Projekt: JOCO (skoro hotovo)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Po mensich a vetsich problemech mam konecne dostrikano.
Mezi schnutim barvy jsem zacal skladat vnitrek.
Neni sice jeste v cajku, musim to jeste trochu pofackovat,
ale pro predstavu nejake obrazky.
Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Zajimave umisteni, ale docela by mne zajimalo, jak das do poslednich PCI dole karty pres ten plech a kabel. IMHO to neni moc dobry napad si tak zabit PCI ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

mno to me tak netrapi. Potrebuju akorat jeden pci slot. Je to deska z C3modu a je na ni v haji agp. Jak rikam staci jedno pci na wi-fi kartu, ale jo mas pravdu ze na jine pouziti by me to vadilo. Nejak jsem to nepromyslel :(
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to uz mas jako hotovo?
jestli jo tak sem dost zklamanej mohl sis s tim vic pohrát ten vnitek je imho dost odflaklej :oops:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tak hotovy to samozrejme neni, nemam ted moc casu nahodil jsem fotky aby to moc nestalo. Je tam spousta kabelu a malo mista takze se nedaj delat moc zazraky. Nicmene vnitrek nebude videt takze nejake strikani a detailni upravy moc neplanuju.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tuhle větu fakt nemám rád, že když to nebude vidět, že se to nemusí upravovat. Nevím, proč každej dělá modding jen venku a na vnitřek kašle, vždyť s vnitřkem se dají dělat obrovský zázraky. Rozhodně bych udělal custom kabeláž, když už to máš takhle předělaný, tak nevídím důvod, proč ne. A celkově bych si s tím pořádně pohrál...určitě by to dost přidalo. Jinak to není udělaný špatně, jen ještě trochu energie tomu věnovat... :wink:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

ja taky nezastavam nazor, ze kdyz to nevidim tak to muze byt prasecky. To bych si nehral tak se zdrojem, nedaval kejbly do buzirky a jine soft upravy. Opet ste me nakopli a zkusim si s tim jeste vic pohrat :wink:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

po vánocich jsem s tim trošičku hnul, tak něco málo fotek přední části

Obrázek Obrázek

Obrázek
tady je vidět struktura laku mřížky, nejdříve jsem přemýšlel jak ji obzvláštnit a nesnášenlivost dvou různých barev udělala svoje - já jsem spokojen
fast4shoot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fast4shoot »

tak to je dobrý :up: , hlavně ta mřížka. Ale zdá se mě to, nebo je tam ta mechanika nějak nakřivo? Nebo je to tam daný jen pro ukázku přibližnýho vzhledu? Ale s tou kabeláží by sis mohl trochu pohrát...
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM: 1GB DDR2 533MHz, VGA: HIS ExcalibuR 9250 256MB, 240/400 @ 290/440, HDD: Western Digital WD80, Repra: M-Audio DX4, Zvukovka: M-Audio Delta 1010LT
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

jeste bych udelal kably na miru...mas v tom pak bordel kdyz se to tam mota

jo a ta mechanika je fakt asi nejaka pootocena...a mas to vystredeny...jako tu mechaniku presne na stredu toho kulatyho okna,bo se mi zda ze to mas trosku ke strane
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Ten předek mi silne pripomina pracku :) Na tu mechaniku prijde jeste nejaky logo a osvetleni ?

2fast4shoot: nakrivo je pouze vyrez v supliku :wink:
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

ta mechanika i okno je naprosto presne :wink: spekulace tedy vyreseny
dal jsem tam ten predek jen pro ukazku, neni jeste dodelany
bude to osvetleny, ale jeste presne nevim jak
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

lol fakt to vypadá jako pračka.. ale hodně luxusní... barvy jsou super.. líbí se mi to
ekim
Nováček
Nováček

Příspěvek od ekim »

Mno pracka... Takovej TATRAMAT mod :)
Tohle je opravdova laska ke stroji....
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No, ne ze by se mi to nelibilo, ale je fakt, ze mi to pripomina hracku pro devcata ze sovetskeho svazu.. :)
Ale je to zajimavy.. :wink:
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

barva

Příspěvek od Budik »

Tu bílou tam chceš takhle nechat? :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Prostě ta maska pořád působí jako ze starýho casu, osobně bych jí nahradil tahokovem a nebo perforovaným plechem. Tohle :( nic moc :(
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

by me zajimalo jak chces ty kably nacpat do toho casu to ani ta zakladovka nepujde videt pres ne dej vic kablu do jedne buzirky :wink: :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tak docela jste mě potěšily. Člověk si to takhle v reálu ani neuvědomí, ale fakt to na fotkách vypadá jako okýnko do pračky.
Díky tomu se mi zdá, že se mi podařilo myslím docílit retro. O čemž zřejmě píše Maxtor. Jen nevím na jaké "hrátky" by jí děvčata v sovětském svazu používala :-D
S retrem souvisí i Stoobiho doporučení tahokovu. Samozřejmě by to nebyl problém, ale mě se už od začátku ta maska líbila a bylo mi jasný, že jí zachovám. Taky se mi zdá, že tahokov už je dost profláknutej, ale to neznamená, že se mi nelíbí jen by mi sem prostě neseděl.
Jinak na kabelech ještě pracuju a vůbec... se to teď nějak celý zvrtlo, tak sem sám zvědavej jak to dopadne :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No víš co, když na to tak koukám, tak musím říct, že to není špatný a je to dobrá práce, ale mě tam něco nesedí...:( Ale jak na to tak koukám, tak hned po tý mřížce to jsou barvy, tím ti to nechci kritizovat, je to tvoje case. Ale ty barvy mi připadají jako na dětských hračkách...:( Ale možná je to jen můj dojem... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“