Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Moderátor: L4mka
- nem.p
- Začátečník
- Lamicz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave umisteni, ale docela by mne zajimalo, jak das do poslednich PCI dole karty pres ten plech a kabel. IMHO to neni moc dobry napad si tak zabit PCI
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
- nem.p
- Začátečník
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle větu fakt nemám rád, že když to nebude vidět, že se to nemusí upravovat. Nevím, proč každej dělá modding jen venku a na vnitřek kašle, vždyť s vnitřkem se dají dělat obrovský zázraky. Rozhodně bych udělal custom kabeláž, když už to máš takhle předělaný, tak nevídím důvod, proč ne. A celkově bych si s tím pořádně pohrál...určitě by to dost přidalo. Jinak to není udělaný špatně, jen ještě trochu energie tomu věnovat...
- nem.p
- Začátečník
- nem.p
- Začátečník
- fast4shoot
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobrý , hlavně ta mřížka. Ale zdá se mě to, nebo je tam ta mechanika nějak nakřivo? Nebo je to tam daný jen pro ukázku přibližnýho vzhledu? Ale s tou kabeláží by sis mohl trochu pohrát...
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM: 1GB DDR2 533MHz, VGA: HIS ExcalibuR 9250 256MB, 240/400 @ 290/440, HDD: Western Digital WD80, Repra: M-Audio DX4, Zvukovka: M-Audio Delta 1010LT
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
- Stepa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- SilverFox
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- koza
- Začátečník
- ekim
- Nováček
- Maxtor
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Radeon9550
- Začátečník
by me zajimalo jak chces ty kably nacpat do toho casu to ani ta zakladovka nepujde videt pres ne dej vic kablu do jedne buzirky
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- nem.p
- Začátečník
tak docela jste mě potěšily. Člověk si to takhle v reálu ani neuvědomí, ale fakt to na fotkách vypadá jako okýnko do pračky.
Díky tomu se mi zdá, že se mi podařilo myslím docílit retro. O čemž zřejmě píše Maxtor. Jen nevím na jaké "hrátky" by jí děvčata v sovětském svazu používala
S retrem souvisí i Stoobiho doporučení tahokovu. Samozřejmě by to nebyl problém, ale mě se už od začátku ta maska líbila a bylo mi jasný, že jí zachovám. Taky se mi zdá, že tahokov už je dost profláknutej, ale to neznamená, že se mi nelíbí jen by mi sem prostě neseděl.
Jinak na kabelech ještě pracuju a vůbec... se to teď nějak celý zvrtlo, tak sem sám zvědavej jak to dopadne
Díky tomu se mi zdá, že se mi podařilo myslím docílit retro. O čemž zřejmě píše Maxtor. Jen nevím na jaké "hrátky" by jí děvčata v sovětském svazu používala
S retrem souvisí i Stoobiho doporučení tahokovu. Samozřejmě by to nebyl problém, ale mě se už od začátku ta maska líbila a bylo mi jasný, že jí zachovám. Taky se mi zdá, že tahokov už je dost profláknutej, ale to neznamená, že se mi nelíbí jen by mi sem prostě neseděl.
Jinak na kabelech ještě pracuju a vůbec... se to teď nějak celý zvrtlo, tak sem sám zvědavej jak to dopadne
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No víš co, když na to tak koukám, tak musím říct, že to není špatný a je to dobrá práce, ale mě tam něco nesedí... Ale jak na to tak koukám, tak hned po tý mřížce to jsou barvy, tím ti to nechci kritizovat, je to tvoje case. Ale ty barvy mi připadají jako na dětských hračkách... Ale možná je to jen můj dojem...