PROJECT: Emental MOD
Moderátor: L4mka
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
coz takhle dat to zelene plexi (aspon kousek)pred MB?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- Radeon9550
- Začátečník

souhlasim z exp10item okamzite kdyz jsem to tam uvidel v tom threadu tak me to napadlo ze by se ti tam neco podobneho hodilo.Akorat opet z dirkama
Co ta expanzka z nerezu???jak probiha jeji vyvoj je uz hotova??
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No snad vás můžu trochu informovat, když tu sasa není.
Expanzka je ve výrobě a měla by snad být hotová někdy příští týden, tedy nejspíše o víkendu.
Už dorazilo UV aktivní zelený plexi, takže sasa snad už zrádně pokračuje a co se týká toho nápadu viz thread v CM sekci, tak to nechám na sasovi, ale doceal pochybuju, že by to tam chtěl dávat. Dost si zakládá na tom, že ten mod musí být stále 100% použitelný, tedy, že bude moci jednoduše vyjmout MoBo nebo jinou komponentu. Což by s tímhle mohl být trošku problém. A osobně si neumím představit jak by dělal kryt do tvaru bublinek. No a taky je fakt, že v bočnici bude zelený plexi, takže by tohle už nebylo moc vidět...ale sasa se k tomu určitě vyjádří co nejdřív...sliboval mi fotky v nejbližší době...
Expanzka je ve výrobě a měla by snad být hotová někdy příští týden, tedy nejspíše o víkendu.
Už dorazilo UV aktivní zelený plexi, takže sasa snad už zrádně pokračuje a co se týká toho nápadu viz thread v CM sekci, tak to nechám na sasovi, ale doceal pochybuju, že by to tam chtěl dávat. Dost si zakládá na tom, že ten mod musí být stále 100% použitelný, tedy, že bude moci jednoduše vyjmout MoBo nebo jinou komponentu. Což by s tímhle mohl být trošku problém. A osobně si neumím představit jak by dělal kryt do tvaru bublinek. No a taky je fakt, že v bočnici bude zelený plexi, takže by tohle už nebylo moc vidět...ale sasa se k tomu určitě vyjádří co nejdřív...sliboval mi fotky v nejbližší době...
- spirit64
- Mírně pokročilý

pointa ? jsi jeho brácha ?Stoobi píše:No snad vás můžu trochu informovat, když tu sasa není.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napr. tvoje 2.0 si u me sjednala veliky respekt po "odkrytovani" diky zpracovani interieru a jedna z veci ktera k tomu napomohla je urcite pouzite plexiStoobi píše:...
//edit: maly fake

eXp10it is b4ck
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- SaSa.K
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
2 eXp10it : To zakrytí MB není špatnej nápad, ale jak tam je to zelený plexi na bočnicích, tak už to docela pod UV svítí a desku se mi moc zakrývat nechce. Určitě počítám s tím, že budou zakrytý karty (grafika a TV karta nevypadaj moc vábně) už to mám zhruba vymyšlený, ale to až si tam hodím Infinity a poladím rozměry. Uvidíme, jak to vyjde, ale asi bych na ten kryt docela rád vyrobil nějakej gravír. A taky ty karty zaberou u Infinity asi 8 cm místa, takže ten kryt nebude nějaká velká kráva.
Takže zepředu jsem dal nastříklej jemnej tahokov a ty bublinky budou asi jemně nasvícené UV diodou, aby byly trochu výraznější. Jinak to UV plexi vypadá fakt docela dobře, když není nasvícený UV, tak je trochu do žluta, ale při nasvícení UV světlem vypadá vpodstatě stejně jako ostatní zelená.
Dělal jsem kryt na radiátor z plexiskla, jenže když už jsem měl vše vybroušeno a nastříknuto, tak mi to zase popraskalo (takže to praskání plexi bude určitě tím, když jsem ho stříknul barvou). To mě opravdu potěšilo
, takže jsem to udělal znovu z polykarbonátu (vypadá stejně jako plexi, je ale mnohem odolnější, ale dražší) a teď už je to v pohodě. Vrchní část je přišroubována imbusovými šroubky, aby bylo možno radiátor lehce rozebrat a vyčistit. Pak jsem se dělal dost s detaily jako šroubky na mechaniky, uchycení radiátoru, zdroje, napáj. konektor, vypínač a tak. Jinak jsem celou skříň přestříkal vrchní bílou a nalakoval. Barvu ještě nechám určitý čas vytvrdnout a přeleštím autoleštěnkou.
Fotku s nasvícením UV katodami jsem nedával, protože se to opravdu špatně fotí a fotky vypadají úplně jinak než ve skutečnosti. Takže expanzka je ve výrobě, pro ilustraci dávám fotku, jak vypadá teď čerstvě svařená
, řekl bych, na fotce se zdá opravdu "prasenská", ale ještě ji přebrousím, vykytuju, nastříkám a tak, takže bude určitě mnohem lepší, než ta plexisklová. Pak ještě něco vyrobím se zadní částí a dám druhý pásek dokola vzadu, až budu mít čas.
Takže ty fotky:

Takže zepředu jsem dal nastříklej jemnej tahokov a ty bublinky budou asi jemně nasvícené UV diodou, aby byly trochu výraznější. Jinak to UV plexi vypadá fakt docela dobře, když není nasvícený UV, tak je trochu do žluta, ale při nasvícení UV světlem vypadá vpodstatě stejně jako ostatní zelená.
Dělal jsem kryt na radiátor z plexiskla, jenže když už jsem měl vše vybroušeno a nastříknuto, tak mi to zase popraskalo (takže to praskání plexi bude určitě tím, když jsem ho stříknul barvou). To mě opravdu potěšilo
Fotku s nasvícením UV katodami jsem nedával, protože se to opravdu špatně fotí a fotky vypadají úplně jinak než ve skutečnosti. Takže expanzka je ve výrobě, pro ilustraci dávám fotku, jak vypadá teď čerstvě svařená
Takže ty fotky:

- Kron89
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak vopravdu nadhera. jen tu expanzku si nejak neumim predstavit!! ted vypada fakt nevabne ale jinak opravdu luxusni prace a straslive se mi liby!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- Maxtor
- Začátečník

-
- honny
- Středně pokročilý

no tak tohle je dost čistá a hezká práce... Takovej Applík 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nohy
Sorry, ale kdybys četl, tak víš, že to není hotový, takže samozřejmě to bude ve výsledku rovný.saboo píše:sdílím nadšení, ale vídka tu je. udelej neco s tema nohama. ( jeste jedny do zadu )case nemuzes mit takhle nakrivo, bo ti sakrarychle odejdou disky.
Jinak nemám snad co bych vytknul, tkaže abych SaSu uspokojil, tak: