Problém s GK 6600GT
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- staniol
- Nováček

-
Hmmm myslim ze to nebude s tema GF6600GT takova slava...
Mam ji od Inno3D a mam s ni problemy... Ve vysokych rolisenich je obraz plny artefaktu... Ovladace, zdroj, vsechno menim a nic a nic... asi ji dam sezrat prasatum...
- LGA
- Začátečník

Re: Hmmm myslim ze to nebude s tema GF6600GT takova slava...
Mas tam posledni BIOS? Ty co tam cpou ve vyrobe jsou vetsinou prvni verze, ktere jsou naprd a taktovat tam moc nejde.staniol píše:Mam ji od Inno3D a mam s ni problemy... Ve vysokych rolisenich je obraz plny artefaktu... Ovladace, zdroj, vsechno menim a nic a nic... asi ji dam sezrat prasatum...
Vlastni zkusenost. Dal jsem novy BIOS a pretaktovani + 150/200 MHz bez artefaktu. 3DMark +900 bodu.
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Folys
vela to není, protože ta grafika má PASIVNÍ chladič a 60 stupňů je normál provozní teplota!!! možná ste se špatně pochopili, protože on říká, že má na case čidla (nejspíš displej s teplotníma čidlama) a tím pádem píše že má na case tolik a tolik, ale je řeč pořád o grafice... já mám tu stejnou grafiku a při průvanu v bedně (5větráků vč. zdroje, procesoru a chipsetu) mi to při zátěži dělá 80°C.. při zapnutí komplu jede cca na 45-50eclap píše:hm... tie teploty su fakt v pohode... SI ROBIS SRANDU??? CASE 61 STUPNOV???Folys píše:Tak tu grafiku Mám Gigabyte. Jak říkám case mi ukazuje teplotu při zatížení 61 stupňů a v ovladačích mi to hlásí asi o nějakých 13 více... To je nějakých 74 stupňů. Tak si myslím že je to v pohodě. Co se týče kodeků,tak je mám všechny a nikdy mi to nedělalo problém přehrávat film. Začalo to dělat až po výměně GK. Nejde přehrát právě vůbec v žádném přehravači. Ani v power DVD, WinDVD ani v MV2player a samozřejmě ani ve windows media. Pokaždé se to sekne.
to je hrozne vela... rob s tym nieco clovece...
//edit Thellwin - smazáno OT
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si do PC připojil novou grafiku (Gigabyte 6600GT Turbo force edition) a nevím čím to může být, že když zapnu nějakou hru (např. CoD2, F.E.A.R.), tak mi po chvili zčerná monitor, jako kdyby to neumel zobrazit. Parkrat se mi restnul i PC. Může to být na mé sestavě zdrojem, Mám klasický Eurocase 350W. Normálně napájím vše, tzn.: DVDRW, CD-RW, HDD 80 GB + HDD 20GB, desku. Ted jsem zkusil z napeti vypojit 1xCD-RW + 1xHDD a dělá to pořád to samý.
Mám jít do nějakýho 400 - 450 W zdroje, nebo můýe být chyba v grafické kartě ??
Mám jít do nějakýho 400 - 450 W zdroje, nebo můýe být chyba v grafické kartě ??
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kartu jsem preinstaloval znovu a uz to nedela. Ale ted mi zase pokazde tak po 10ti minutach vytuhne pocitac a musim jej resetnout. Teplota je v pohode, na chladici udrzim v pohode ruku. Jo a je to Gigabyte GeForce 6600GT Turbo f.edition.
Nemuze to byt presto tim zdrojem? A je treba mozna nekompatibilita HW, mate s tim nekdo zkusenost? Poradte, dik.
Nemuze to byt presto tim zdrojem? A je treba mozna nekompatibilita HW, mate s tim nekdo zkusenost? Poradte, dik.
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- MaDzTN
- Nováček

Re: eclap
lebo mas shit chladic na novej grafike... comu presne nerozumies???[/quote]eclap píše:Na co kupovat chladič když ta GK je nová.
O tom pochybujem. Počul som už o prehrievaní 6600GT, ale to bolo iba pri pretaktovaní. Všetci čo poznám a majú 6600GT z nej nikdy nedali viac ako 60 stupňov.
- MaDzTN
- Nováček

Zo zdrojom to nič nemá. 350W zdroj to úplne v pohode utiahne. Teoreticky by to zvládol aj 300W.Hamik píše:Kartu jsem preinstaloval znovu a uz to nedela. Ale ted mi zase pokazde tak po 10ti minutach vytuhne pocitac a musim jej resetnout. Teplota je v pohode, na chladici udrzim v pohode ruku. Jo a je to Gigabyte GeForce 6600GT Turbo f.edition.
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MaDzTN píše:Zo zdrojom to nič nemá. 350W zdroj to úplne v pohode utiahne. Teoreticky by to zvládol aj 300W.Hamik píše:Kartu jsem preinstaloval znovu a uz to nedela. Ale ted mi zase pokazde tak po 10ti minutach vytuhne pocitac a musim jej resetnout. Teplota je v pohode, na chladici udrzim v pohode ruku. Jo a je to Gigabyte GeForce 6600GT Turbo f.edition.
No četl jsem, že to taky může být kolísavým 12v na větvi, což se prý u těchto neznačkových zdrojů stává....
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tiez taky problem
Mam VGA Asus N6600GT 128MB GDDR3
Vo windowse bezi vpoho ale akonahle zapnem Far Cry Full Detail uplne max alebo NFSMW vsetko naplno ... alebo aka kolvek ina graficky drsna hra hra tak asi po 5-10min mi sekne zo strasne neprijemnym piskotom,skrekotom
1. Dojem: prehriaty PCI-E - AGP Bridge co je obrovska nevyhoda tejto karty a celej rady 6000 lebo sa strasne hreje a este asi asus nedomyslel chladenie
2. Dojem: Slaby zdroj mal som "Premier" "300W" (realny vykon 275W) teraz mam KME 450W ale robi to stale
3. Dojem: Nahovno Bios flash-ol som ho aj na grafike aj na doske a robi to stale
4. Dojem: Bordel po ATI 9600XT reinstaloval som WIN a stale to iste
Ak mozete poradte mi Lebo neviem ako dalej PLS
Keby sa niekdo chcel na nu pozret tak tu je link:
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2 ... odelmenu=1
Mam VGA Asus N6600GT 128MB GDDR3
Vo windowse bezi vpoho ale akonahle zapnem Far Cry Full Detail uplne max alebo NFSMW vsetko naplno ... alebo aka kolvek ina graficky drsna hra hra tak asi po 5-10min mi sekne zo strasne neprijemnym piskotom,skrekotom
1. Dojem: prehriaty PCI-E - AGP Bridge co je obrovska nevyhoda tejto karty a celej rady 6000 lebo sa strasne hreje a este asi asus nedomyslel chladenie
2. Dojem: Slaby zdroj mal som "Premier" "300W" (realny vykon 275W) teraz mam KME 450W ale robi to stale
3. Dojem: Nahovno Bios flash-ol som ho aj na grafike aj na doske a robi to stale
4. Dojem: Bordel po ATI 9600XT reinstaloval som WIN a stale to iste
Ak mozete poradte mi Lebo neviem ako dalej PLS
Keby sa niekdo chcel na nu pozret tak tu je link:
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2 ... odelmenu=1
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- MaDzTN
- Nováček

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam najnovsie ovladace na dosku ake ASUS vydal a na grafiku som skusal 79.91 81.15 81.65 a teraz mam 81.98 ale stale robi to isteEfineSS píše:Mas aktualni ovladace na desku? Zkousel si jine ovladace na grafiku?
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- Thellwin
- Administrátor

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skusal som ale to druhe PC ma iba AGP 4X a chipset KT266Thellwin píše:Zkusil bych tu grafiku v jiném PC, ale vypadá to na reklamaci.
cize tam nebola ani z daleka vytazena na MAX. Isla ok ale asi na 1/3 vykonu

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ruku na nom udrzim 1-2 sekundyEfineSS píše:Ruku na tom udris? Jinak pro jistotu sundej z toho mustku chladic, dukladne to ocisti a nanes znova pastu..Shark NX píše:Anemoze to byt prehrievanim toho PCI-AGP Bridge cipu??
Pastu som tiez vymenil.
Nepoznate nejaky chladic ktory ma tie dva chladice spojene (myslim ze ma jeden chladic ako celok na GPU aj PCI-E<>AGP mostik ??

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak nic robi to zas... 
Tu grafiku hodim na reklamacku ak sa mi vrati novy kus tak skusim zas ale keby nie tak jaku grafiku mi odporucate z vykonom ~ 6600GT mozno aj 6800GT do 7000sk resp moze byt aj vyzsie
Tu grafiku hodim na reklamacku ak sa mi vrati novy kus tak skusim zas ale keby nie tak jaku grafiku mi odporucate z vykonom ~ 6600GT mozno aj 6800GT do 7000sk resp moze byt aj vyzsie