PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

NazQul píše:
XPM píše:neříkám že není ohnutej ale že kulka to tak nikdy nevyhryže kolem :wink:
vyhryze, kulka ma tak silnej dopad ze to ohne vetsi cast plechu v kratkym momentu coz ma vliv na veci jako je barva pricemz natrvalo ohnuta cast je mensi nez ta behem prustrelu
to je hezké ale vůbec tvá definice nevysvětluje proč je to ohryzaný :roll:
Xmax88
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od Xmax88 »

pekny... pekny... to bude fakt dobry jestli budes zdarne pokracovat... jen tu masku nejak nevim jak bude ve finale vypadat :shock:
Život je boj, tak bojuj...
---------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ s939, ATI Radeon X700SE 128Mb PCIe , DDR Ram - 1,5Gb, Samsung ultra tichý 160Gb - 7200otc, Deska - WinFast - NF4K8AC - nFORCE 4
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

At se nehadate. Prustrel plechu.
Obrázek
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Woyta: Ono je taky rozdíl, pokud je to průstřekl v 1mm plechu (nebo slabším) jako jsi ty postnul a nebo v 3mm kusu plechu, kde by byl možná dost problém něco prostřelit, ale s tím, že je to perforované a pokud by to bylo blízko, tak možná i jo. Každopádně si myslím, že je to adekvátní. A ohnutý to malinko je, takže mě to příde v poho...ale samozřejmě věc názoru.

Pro srovnání se podívejte na tohle - airbrushed bullet holes okolo vyvrtaný díry...:)
Obrázek
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

lidi mě jde jen o to že je to kolem vykousaný tak už toho nechte. Na tom obrázku co jsi postl je to pekne hladky
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Aha, tak už vím co myslíš...tak to máš pravdu, ale jak jsem říkal, to není hotový..takže to bude nakonec trochu jiný... :wink:
Shard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shard »

Hlavně je zbytečný se o tomhle hádat, protože je to nepodstatný :razz: Jinak ten začátek vypadá moc dobře, takže jen tak dál. 8-)
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

preco mne sa fotky od stoobiho nikdy nemozu nacitat !!!! ja sa zblaznim.. ja som nevidel ani jeden jeho mod cely... btw sry za OT ale nemozem si pomoct
//niesu tie fotky este niekde inde ? nezavysle od stoobiho lebo asi je umna prekliaty alebo co.
Acer TimelineX 13.3" 3820T
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

tak konecne si se do toho pustil stoobi. Vidim trochu podobu Isaaca, ale jen v ty predni masce. Na tom ale nesejde. Vypada to zatim dobre, na tenhle mod se tesim, pac sem se do neceho takovyho chtel pred casem taky pustit a urcite se jeste pustim, ale myslym ze spis neco jako WW2 mod.
K tem prustrelu: libi se mi to tak jak to je, myslim ze je to uplne vyhovujici a nemusi z toho koukat plech, stejne by ses o to akorat roznul:-) Az to bude v konecny barve, tak to bude vypadat jeste mnohem lip.
Tak hodne sil. cus (ja se du koncentrovat na svuj "parez mod" ale ten bude az tak za pul roku, pac za chvili uz jedu. jen pro zasvecene)
CASE: EA WINGS
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2BodyZ: Díky za podporu...věřím, že se mod podaří podle představ. A na přez modu určitě makni...:)

2Shard: Když tak čtu tvůj podpis, tak se divím, že máš potřebu koukat se na fotky mého modu, ale pokud i přesto ano, tak nevím o jiném místě, kde bych měl fotky a zatím jsi asi jediný, komu nejdou, takže předpokládám, že problém bude spíše na tvojí straně... :)
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jeeee

Příspěvek od gigik »

jak tak na to koukam taks pouzil stejnej matros jako ja na svou druhou kejsku :))

Obrázek

GL+HF
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

gigi: Vítám tě mezi námi.

jj, asi to bude podobný. nevím jistě, jakou tloušťku máš ty, já jsem použil 3mm a je to teda síla. Ale myslím, že se to hodí a je to naprosto adekvátní materiál... :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

hele ho jak stoobi zbrojí :) ... no vypadáto zase jak od stoobiho :) kovový,plechový,hranatý ale pěkný :lol: :oops: :wink:
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

ja mam jen 1,5mm ale to vohejbani bylo taky pekny sr....

hlavne dat pozor na rub a lic... z jedny strany jsou ty diry vostry a z ty druhy je to hladky....
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a je tu sobotní upgrade. Respektive práce za minulý víkend a dnešek. Dalo by se říci, že mám hotovou šasi. Chybí už jen plech na mobo, který budu dělat až příští týden.

Použitý materiál je stejný jako na předku, tedy 3mm perforovaný plech, boužel jsem už neměl tak širokej kus, takže spodní část je svařená ze dvou částí. Pak je to kousek vzadu, kde bude 120mm fan odvádějící vzduch z custom zdroje (420W). Nad ním je plech pro uchycení karet. Asi si hned všimnete podivného posunutí. Ale nebojte, není to chyba, ale záměr...:) Přední a vrchní část šasi je z vínglů udělaných z 2mm plechu, takže naprosto dostačující (hrana 15mm) A pak i přišroubovaný předek pro představu, jak to bude vypadat. :)

Takže fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Další fotky doufám co nejdříve...:)

Jinak zatím na modu odpracováno 27 hodin čistého času...:)
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no jako prace pekna ale zarazi me dost ze case bude celej protkanej perforovanym plechem... to pak bude airflow uplne na prd... :( ale jinak pekny..
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zdroj

Příspěvek od Poplik »

co to znamená to "custom zdroj" to si ho upravil, nebo udělal? Jak vypadá?
WEEEEEEEEEEE!!
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:Jinak zatím na modu odpracováno 27 hodin čistého času...:)
Tak to je šílenost :lol: člověk se pak ani nediví že je to tak přesný :)

Taky jsem postřeh že je ta šasi nějak dlouhá :o
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

mno jako práce hodně ale mě se to nelíbí :oops:

Jako strojařovi teda moc ale jako člověku je to takový moc industriální ... zatim ... nevím jestli zrovna perforovaný plech je to pravý ořechový ...

mno sjem zvědav na výsledek jako čekal bych že když to bude homemade že to aspoň nebude standartně hranatej kvádr :) :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Poplik: Custom zdroj znamená, že to nebude ta standardní krabice, ale udělám si svojí dle vlastních romzěrů, kde budou ještě další součástky krom PSU.

2XPM: 27 hodin se ti zdá hodně? Mě teda vůbec ne...právě, že jsem na tom moc nedělal... možná jsi mě trochu nepochopil. Já nemyslel, že jsem tu šasi dělal 27hodin. Píšu kompletní čas strávený prací na tomto modu. Jako jsem uvedl u minulých fotek, tak k tomu jsou přičtený další hodiny a 27hodin je úplně celkově...:) A jinak je to dlouhý. 52cm včetně předku. Takže jak jsem psal. Podobně dlouhý jako třeba TT Xaser nebo Casetek.

2DigitalDoom: No záleží na vkusu, já bych si třeba parůžky na case nedal. Každopádně jsem rád, že v tom vidíš industrial, protože to se myslím k army modu hodí...

2Master88: No s tím, že půjde Airflow do háje bych úplně nesouhlasil. Znovu říkám, že se nedá usuzovat z těchto fotek, jak to bude vypadat ve výsledku. Od toho je to project. nakonec to bude trošku jinak, ale stejně si myslím, že to spíš pomůže. Podívej se třeba na LianLi, tak je to podobný (ještě víc perforovaný) a neřekl bych, že to je na nic. navíc perforace je vepředu (kde bude z bětší části stejně zadělaná), to samé na spodku a vzadu jen v místě zdroje, takže ve zdroji to je spíš klad... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“