Tvá poslední věta vystihuje přesně tu mou (poslední větu)
Dodám jen že zaplaťpánbu to není 100% jak ze strany hráčů, tak ze strany výrobců a nějaký ten vydařený kousek se najde
Moderátor: Baneshee

Ale nie je to preto, ze je starsia verzia lepsia, ale preto, ze je ovela viac hracov so slabymi zostavami, ale aj na uplnej smejdovej ide zastaraly graficky engine QIII a CS1.6 uplne v pohode - TO JE HLAVNY DOVOD.NoTHX píše:těma počtama bych si tak jistý nebyl, CS "classic" hraje ještě moooc lidí, zatímco CS:S zdaleka ne tolik. Q3 vs Q4 totéž.

Jasne ale rozhodne jsem tim nechtel rict ze css je spatna hra, je to proste nova moderni hra, ktera ma zatim jeste par much. a je to jenom o tom si uvedomit ze to je vyvoj a ten nikdo nezastavi. a v hratelnosti me to neprijde moc rozdilny oproti cs 1.6 je to spis takova nostalgie.NoTHX píše:těma počtama bych si tak jistý nebyl, CS "classic" hraje ještě moooc lidí, zatímco CS:S zdaleka ne tolik. Q3 vs Q4 totéž.
Tvá poslední věta vystihuje přesně tu mou (poslední větu)![]()
Dodám jen že zaplaťpánbu to není 100% jak ze strany hráčů, tak ze strany výrobců a nějaký ten vydařený kousek se najde

Presne jako ja !!!!!!!!!!!!xaero píše:Nu me taky bavi vice cs1.6 a u me je na prvnim miste zabavnost hry. Kdyz bude mit grafiku lepsi nez f.e.a.r. a oblivion dohromady a nebude me bavit tak to necekane nehraju. Hru nikdy nehraju na nejnizsy detaily(nerad hraju i na medium a rozl. nizsi nez 1024x768
). A kdyz ma hra hezkou grafiku + je zabavna tak neni co resit
(viz. F.E.A.R., Black and white 2, Oblivion, Condemned). Ale CS1.6 stejne rulezzzzz
BTW: Kdyz obe hry jedou na stejnem enginu tak se da rict ze HL2 jede na enginu jako CSS a naopak .... to jen tak pro poradek

jsem rád, že tady takovej názor zazněl, protože mi mluví z duše... hraju 1.5 ne kvůli warezu, ale kvůli zábavě, hratelnosti a hlavně okolí... já origoš mám, ale ostatní známí třeba ne... mám chvilu novej komp a první co sem rozjížděl bylo NFS, Q4 (zvědavost co utáhne nová mašina) a pak hned 1.5 a pařil a pařil a pařil...Lamac píše:jdu se s vama podelit o svuj nazor. Podle me je jednoduse nejlepsi cs 1,5 a niz 1,5 hraju doted a proste parada .U 1,6 mi naprosto nesedli zmeny u AWP i ostatnich zbrani hlavne deagl je strasne lehkej na ovladnuti a palice s nim litaj v jednom kuse. Taky drobne zmeny map a zruseni takovych krasnych bugu treba v nukovi mi celou hru znechutily![]()
![]()
A Source je neco mezi 1,5 a 1,6 co se tyce hratelnosti. Jinak pokud mate klan v jakekoliv verzi tak je to nejlepsi a je jedno ktera to je hlavne ze vas to bavi. A jeste pro ty co si mysli ze starsi verze hrajou jen lidi s horsim kompem. Neni to tak.V 1,5 komunite hracu je spousta ktera Source rozchodi na plny detaily +50fps vcetne me. ale nehrajou to protoze je to nebavi.
![]()
![]()
![]()
buuuuu.

tomu rikam nestrane a objektivni hodnoceni. Takze kvuli tomu ze ti CSS nejde tak je spatne? aha...Predator256 píše:no mozna se mi source nelibi protoze nemam tak dobrej komp ja to rozbeham na 800X600 a minimal detaily ! a ja kdyz mam hru a nejde niz nez pod 1024X768 tak ji odinstaluji ! me zalezi na grafice hodne ale CS mi nejde o grafiku ! kdybych mel nejakej lepší komp taky bych asi byl pro source]
jen lamy porovnavaj vykon grafiky podle velikosti jeji pametiPredator256 píše:128 MB GRAFIKU]

Hmmm, jako by byl mezi 1024*768 a 800*600 na CRT (ty máš 15" ne?) nějakej rozdíl, já teda mezi 800*600 a 1024*768 nevidim rozdíl! Rozdíl je vidět jen na textu a v nabídkách, ale v krajině nebo na zbrani to vůbec nepoznáš a kolik je v CSS textu?! Skoro žádnej, proto se mi to zdá přitažený za vlasy. Stejne tak NFS MW, tam to je poznat na budících a v nabídce ale auto a krajina bez rozdílu! Takže to hlavní se nemění. Rozdíl to je asi jen ve strategiích, protože máš větší rozhled na bojišti a nebo na LCD, kde když nemáš nativní rozlišení, tak se to příšerně rozmaže. Takže já si radši přidám detaily, to je znát už víc...Predator256 píše: ja kdyz mam hru a nejde niz nez pod 1024X768 tak ji odinstaluji ! me zalezi na grafice hodne ale CS mi nejde o grafiku!