Radeon X1900 XT/XTX (R580: články, testy, informace)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem skusil nakoy OC a nak se to zhroutilo :ú skusil sem v catalist centru nastavi 690jadro a 800 pameti a nak to ta grafika nerozdejchala
) ze by ty catalisty co yly u toho na tom cd nebyly na taktovani nic moc?
ty pameti to podle me musej ustat kdyz sou 1.1ns tak jedine jadro ze by nestihalo na 690mhz se mi nezda
- no-X
- Středně pokročilý

Postnutí jednoho grafu, který neodpovídá skutečnému průměrnému výkonu karty, jako ukázku rychlosti určitého produktu, lze chápat jedině jako pokus o zkreslení výsledků. Odborně se tomu říká informační asymetrie.Mirkana píše:divny nemyslíte![]()
až zas tak vykona není ale třeba to změní ovladače
http://www.hardwarezone.com/img/data/ar ... q4hqaa.gif
Skutečnost je ale dost odlišná - tady jsou průměrné výsledky herních testů:

tzn. X1900XTX je v současné době o 14% rychlejší než GeForce 7800GTX512, která je navíc téměř neodstupná a o 50% dražší.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem prisel na to ze ty ovladace co mi dali k ty grafice sou naky 6.14 verze proto mi ty ofico 6.1 nejdou asi to uz bude OK v tech 6.2 uvidime
Naposledy upravil(a) Stratos dne pát 27. led 2006, 12:03, celkem upraveno 1 x.
- zdenek57
- Nováček

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: no
tož by neměl být problém ani to přetaktovat, ale zdá se že jaksi... lidstvo ještě nedisponuje potřebnými technologiemi které by byly 100% spolehlivédanikd píše:uz nekde nekdo videl pokus o flash X1900XT na XTX ? Jsou to totozne karty, tak by v tom nebel byt problem ...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: no
no nevim kde berete vsichni tu jistotu ale budiz , nebudu vam brat iluze.. , ja mam tady XT z novy varky ze 100megy a 1,1ns fakt nema a myslism , ze tim smerem to pujde dal, to ze zde par lidi sehnalo kartu (jeste driv nez byla ofiko vydana) tj prerealase, z toho bych neodvozoval, ze to tak bude furt , radsi si pockejme..Lukfi píše:tož by neměl být problém ani to přetaktovat, ale zdá se že jaksi... lidstvo ještě nedisponuje potřebnými technologiemi které by byly 100% spolehlivédanikd píše:uz nekde nekdo videl pokus o flash X1900XT na XTX ? Jsou to totozne karty, tak by v tom nebel byt problem ...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- freemem
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- danikd
- Začátečník

-
dodatek k tvemu postu - ma X190XT Sapphire ma 1,1ns a zadny prerelease ani ES to neni ...sh píše:dodatek k mymu postu.. napriklad MSI XT ma 1,2samsungy.. , zatimco XTX 1,1
Edit : A MSI vetsinou "setrila" - jako u X1800XL ... vetsina mela 1,6ns a MSI 2,0ns ... ale taktovat sla take dobre ...
Naposledy upravil(a) danikd dne pát 27. led 2006, 10:52, celkem upraveno 1 x.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vidis moje XT sapphir z posledni varky ma jiz 1,2 takze co na to rict? uvidime jak to bude.. ja to vidim pesimisticky.. , nechme se prekvapit, btw ta MSI ma i jine napeti pameti , cemuz se taky divim..danikd píše:dodatek k tvemu postu - ma X190XT Sapphire ma 1,1ns a zadny prerelease ani ES to neni ...sh píše:dodatek k mymu postu.. napriklad MSI XT ma 1,2samsungy.. , zatimco XTX 1,1
EDIT: btw ty mas taky prvni varku, ktera byla vubec vydana
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- danikd
- Začátečník

-
asi ano, a jsem rad, protoze stala v nakupu 12 730,- - uskemral jsem to na 12 570,-, o dva dny na to zlevnila na 12 520,- ( jsem si rikal sakra mozna jsem ji koupil brzo ... ) a za dva dny vyletla cena na 13 150,- ... a to uz maji nejspis 1,26ns pameti ... takze jsem v celku rad
Ale jeste bych rad ten BIOS z Sapphiru XTX ... at to muze dnes flashnout ... uz mam sehnany z BBATI, ale radsi ten Sapphire ( i kdyz to bude na 99% totozne, jelikoz je stejne vsechny vyrabi Sapphire ... )
Ale jeste bych rad ten BIOS z Sapphiru XTX ... at to muze dnes flashnout ... uz mam sehnany z BBATI, ale radsi ten Sapphire ( i kdyz to bude na 99% totozne, jelikoz je stejne vsechny vyrabi Sapphire ... )