No opravdu to na fotce vypadá zvlášně. Ale líbí se mi to uchycení plexi, sice nevím, jestli to sedí úplně k elegantnímu modu, ale vlastně proč ne...
Jinak větráky celkem pěkný...těším se na další fotky a hlavně věřím, že tento mod bude dokončen, narozdíl od jiných zde začnutých...
A co se týká toho pístu, tak bych asi doporučil to, co jsem použil u ST2.0, tedy pístnice s kastlíku (úložnoho prostoru spolujezdce) s auta, já mám z favorita a jsou myslím úplně adekvátní.
No v nehhoršim případě bych tam dal z kaslíku od Favorita ale moc se my do toho nechce.
Jinak nic zvedat nechci chtěl bych to udělat jako je to na obrázku.
2Loxcom: No rpávě na to použití ala TaiChi to je ideální, nemusí to přeci jen zvedat, ale může to bý použitý stejně jako u TT... Problém v tom nevidím...
Stoobi píše:2Loxcom: No rpávě na to použití ala TaiChi to je ideální, nemusí to přeci jen zvedat, ale může to bý použitý stejně jako u TT... Problém v tom nevidím...
No nejspíš...já jsem dva našel doma, takže jsem nikam nemusel. A dost mě překvapilo, že vypadají i velice pěkně...osobně si myslím, že se to hodně hodí...
Woyta píše:Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.
No, vím, že v kuchyni máme skříňku, která se otevírá pístem (resp. aby s nezavřela sama). Jsou tam 2 100N pístky. Když nám to známej dělal, říkal, že existujou 80N, 100N a 120N písty. Jestli chcete, tak to vyfotim.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Woyta píše:Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.
No, vím, že v kuchyni máme skříňku, která se otevírá pístem (resp. aby s nezavřela sama). Jsou tam 2 100N pístky. Když nám to známej dělal, říkal, že existujou 80N, 100N a 120N písty. Jestli chcete, tak to vyfotim.