PROJECT: Digital Fantasy [94%]
Moderátor: L4mka
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přináším další pokrok v mém projektu. šasi už je osazeno komponentama a řádně zavodněno (celkové fotky budou co nejdřív). Teď dodělávám přední masku a přepínače a tak. Zatím jsem nesehnal UV reaktivní modrou barvu tak aspoň zelenou-prozatím. Je to vyluhovaná zvýrazňovací fixa, ale neměl jsem tam dávat tak moc protože katoda uvnitř expanzky už nesvítí modře ale zeleně a teď už nějaké to foto:
Katoda v expanzce zapnuta, UV vypnuto
Katoda v expanzce zapnuta, UV zapnuto
Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto
Vše zapnuto+ blesk
Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto, z dálky
A takhle by to mohlo vypadat až seženu modrou UV barvu
Asi budu muset koupit ještě jednu UV katodu protože spodní část není dobře osvětlena...
Katoda v expanzce zapnuta, UV vypnuto
Katoda v expanzce zapnuta, UV zapnuto
Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto
Vše zapnuto+ blesk
Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto, z dálky
A takhle by to mohlo vypadat až seženu modrou UV barvu
Asi budu muset koupit ještě jednu UV katodu protože spodní část není dobře osvětlena...
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
dost cool
Hej je to fakt hoodně dobrýmake chtělo by to i fotky za dne.....jinak ty barvy mají třeba na www.topcd.cz
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Abych byl i já upřímný, tak interiér se mi moc nelíbí. Expanzka je perfektní, ale jinak ne. Nemám rád ten styl vodníka, kde je tisíc měděnnejch kolínek, myslím, že to jde s trochou snažení udělat úplně bez nich a vypadá to daleko líp. A ten molitan mi moc nesedí. A jak říká BodyZ, chtělo by to chladit všechno.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě interiér ještě není doladělhý, kolínka jsem tam narval prozatím co jsem měl doma ale kolínková varianta se mi líbí víc než bez Takže až seženu plastový tak je vyměním. Grafiku nechladim pač jsem nesahnal blok na paměti Ale všechno jednou bude Molitan se mě tak líbí to už je věc vkusu
Fotil jsem především expanzku, interiér hodnotit ještě nemáte
Fotil jsem především expanzku, interiér hodnotit ještě nemáte
Více na mých www
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Arcarius
- Začátečník
No konečně tady dělá trochu složitější a hezčí modding než jenom vyřezat díry a přestříkat ,to se mi líbí ,jen do toho chlope ať na invexu vytřeš všem zrak
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno myslím že case tuning s plexi na bočnici jsou dávno pryč......koukni se na xana,stoobiho......myslím že teď právě letí věci jako rez,čistej hliník,náměty her a tak....toto je rozhodně dobrej case,ale jak řekl myslím xan a stoobi-chce to ubrat kolen a něco udělat s tou maskou,protože ty diody na indikaci tam moc nesedí
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
kde vidíš diodycrash3r_cz píše:Mno myslím že case tuning s plexi na bočnici jsou dávno pryč......koukni se na xana,stoobiho......myslím že teď právě letí věci jako rez,čistej hliník,náměty her a tak....toto je rozhodně dobrej case,ale jak řekl myslím xan a stoobi-chce to ubrat kolen a něco udělat s tou maskou,protože ty diody na indikaci tam moc nesedí
Více na mých www
- Arcarius
- Začátečník
Nevíte o něčem kde je moodnutý case chieftec dragon série ,chci dělal ještě jeden nový modding a nějak mi chybí inspiration
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
- warpeq
- Začátečník
tak za prvy - je to vazne krasny
dal bych tak 8,5/10, to urcite, ale je tu prece jenom par veci...
jak uz bylo rec(s)eno, nelibi se presnost uchyceni gravirovaneho plexi na vrsku case a druha vec je system dvou katod. jasne, pochopil jsem ze se daji vypnout zvlast, ale stejne, nejak mi to nesedi, ale to je ciste osobni...
ale mel bych par dotazu... za prvy, nahore na case je ten kus plechu s plexi uchycen na imbusech ale je oddelen otocenym (zkroucenym) derovanym plechem, jak si udelal aby to bylo vsude rovnomerny?
a za druhy, zda se mi to, nebo na tom obrazku s tim samym (horni plexi s gravirem) ze spodu prosvita nejaky oranzovy svetlo (kontrolni dioda???)
nejak mi to trosku kazilo dojem..
ale jinak krasa, v zivote bych to nedal dohormady
jen tak dal, mam se od tebe ete co ucit
UV ACRYL MOD COMING
dal bych tak 8,5/10, to urcite, ale je tu prece jenom par veci...
jak uz bylo rec(s)eno, nelibi se presnost uchyceni gravirovaneho plexi na vrsku case a druha vec je system dvou katod. jasne, pochopil jsem ze se daji vypnout zvlast, ale stejne, nejak mi to nesedi, ale to je ciste osobni...
ale mel bych par dotazu... za prvy, nahore na case je ten kus plechu s plexi uchycen na imbusech ale je oddelen otocenym (zkroucenym) derovanym plechem, jak si udelal aby to bylo vsude rovnomerny?
a za druhy, zda se mi to, nebo na tom obrazku s tim samym (horni plexi s gravirem) ze spodu prosvita nejaky oranzovy svetlo (kontrolni dioda???)
nejak mi to trosku kazilo dojem..
ale jinak krasa, v zivote bych to nedal dohormady
jen tak dal, mam se od tebe ete co ucit
UV ACRYL MOD COMING
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Už asi vím který diody myslíte. Diody na MB. Jsou tam bohužel vysokosvítívé smd takže jedině nějak překrýt. Ten Děrovanej plech je tahokov. lehce ohýbatelný. Rovnoměrnosti jsem dosáhl tak že jsem ho naklepával na železným úhlu. Dalo to práci ale Pokud jde o ten vrch tak už jsem říkal že to není konečný, ještě to příjde olemovat.
Více na mých www
- nem.p
- Začátečník
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Diody
Mno myslel sem na masce case...jak tam sou ty diody pro indikaci HDD a Power....ty tu masku celkem ničí.Možná že si s tím něco udělal,ale nemáš nikde foto tak newím
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diody
nechápu, k indikaci jsem se ještě nedostal možná máš na mysli originál. Ty tam samozřejmě nejsou protože je tam display PSONEcrash3r_cz píše:Mno myslel sem na masce case...jak tam sou ty diody pro indikaci HDD a Power....ty tu masku celkem ničí.Možná že si s tím něco udělal,ale nemáš nikde foto tak newím
Více na mých www
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
foto čeho?crash3r_cz píše:Mno právě ty sem myslel:) a foto snad nedáš????na začátku fora je akorát fotka jak si to řezal
Více na mých www
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele: