Jinak me se s Accelerem zvysilo OC za 730/880 na 760/910MHz ! ! ! Doporucuju vsem to koupit (az to bude v prodeji
Radeon X1900 XT/XTX (R580: články, testy, informace)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smeli
- Začátečník

-
Vysvětli to tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=58636OBR píše:HIS uz to na HIGH end dlouho nedava naposledy snad X800 a pak nejaky X1600 nebo neco takovyho, bohuzel budes muset bejt min linej a koupit si Accelero.
Jinak me se s Accelerem zvysilo OC za 730/880 na 760/910MHz ! ! ! Doporucuju vsem to koupit (az to bude v prodeji)
- Qweten
- Začátečník

AC Accelero X2 k mání: www.tsbohemia.cz
Intel Core2 Duo E8500 , ThermalRight Ultra-120 eXtreme, Asus Striker Extreme , Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500 E.P.P. , Gigabyte GTX260 OC, 2x200 Gb Maxtor Diamond Max 10 SATA Raid 0, Lite-on DVD-RW SOHW-832S , Teac CD-W552E, Samsung SyncMaster 245B ,case Chieftec LCX-01SL-SL-B Mesh-Midi silver, CoolerMaster RealPower PRO 700W Modular PFC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že to HIS dával na minulou generaci hiendu a AC na X1900 chladiče má, tak očekávám, že driv nebo pozdeji s tím přijdou zase..
Přece jen dneska je obrovskej vyber vyrobců a každej se snaží nejak odlišit. HIS byl znamej prave s tim spojením s AC. Naděje umírá poslední.. U X850XT to trvalo taky celkem dlouho, ale ta řada proste přišla. Verim, že to tak bude i u X1900
Přece jen dneska je obrovskej vyber vyrobců a každej se snaží nejak odlišit. HIS byl znamej prave s tim spojením s AC. Naděje umírá poslední.. U X850XT to trvalo taky celkem dlouho, ale ta řada proste přišla. Verim, že to tak bude i u X1900
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
X850xt iceq se v CR prodávala a to v celkem hojnych počtech
To jsem videl u dodavatele dnes a denne, sám ji mam samozřejmě koupenou taky v CR, ale to je tady uplne OT.
Proste počkam a uvidim, kdyby mel nekdo bližší info - budu jedine rád.
Proste počkam a uvidim, kdyby mel nekdo bližší info - budu jedine rád.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a zvedas napeti??OBR píše:HIS uz to na HIGH end dlouho nedava naposledy snad X800 a pak nejaky X1600 nebo neco takovyho, bohuzel budes muset bejt min linej a koupit si Accelero.
Jinak me se s Accelerem zvysilo OC za 730/880 na 760/910MHz ! ! ! Doporucuju vsem to koupit (az to bude v prodeji)
ja dneska skousel ramky na 775 a uz hazej artefakty nechpu dit to sou 1.1ns ze by to chtelo vetsi napeti do nich fakt divny na X1800XT mi jely na 800 bez problemů
nebo to muze bejt tim ze OC v catalist centeru stoji za hovno? poradte nekdo
- djuras
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
RDK píše:Asi myslel catalyst ten to tiez zistuje presnejsie ATI OVERDRIVE.Stratos píše:hod link na ten program co to zjistuje diky skusim taky
jojo zkuste to je to v ovladacich ati overdrive!
i5 750 oc: 3.82Ghz 1.3425V @ Gigabite P55-UD3 @ Gigabyte Radeon HD 7970 OC WindForce na 1185mhz@1850Mhz pri 1.25v
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne musis v CCC vypnout pretaktovani, abys mohl taktovat necim jinym, ale me jedou pameti v pohode na 2V 909MHz! ! ! na 915 uz se seknou benchmarky i hry.Stratos píše:a zvedas napeti??OBR píše:HIS uz to na HIGH end dlouho nedava naposledy snad X800 a pak nejaky X1600 nebo neco takovyho, bohuzel budes muset bejt min linej a koupit si Accelero.
ja dneska skousel ramky na 775 a uz hazej artefakty nechpu dit to sou 1.1ns ze by to chtelo vetsi napeti do nich fakt divny na X1800XT mi jely na 800 bez problemů
nebo to muze bejt tim ze OC v catalist centeru stoji za hovno? poradte nekdo
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja som to skusal a uplne v pohode dalo mi to na max a islo vsetko na 100% lentze ja mam XTX.djuras píše:RDK píše: Asi myslel catalyst ten to tiez zistuje presnejsie ATI OVERDRIVE.
jojo zkuste to je to v ovladacich ati overdrive!
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- djuras
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ja som to skusal a uplne v pohode dalo mi to na max a islo vsetko na 100% lentze ja mam XTX.[/quote]
to bude asi ze mas XTX ale prave me zajima XT jesi je to blok od Ati nebo je to max Pro moji Kartu....
to bude asi ze mas XTX ale prave me zajima XT jesi je to blok od Ati nebo je to max Pro moji Kartu....
i5 750 oc: 3.82Ghz 1.3425V @ Gigabite P55-UD3 @ Gigabyte Radeon HD 7970 OC WindForce na 1185mhz@1850Mhz pri 1.25v
- no-X
- Středně pokročilý

- oilik
- Začátečník

-
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- LosDatlos
- Nováček

Tak si na ní flashni XTX BIOS a pak to zkus..djuras píše:to bude asi ze mas XTX ale prave me zajima XT jesi je to blok od Ati nebo je to max Pro moji Kartu....
Já a spousta jiných udělali přesně to samé
Ale zatím co pročítám tak se snad až na OBRa nikdo o moc více s XT nedostali než povoluju Overdrive..
Já čekám až mi dorazí pořádnej blok a pak jí ještě zkusím potrápit, protože se zatím nedostanu výš než 709/872.. Pak mi nepomůže ani zvedání napětí, ale jak říkám s novým blokem to ještě pořádně potrápím
Z mých znamých se zatím dostal nejvýše Spajdr a to na 770 MHz u GPU, ale jak čtu, tak už mu OBR dýchá na paty
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak to taktite??
napiste mi presnej postup na to takteni ted uz ten ati overdrive vypnout nepude to bude chcit asi odinstal driveru a znovu instal ne?
napiste mi teda presnej postup takteni a jaky softy k tomu mate diky
rad bych se dostal aspon na 700/800 diky
napiste mi teda presnej postup takteni a jaky softy k tomu mate diky
rad bych se dostal aspon na 700/800 diky
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- LosDatlos
- Nováček

to: Stratos
Přesně jak píše OBR, vrať vše na Default a to nejlépe pomocí Preferences/Restore factory defaults.. , tím se Ti vše nastaví na defaultní nastavení a vypne se jakékoliv přetaktování v CCC Overdrive.
Pak na overclock můžeš ještě zkusit ATI Overclocker, ale u něj jsem nezaznamenal požadované zvýšení napětí na GPU..
to : OBR
Jak mi dorazí ten pořádnej blok, tak zkusím zvedat napětí jak Ty..
Teď mám ještě malinko obavy.. Hlavně jak chladím vodou, tak se mi tam nehne vzduch a žhnou mi ty napájecí vstupy.
Jinak Tvoje OC je famózní!!!! Kdybych to dostal stabilně jak Ty tak jsem max. spokojen
!
Přesně jak píše OBR, vrať vše na Default a to nejlépe pomocí Preferences/Restore factory defaults.. , tím se Ti vše nastaví na defaultní nastavení a vypne se jakékoliv přetaktování v CCC Overdrive.
Pak na overclock můžeš ještě zkusit ATI Overclocker, ale u něj jsem nezaznamenal požadované zvýšení napětí na GPU..
to : OBR
Jak mi dorazí ten pořádnej blok, tak zkusím zvedat napětí jak Ty..
Teď mám ještě malinko obavy.. Hlavně jak chladím vodou, tak se mi tam nehne vzduch a žhnou mi ty napájecí vstupy.
Jinak Tvoje OC je famózní!!!! Kdybych to dostal stabilně jak Ty tak jsem max. spokojen
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: