako je barva pricemz natrvalo ohnuta cast je mensi nez ta behem prustreluXPM píše:neříkám že není ohnutej ale že kulka to tak nikdy nevyhryže kolem
PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
Moderátor: L4mka
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Xmax88
- Nováček
.
pekny... pekny... to bude fakt dobry jestli budes zdarne pokracovat... jen tu masku nejak nevim jak bude ve finale vypadat
Život je boj, tak bojuj...
---------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ s939, ATI Radeon X700SE 128Mb PCIe , DDR Ram - 1,5Gb, Samsung ultra tichý 160Gb - 7200otc, Deska - WinFast - NF4K8AC - nFORCE 4
---------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ s939, ATI Radeon X700SE 128Mb PCIe , DDR Ram - 1,5Gb, Samsung ultra tichý 160Gb - 7200otc, Deska - WinFast - NF4K8AC - nFORCE 4
- Woyta
- Středně pokročilý
At se nehadate. Prustrel plechu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Woyta: Ono je taky rozdíl, pokud je to průstřekl v 1mm plechu (nebo slabším) jako jsi ty postnul a nebo v 3mm kusu plechu, kde by byl možná dost problém něco prostřelit, ale s tím, že je to perforované a pokud by to bylo blízko, tak možná i jo. Každopádně si myslím, že je to adekvátní. A ohnutý to malinko je, takže mě to příde v poho...ale samozřejmě věc názoru.
Pro srovnání se podívejte na tohle - airbrushed bullet holes okolo vyvrtaný díry...
Pro srovnání se podívejte na tohle - airbrushed bullet holes okolo vyvrtaný díry...
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Shard
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Mikee
- Začátečník
- BodyZ
- Začátečník
tak konecne si se do toho pustil stoobi. Vidim trochu podobu Isaaca, ale jen v ty predni masce. Na tom ale nesejde. Vypada to zatim dobre, na tenhle mod se tesim, pac sem se do neceho takovyho chtel pred casem taky pustit a urcite se jeste pustim, ale myslym ze spis neco jako WW2 mod.
K tem prustrelu: libi se mi to tak jak to je, myslim ze je to uplne vyhovujici a nemusi z toho koukat plech, stejne by ses o to akorat roznul:-) Az to bude v konecny barve, tak to bude vypadat jeste mnohem lip.
Tak hodne sil. cus (ja se du koncentrovat na svuj "parez mod" ale ten bude az tak za pul roku, pac za chvili uz jedu. jen pro zasvecene)
K tem prustrelu: libi se mi to tak jak to je, myslim ze je to uplne vyhovujici a nemusi z toho koukat plech, stejne by ses o to akorat roznul:-) Az to bude v konecny barve, tak to bude vypadat jeste mnohem lip.
Tak hodne sil. cus (ja se du koncentrovat na svuj "parez mod" ale ten bude az tak za pul roku, pac za chvili uz jedu. jen pro zasvecene)
CASE: EA WINGS
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2BodyZ: Díky za podporu...věřím, že se mod podaří podle představ. A na přez modu určitě makni...
2Shard: Když tak čtu tvůj podpis, tak se divím, že máš potřebu koukat se na fotky mého modu, ale pokud i přesto ano, tak nevím o jiném místě, kde bych měl fotky a zatím jsi asi jediný, komu nejdou, takže předpokládám, že problém bude spíše na tvojí straně...
2Shard: Když tak čtu tvůj podpis, tak se divím, že máš potřebu koukat se na fotky mého modu, ale pokud i přesto ano, tak nevím o jiném místě, kde bych měl fotky a zatím jsi asi jediný, komu nejdou, takže předpokládám, že problém bude spíše na tvojí straně...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- gigik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je tu sobotní upgrade. Respektive práce za minulý víkend a dnešek. Dalo by se říci, že mám hotovou šasi. Chybí už jen plech na mobo, který budu dělat až příští týden.
Použitý materiál je stejný jako na předku, tedy 3mm perforovaný plech, boužel jsem už neměl tak širokej kus, takže spodní část je svařená ze dvou částí. Pak je to kousek vzadu, kde bude 120mm fan odvádějící vzduch z custom zdroje (420W). Nad ním je plech pro uchycení karet. Asi si hned všimnete podivného posunutí. Ale nebojte, není to chyba, ale záměr... Přední a vrchní část šasi je z vínglů udělaných z 2mm plechu, takže naprosto dostačující (hrana 15mm) A pak i přišroubovaný předek pro představu, jak to bude vypadat.
Takže fotky:
Další fotky doufám co nejdříve...
Jinak zatím na modu odpracováno 27 hodin čistého času...
Použitý materiál je stejný jako na předku, tedy 3mm perforovaný plech, boužel jsem už neměl tak širokej kus, takže spodní část je svařená ze dvou částí. Pak je to kousek vzadu, kde bude 120mm fan odvádějící vzduch z custom zdroje (420W). Nad ním je plech pro uchycení karet. Asi si hned všimnete podivného posunutí. Ale nebojte, není to chyba, ale záměr... Přední a vrchní část šasi je z vínglů udělaných z 2mm plechu, takže naprosto dostačující (hrana 15mm) A pak i přišroubovaný předek pro představu, jak to bude vypadat.
Takže fotky:
Další fotky doufám co nejdříve...
Jinak zatím na modu odpracováno 27 hodin čistého času...
- master88
- Začátečník
no jako prace pekna ale zarazi me dost ze case bude celej protkanej perforovanym plechem... to pak bude airflow uplne na prd... ale jinak pekny..
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Poplik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mno jako práce hodně ale mě se to nelíbí
Jako strojařovi teda moc ale jako člověku je to takový moc industriální ... zatim ... nevím jestli zrovna perforovaný plech je to pravý ořechový ...
mno sjem zvědav na výsledek jako čekal bych že když to bude homemade že to aspoň nebude standartně hranatej kvádr
Jako strojařovi teda moc ale jako člověku je to takový moc industriální ... zatim ... nevím jestli zrovna perforovaný plech je to pravý ořechový ...
mno sjem zvědav na výsledek jako čekal bych že když to bude homemade že to aspoň nebude standartně hranatej kvádr
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Poplik: Custom zdroj znamená, že to nebude ta standardní krabice, ale udělám si svojí dle vlastních romzěrů, kde budou ještě další součástky krom PSU.
2XPM: 27 hodin se ti zdá hodně? Mě teda vůbec ne...právě, že jsem na tom moc nedělal... možná jsi mě trochu nepochopil. Já nemyslel, že jsem tu šasi dělal 27hodin. Píšu kompletní čas strávený prací na tomto modu. Jako jsem uvedl u minulých fotek, tak k tomu jsou přičtený další hodiny a 27hodin je úplně celkově... A jinak je to dlouhý. 52cm včetně předku. Takže jak jsem psal. Podobně dlouhý jako třeba TT Xaser nebo Casetek.
2DigitalDoom: No záleží na vkusu, já bych si třeba parůžky na case nedal. Každopádně jsem rád, že v tom vidíš industrial, protože to se myslím k army modu hodí...
2Master88: No s tím, že půjde Airflow do háje bych úplně nesouhlasil. Znovu říkám, že se nedá usuzovat z těchto fotek, jak to bude vypadat ve výsledku. Od toho je to project. nakonec to bude trošku jinak, ale stejně si myslím, že to spíš pomůže. Podívej se třeba na LianLi, tak je to podobný (ještě víc perforovaný) a neřekl bych, že to je na nic. navíc perforace je vepředu (kde bude z bětší části stejně zadělaná), to samé na spodku a vzadu jen v místě zdroje, takže ve zdroji to je spíš klad...
2XPM: 27 hodin se ti zdá hodně? Mě teda vůbec ne...právě, že jsem na tom moc nedělal... možná jsi mě trochu nepochopil. Já nemyslel, že jsem tu šasi dělal 27hodin. Píšu kompletní čas strávený prací na tomto modu. Jako jsem uvedl u minulých fotek, tak k tomu jsou přičtený další hodiny a 27hodin je úplně celkově... A jinak je to dlouhý. 52cm včetně předku. Takže jak jsem psal. Podobně dlouhý jako třeba TT Xaser nebo Casetek.
2DigitalDoom: No záleží na vkusu, já bych si třeba parůžky na case nedal. Každopádně jsem rád, že v tom vidíš industrial, protože to se myslím k army modu hodí...
2Master88: No s tím, že půjde Airflow do háje bych úplně nesouhlasil. Znovu říkám, že se nedá usuzovat z těchto fotek, jak to bude vypadat ve výsledku. Od toho je to project. nakonec to bude trošku jinak, ale stejně si myslím, že to spíš pomůže. Podívej se třeba na LianLi, tak je to podobný (ještě víc perforovaný) a neřekl bych, že to je na nic. navíc perforace je vepředu (kde bude z bětší části stejně zadělaná), to samé na spodku a vzadu jen v místě zdroje, takže ve zdroji to je spíš klad...