Project: EFI

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No opravdu to na fotce vypadá zvlášně. Ale líbí se mi to uchycení plexi, sice nevím, jestli to sedí úplně k elegantnímu modu, ale vlastně proč ne...

Jinak větráky celkem pěkný...těším se na další fotky a hlavně věřím, že tento mod bude dokončen, narozdíl od jiných zde začnutých...:(

A co se týká toho pístu, tak bych asi doporučil to, co jsem použil u ST2.0, tedy pístnice s kastlíku (úložnoho prostoru spolujezdce) s auta, já mám z favorita a jsou myslím úplně adekvátní.

Viz foto:
Obrázek

:wink:
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

No v nehhoršim případě bych tam dal z kaslíku od Favorita ale moc se my do toho nechce. :huh:
Jinak nic zvedat nechci chtěl bych to udělat jako je to na obrázku. :roll:

Edit: Stoobi byl rychlejší :lol:
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

No s tim elegantnim módem nevim. :) Přemejšlim o barvě a pokud by vyhrála černá metla tak by ty matky mohli vypadat celkem monstrózně, nemyslíte? :roll:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Chrom na matkach sedi skoro ke vsemu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Loxcom: No rpávě na to použití ala TaiChi to je ideální, nemusí to přeci jen zvedat, ale může to bý použitý stejně jako u TT...:) Problém v tom nevidím...
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Stoobi píše:2Loxcom: No rpávě na to použití ala TaiChi to je ideální, nemusí to přeci jen zvedat, ale může to bý použitý stejně jako u TT...:) Problém v tom nevidím...
Tak jo, takže budu muset na vrakáč, co?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No nejspíš...já jsem dva našel doma, takže jsem nikam nemusel. A dost mě překvapilo, že vypadají i velice pěkně...osobně si myslím, že se to hodně hodí... :wink:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

hehe věci z aut mi shání kámoš co má známosti na vrakáčích, takže z aut můžu sehnat prakticky cokoliv :)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Woyta píše:Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.
No, vím, že v kuchyni máme skříňku, která se otevírá pístem (resp. aby s nezavřela sama). Jsou tam 2 100N pístky. Když nám to známej dělal, říkal, že existujou 80N, 100N a 120N písty. Jestli chcete, tak to vyfotim.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Trinom píše:
Woyta píše:Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.
No, vím, že v kuchyni máme skříňku, která se otevírá pístem (resp. aby s nezavřela sama). Jsou tam 2 100N pístky. Když nám to známej dělal, říkal, že existujou 80N, 100N a 120N písty. Jestli chcete, tak to vyfotim.
Stoobi: asi to vyhrajou

Filletzz: kde bydlíš?

Trinom: Spíš by mě zajmalo kde je vzal.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Hradec Králové
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ty pisty z lega jsou asi 5cm a sou na vzduch takze toho asi moc nezvednou