Counter-Strike
Moderátor: Baneshee
- Predator256
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- KOFis
- Mírně pokročilý

- Mrazák
- Začátečník

-
To nevim, ale existuji lide, kterym original CS:CZ stavkujeKOFis píše:v ceske republice jeste dnes exituji lide co nemaji 200 korun na orig?Rammstein píše:ježiěi nonsteam...bych zabanoval všechny co mají nonstema
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
- Krutas57
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel
Bohužel ano, a někdo jen prostě nehce utrácet, když si to může nechat vypálit.KOFis píše:v ceske republice jeste dnes exituji lide co nemaji 200 korun na orig?Rammstein píše:ježiěi nonsteam...bych zabanoval všechny co mají nonstema
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte 
- Predator256
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bohužel
Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj !

- Wiruz
- Pokročilý

hraju CS1,5, prijde mi proste nej, CS1,6 mi prijde uz ne tak cool jak 1,5 a CSS je uplne zabitej, mozna casem, ale to uz radeji uplne jinou hru
jinak prestante se tu porad bavit o legalnosti hry, nebo vam to tu locknou
jinak prestante se tu porad bavit o legalnosti hry, nebo vam to tu locknou
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Rammstein
- Začátečník

j existují...a prostě bych jim dal ban 4ever =) fuj nemám rád lidi co hrajou nonsteam....KOFis píše:v ceske republice jeste dnes exituji lide co nemaji 200 korun na orig?Rammstein píše:ježiěi nonsteam...bych zabanoval všechny co mají nonstema
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Krutas57
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A pak kdo se hádá!!!Predator256 píše:Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj !![]()
![]()
Já myslel, že sme se udobřily!! Si vážně ****** a taky ***** a taky *****!
A warez se tady neřeší, kolik lidí ti to musí napsat, abys to pochopil?!
Tady nejsme na *.*.* Fóru!
A jen tak mimochodem sem to psal obecně nikoho sem nemenoval!
Já mam origoš CSS, CZ nemam a 1.6 mam pálenou, ale ani to nemam nainstalovaný. Ty máš CSS a CZ stažený a 1.6 pálenou, tak radši *** **** ty! Bonzovat umí každej ******!
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte 
- Mrazák
- Začátečník

-
Tohle si posilejte pres soukromy zpravy...Krutas57 píše:A pak kdo se hádá!!!Predator256 píše:Hele Krutas57 ty to mas taky paleny tak si nestezuj !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já myslel, že sme se udobřily!! Si vážně ****** a taky ***** a taky *****!![]()
A warez se tady neřeší, kolik lidí ti to musí napsat, abys to pochopil?!![]()
Tady nejsme na *.*.* Fóru!
A jen tak mimochodem sem to psal obecně nikoho sem nemenoval!![]()
![]()
Já mam origoš CSS, CZ nemam a 1.6 mam pálenou, ale ani to nemam nainstalovaný. Ty máš CSS a CZ stažený a 1.6 pálenou, tak radši *** **** ty! Bonzovat umí každej ******!
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
- ANDYMAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
som si to tu precital, a... tak poporiadku:
a., 1.6 je v mnohých ohľadoch lepšia ako jej predchodcovia (dierovanie, sniprovanie,...)
b., kto hra dlhodobo 1.6 si len veľmi ťažko prevyká na CS:S, pretože hrateľnosť sa zdá oveľa horšia
c., čo sa týka grafiky, tak asi takto: kto xce super grafiku, tak sú tu na to iné hry, a CS (všeobecne) sa nehrá kôli grafike, ale kôli pocitu z hrania, fragovania, spolupráce atď. takže aj hra s úplne hroznou grafikou ak bude mať perfektnú hrateľnosť sa bude hrať ovela lepšie ako niečo prázdne so super grafikou. toť vše
a., 1.6 je v mnohých ohľadoch lepšia ako jej predchodcovia (dierovanie, sniprovanie,...)
b., kto hra dlhodobo 1.6 si len veľmi ťažko prevyká na CS:S, pretože hrateľnosť sa zdá oveľa horšia
c., čo sa týka grafiky, tak asi takto: kto xce super grafiku, tak sú tu na to iné hry, a CS (všeobecne) sa nehrá kôli grafike, ale kôli pocitu z hrania, fragovania, spolupráce atď. takže aj hra s úplne hroznou grafikou ak bude mať perfektnú hrateľnosť sa bude hrať ovela lepšie ako niečo prázdne so super grafikou. toť vše
Intel i5 2550K @4,8 ★ Water Cooling ★ Kingston HyperX 8GB DDR3 ★ ASUS Sabertooth P67 ★ ASUS GTX680 DirectCU II Top ★ Samsung 27" SyncMaster 275T ★ SANYO 3LCD projector ★ Samsung SSD 256GB ★ WD 2TB+1TB+640GB+... ★ Creative X-Fi Fatality Platinum ★ Logitech Z5450 THX via optical ★ Creative GigaWorks T40 + subwoofer ★ RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder ★ Everglide Titan Monster Mat ★ Logitech WAVE keyboard ★ Corsair 650W ★ CoolerMaster Stacker 830 ★
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
- Sony.s
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No sorri ale kdybych přišel ktobě domů tak najdu nelegální kopie . tak bvy jsi o tom mněl mlčetcool.user píše:Jakekoliv uzivani programu bez vlastneni dotycne licence na nej je nelegalni a je jedno jestli lezs na net nebo ne.Predator256 píše:Ale neni to nelegalni kdyz je to stahli tak nejde po netu !
Acer Extensa 5620z
Processor : Intel Pentium Dual Core Inside 1866 MHz
RAM :2048 MB
Video Card :Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller,
HDD :320 GB,
Processor : Intel Pentium Dual Core Inside 1866 MHz
RAM :2048 MB
Video Card :Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller,
HDD :320 GB,
- Rostakd
- Nováček

- Predator256
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rostakd
- Nováček

- Predator256
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Predator256
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zupan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s CS jsem zacal od verze 1.5, totalne me to chytlo, kdyz prisla 1.6 tak me to chytlo jeste vic. pak prisel css, hral jsem ho hned zezacatku a rikal jsem si ze vetsi shit jsem vzivote nevidel a presel jsem zase zpatky k 1.6. po pul roce a mnoha mnoha updatech na css, jsem ho znovu nainstaloval a ted nehraju nic jinyho. takze ty co tady tvrdi ze to je shit, tak at si to zahrajou po vsech vydanych updatech.
cs 1.5 - 1
cs 1.6 - 1
css - 1-
cs 1.5 - 1
cs 1.6 - 1
css - 1-
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
sice už moc hry nehraju, ale podle mě 1.5 byla asi nejlepší, 1.6... nevim proč prostě to nebylo ono. CZ přidal singleplayer... ehm... to je jak kalkulačce přidat vrtuli
A CS:S? To je hra nesoucí samolepku CS, nic víc, sorry pánové, ale vždyť to je hra z úplně jiného soudku. A kdo si myslíte že jednou "převezme" žezlo, nedočká se. To je jako tvrdit o "trojrozměrných" Worms, že někdy předstihne ty 2D, jen kvůli tomu že jsou novější? Dejte pokoj 
Jasně, že dnešním dětem se "ta hnusná" grafika nelíbí a "source rulez", ale jestli hrajete kvůli grafice... troufám si tvrdit že jste nehráli
Jasně, že dnešním dětem se "ta hnusná" grafika nelíbí a "source rulez", ale jestli hrajete kvůli grafice... troufám si tvrdit že jste nehráli
- zupan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nemas vubec pravdu, hlavni problem je ze hracu stareho CS stale ubyva, ne treba ze by prechazeli na CSS ale proste ubyvaj. a css je stale hranejsi a hranejsi a troufam si rict ze uz ho hraje vice lidi nez 1.6. a zezlo prevezme na 100% protoze se o to postaraji vyrobci hardwaru a samozrejme valve. protoze dobra reklama udela svyNoTHX píše:sice už moc hry nehraju, ale podle mě 1.5 byla asi nejlepší, 1.6... nevim proč prostě to nebylo ono. CZ přidal singleplayer... ehm... to je jak kalkulačce přidat vrtuliA CS:S? To je hra nesoucí samolepku CS, nic víc, sorry pánové, ale vždyť to je hra z úplně jiného soudku. A kdo si myslíte že jednou "převezme" žezlo, nedočká se. To je jako tvrdit o "trojrozměrných" Worms, že někdy předstihne ty 2D, jen kvůli tomu že jsou novější? Dejte pokoj
dnesni hry uz davno nejsou o hratelnosti ale o grafice a o reklame, je to smutny ale je to tak
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2