Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Predator256 »

nehctel by si s semnou dat nekdo counter strike 1,5 nebo counter strike 1,1 ? jestli jo tak to napiste "
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

ježiěi nonsteam...bych zabanoval všechny co mají nonstema :D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Rammstein píše:ježiěi nonsteam...bych zabanoval všechny co mají nonstema :D
v ceske republice jeste dnes exituji lide co nemaji 200 korun na orig? :-)
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

KOFis píše:
To nevim, ale existuji lide, kterym original CS:CZ stavkuje :( (700kc)
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bohužel

Příspěvek od Krutas57 »

KOFis píše:
Bohužel ano, a někdo jen prostě nehce utrácet, když si to může nechat vypálit. :cry:
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bohužel

Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj ! :-D :-D :-D
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hraju CS1,5, prijde mi proste nej, CS1,6 mi prijde uz ne tak cool jak 1,5 a CSS je uplne zabitej, mozna casem, ale to uz radeji uplne jinou hru

jinak prestante se tu porad bavit o legalnosti hry, nebo vam to tu locknou
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

KOFis píše:
j existují...a prostě bych jim dal ban 4ever =) fuj nemám rád lidi co hrajou nonsteam....
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krutas57 »

Predator256 píše:Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj ! :-D :-D :-D
A pak kdo se hádá!!! :cry: :x :evil:
Já myslel, že sme se udobřily!! Si vážně ****** a taky ***** a taky *****! :evil: :x
A warez se tady neřeší, kolik lidí ti to musí napsat, abys to pochopil?! :x
Tady nejsme na *.*.* Fóru!
A jen tak mimochodem sem to psal obecně nikoho sem nemenoval! :x :o
Já mam origoš CSS, CZ nemam a 1.6 mam pálenou, ale ani to nemam nainstalovaný. Ty máš CSS a CZ stažený a 1.6 pálenou, tak radši *** **** ty! Bonzovat umí každej ******!
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

Krutas57 píše:
Predator256 píše:Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj ! :-D :-D :-D
A pak kdo se hádá!!! :cry: :x :evil:
Já myslel, že sme se udobřily!! Si vážně ****** a taky ***** a taky *****! :evil: :x
A warez se tady neřeší, kolik lidí ti to musí napsat, abys to pochopil?! :x
Tady nejsme na *.*.* Fóru!
A jen tak mimochodem sem to psal obecně nikoho sem nemenoval! :x :o
Já mam origoš CSS, CZ nemam a 1.6 mam pálenou, ale ani to nemam nainstalovaný. Ty máš CSS a CZ stažený a 1.6 pálenou, tak radši *** **** ty! Bonzovat umí každej ******!
Tohle si posilejte pres soukromy zpravy... :roll:
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

som si to tu precital, a... tak poporiadku:
a., 1.6 je v mnohých ohľadoch lepšia ako jej predchodcovia (dierovanie, sniprovanie,...)
b., kto hra dlhodobo 1.6 si len veľmi ťažko prevyká na CS:S, pretože hrateľnosť sa zdá oveľa horšia
c., čo sa týka grafiky, tak asi takto: kto xce super grafiku, tak sú tu na to iné hry, a CS (všeobecne) sa nehrá kôli grafike, ale kôli pocitu z hrania, fragovania, spolupráce atď. takže aj hra s úplne hroznou grafikou ak bude mať perfektnú hrateľnosť sa bude hrať ovela lepšie ako niečo prázdne so super grafikou. toť vše
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
Sony.s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sony.s »

cool.user píše:
Predator256 píše:Ale neni to nelegalni kdyz je to stahli tak nejde po netu !
Jakekoliv uzivani programu bez vlastneni dotycne licence na nej je nelegalni a je jedno jestli lezs na net nebo ne.
No sorri ale kdybych přišel ktobě domů tak najdu nelegální kopie . tak bvy jsi o tom mněl mlčet :D i policie má nelegálni cd
Acer Extensa 5620z
Processor : Intel Pentium Dual Core Inside 1866 MHz
RAM :2048 MB
Video Card :Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller,
HDD :320 GB,
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Nematu nekdo server na Cs ? (Jakou koliv verzi ale nejlip 1.6) Mohli by sme zaparit
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rostakd píše:Nematu nekdo server na Cs ? (Jakou koliv verzi ale nejlip 1.6) Mohli by sme zaparit
Myslis non-steam ?
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

jj mohli bys me si treba zaparit pres hamachi
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jestli se chces s semnou domlouvat na parbu tak se domluvme na ICQ (282-774-665)
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

sorry ja musel vypnout a zapnout ICQ a pak sem te nemel v seznamu
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

s CS jsem zacal od verze 1.5, totalne me to chytlo, kdyz prisla 1.6 tak me to chytlo jeste vic. pak prisel css, hral jsem ho hned zezacatku a rikal jsem si ze vetsi shit jsem vzivote nevidel a presel jsem zase zpatky k 1.6. po pul roce a mnoha mnoha updatech na css, jsem ho znovu nainstaloval a ted nehraju nic jinyho. takze ty co tady tvrdi ze to je shit, tak at si to zahrajou po vsech vydanych updatech.

cs 1.5 - 1
cs 1.6 - 1
css - 1-
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

sice už moc hry nehraju, ale podle mě 1.5 byla asi nejlepší, 1.6... nevim proč prostě to nebylo ono. CZ přidal singleplayer... ehm... to je jak kalkulačce přidat vrtuli :roll: A CS:S? To je hra nesoucí samolepku CS, nic víc, sorry pánové, ale vždyť to je hra z úplně jiného soudku. A kdo si myslíte že jednou "převezme" žezlo, nedočká se. To je jako tvrdit o "trojrozměrných" Worms, že někdy předstihne ty 2D, jen kvůli tomu že jsou novější? Dejte pokoj :razz:

Jasně, že dnešním dětem se "ta hnusná" grafika nelíbí a "source rulez", ale jestli hrajete kvůli grafice... troufám si tvrdit že jste nehráli ;-)
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

NoTHX píše:sice už moc hry nehraju, ale podle mě 1.5 byla asi nejlepší, 1.6... nevim proč prostě to nebylo ono. CZ přidal singleplayer... ehm... to je jak kalkulačce přidat vrtuli :roll: A CS:S? To je hra nesoucí samolepku CS, nic víc, sorry pánové, ale vždyť to je hra z úplně jiného soudku. A kdo si myslíte že jednou "převezme" žezlo, nedočká se. To je jako tvrdit o "trojrozměrných" Worms, že někdy předstihne ty 2D, jen kvůli tomu že jsou novější? Dejte pokoj :razz:

Jasně, že dnešním dětem se "ta hnusná" grafika nelíbí a "source rulez", ale jestli hrajete kvůli grafice... troufám si tvrdit že jste nehráli ;-)
nemas vubec pravdu, hlavni problem je ze hracu stareho CS stale ubyva, ne treba ze by prechazeli na CSS ale proste ubyvaj. a css je stale hranejsi a hranejsi a troufam si rict ze uz ho hraje vice lidi nez 1.6. a zezlo prevezme na 100% protoze se o to postaraji vyrobci hardwaru a samozrejme valve. protoze dobra reklama udela svy ;-)
dnesni hry uz davno nejsou o hratelnosti ale o grafice a o reklame, je to smutny ale je to tak
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“