Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

těma počtama bych si tak jistý nebyl, CS "classic" hraje ještě moooc lidí, zatímco CS:S zdaleka ne tolik. Q3 vs Q4 totéž.

Tvá poslední věta vystihuje přesně tu mou (poslední větu) :wink:
Dodám jen že zaplaťpánbu to není 100% jak ze strany hráčů, tak ze strany výrobců a nějaký ten vydařený kousek se najde :-D
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Predator256 »

Source je nic moc lip se po netu pari 1,6 nebo cz ale ne to co jede na enginu hl2 8)

a CSS nehraje zdeleka vic hracu nez 1,6
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Ja povazujem 1.6 za best.
CS:S je uplne ina hra, ale je tiez super.

Hlavne ty, co nadavaju na fyziku CS:S po tom, co si zahrali demo, alebo nonsteam by si mali vyskusat aktualnu verziu. je to uplne ine a hra bola opravena updatmi.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

NoTHX píše:těma počtama bych si tak jistý nebyl, CS "classic" hraje ještě moooc lidí, zatímco CS:S zdaleka ne tolik. Q3 vs Q4 totéž.
Ale nie je to preto, ze je starsia verzia lepsia, ale preto, ze je ovela viac hracov so slabymi zostavami, ale aj na uplnej smejdovej ide zastaraly graficky engine QIII a CS1.6 uplne v pohode - TO JE HLAVNY DOVOD.

DRUHY DOVOD: cena hry a moznost hrat WAREZ verzie.

Ja som zacal na CSSku a na tie kockate hlavy, 4 farebne textury a granaty velkosti fotbalovej lopty nemienim prechadzat, hratelnost maju obe hry super, ale podla mna je rozdiel v hratelnosti, takze ak je niekto zvyknuty na 1.6 zda sa mu Source iny, divny... to je normalne, nie?

Tiez sa mi Razer Cooperhead na max. citlivosti 10 (2000dpi, 1000MHz) zdal zo zaciatku nepouzitelny... o tom to je - ZVYK
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

NoTHX píše:těma počtama bych si tak jistý nebyl, CS "classic" hraje ještě moooc lidí, zatímco CS:S zdaleka ne tolik. Q3 vs Q4 totéž.

Tvá poslední věta vystihuje přesně tu mou (poslední větu) :wink:
Dodám jen že zaplaťpánbu to není 100% jak ze strany hráčů, tak ze strany výrobců a nějaký ten vydařený kousek se najde :-D
Jasne ale rozhodne jsem tim nechtel rict ze css je spatna hra, je to proste nova moderni hra, ktera ma zatim jeste par much. a je to jenom o tom si uvedomit ze to je vyvoj a ten nikdo nezastavi. a v hratelnosti me to neprijde moc rozdilny oproti cs 1.6 je to spis takova nostalgie.
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lubitel píše:Ja povazujem 1.6 za best.
CS:S je uplne ina hra, ale je tiez super.

Hlavne ty, co nadavaju na fyziku CS:S po tom, co si zahrali demo, alebo nonsteam by si mali vyskusat aktualnu verziu. je to uplne ine a hra bola opravena updatmi.
100% s tebou souhlasim
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

1) CSS není na enginu HL2, jak CSS tak HL2 běží na enginu zvaném "source", to jen pro pořádek
2) Fyzika které u source tleskáte je dost pochybná, jak na měsíci :roll:
2) s vywarezenými verzemi si pořádně nezahrajete (GameZone apod sem netahejte), a je jedno jestli to je Q3 nebo CSS. kromě toho je dost smutný že hry co dneska legálně stojí pár stovek a kde je ověřené že to nejsou vyhozené peníze (D3, Q4 :blee:) se vesele warezí dál
3) novější neznamená lepší, to je hlavní důvod proč Q4 a CSS se můžou klouzat. Vývoj nikdo nezastaví, ale staré hry se přebíjejí těžko, platí nejen pro FPS
4) prostě a jednoduše, kdo čumí na grafiku jako kdyby nehrál, můžete se mnou nesouhlasit, můžete o tom se mnou vést spory, můžete se se mnou třeba i hádat, ale to je vše co s tim můžete dělat :P
5) slabší sestavy nehrozí, kdo to trochu víc hraje má stejně často dost detailů vypnuto, protože hře vadí (platí zejména pro Q3 - itemy jako sprity, zkrouhnutý textury, atd...), kromě toho source je plynulý i na GF4MX tak co chcete? :roll:
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Nu me taky bavi vice cs1.6 a u me je na prvnim miste zabavnost hry. Kdyz bude mit grafiku lepsi nez f.e.a.r. a oblivion dohromady a nebude me bavit tak to necekane nehraju. Hru nikdy nehraju na nejnizsy detaily :) (nerad hraju i na medium a rozl. nizsi nez 1024x768 :) ). A kdyz ma hra hezkou grafiku + je zabavna tak neni co resit :) (viz. F.E.A.R., Black and white 2, Oblivion, Condemned). Ale CS1.6 stejne rulezzzzz

BTW: Kdyz obe hry jedou na stejnem enginu tak se da rict ze HL2 jede na enginu jako CSS a naopak .... to jen tak pro poradek :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

xaero píše:Nu me taky bavi vice cs1.6 a u me je na prvnim miste zabavnost hry. Kdyz bude mit grafiku lepsi nez f.e.a.r. a oblivion dohromady a nebude me bavit tak to necekane nehraju. Hru nikdy nehraju na nejnizsy detaily :) (nerad hraju i na medium a rozl. nizsi nez 1024x768 :) ). A kdyz ma hra hezkou grafiku + je zabavna tak neni co resit :) (viz. F.E.A.R., Black and white 2, Oblivion, Condemned). Ale CS1.6 stejne rulezzzzz

BTW: Kdyz obe hry jedou na stejnem enginu tak se da rict ze HL2 jede na enginu jako CSS a naopak .... to jen tak pro poradek :)
Presne jako ja !!!!!!!!!!!! :oops:
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

jdu se s vama podelit o svuj nazor. Podle me je jednoduse nejlepsi cs 1,5 a niz 1,5 hraju doted a proste parada .U 1,6 mi naprosto nesedli zmeny u AWP i ostatnich zbrani hlavne deagl je strasne lehkej na ovladnuti a palice s nim litaj v jednom kuse. Taky drobne zmeny map a zruseni takovych krasnych bugu treba v nukovi mi celou hru znechutily :D :D :D A Source je neco mezi 1,5 a 1,6 co se tyce hratelnosti. Jinak pokud mate klan v jakekoliv verzi tak je to nejlepsi a je jedno ktera to je hlavne ze vas to bavi. A jeste pro ty co si mysli ze starsi verze hrajou jen lidi s horsim kompem. Neni to tak.V 1,5 komunite hracu je spousta ktera Source rozchodi na plny detaily +50fps vcetne me. ale nehrajou to protoze je to nebavi. :razz: :razz: :razz: :razz: buuuuu.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

Lamac píše:jdu se s vama podelit o svuj nazor. Podle me je jednoduse nejlepsi cs 1,5 a niz 1,5 hraju doted a proste parada .U 1,6 mi naprosto nesedli zmeny u AWP i ostatnich zbrani hlavne deagl je strasne lehkej na ovladnuti a palice s nim litaj v jednom kuse. Taky drobne zmeny map a zruseni takovych krasnych bugu treba v nukovi mi celou hru znechutily :D :D :D A Source je neco mezi 1,5 a 1,6 co se tyce hratelnosti. Jinak pokud mate klan v jakekoliv verzi tak je to nejlepsi a je jedno ktera to je hlavne ze vas to bavi. A jeste pro ty co si mysli ze starsi verze hrajou jen lidi s horsim kompem. Neni to tak.V 1,5 komunite hracu je spousta ktera Source rozchodi na plny detaily +50fps vcetne me. ale nehrajou to protoze je to nebavi. :razz: :razz: :razz: :razz: buuuuu.
jsem rád, že tady takovej názor zazněl, protože mi mluví z duše... hraju 1.5 ne kvůli warezu, ale kvůli zábavě, hratelnosti a hlavně okolí... já origoš mám, ale ostatní známí třeba ne... mám chvilu novej komp a první co sem rozjížděl bylo NFS, Q4 (zvědavost co utáhne nová mašina) a pak hned 1.5 a pařil a pařil a pařil... :wink: je to dalekosáhle zábavná hra a na váze grafika vs zábavnost taky dávám přednost zábavnosti!

btw. na kterejch 1.5 serverech hraješ Lamac? :roll:
btw2. Cheating death sux - paradoxně sou servery plný cheaterů :x
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hratelnost CSS

Příspěvek od Krutas57 »

Jak tady mluvíte o hratelnosti x grafice, tak mě se líbí CSS i po stránce hratelnosti a grafika je pro mě jen bonus. Ale samozřejmě CS 1.6 je taky dost dobrá na grafice moc nezáleží, ale hratelnost je +/- stejná a když mi to comp utáhne... Ale obecně se u nás ve škole hraje vesměs 1.6, protože u nás na gymplu maj skoro všichni úplný šroty, kdyby měli všichni stroje za 30 litrů s 1gbit LAN, tak taky hrajem CSS.
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no mozna se mi source nelibi protoze nemam tak dobrej komp ja to rozbeham na 800X600 a minimal detaily ! a ja kdyz mam hru a nejde niz nez pod 1024X768 tak ji odinstaluji ! me zalezi na grafice hodne ale CS mi nejde o grafiku ! kdybych mel nejakej lepší komp taky bych asi byl pro source ale ponevadz mam horsi tak hlasuju pro 1,6 ale source ma dost vysoky pozadavky ja source instaloval kamosovi a ten ma : 1024MB RAM 128 MB GRAFIKU a processor 2400Mhz de mu tam spousta her uplne v poho ! source samozrejme taky ale kdyz tam da boty treba 16 +16 tak se to seka jako p**a :roll: :roll: :roll: :roll: tak jako pro parnu po netu bych hlasoval 1,6 ale pro parbu z botama samozrejme source CS 1,6 ma takovi lehci ovladani a takovy slozitejsi je njn:. a zakladne je tam malo map ! ale jsou docela predelany! a counter strike condition zero je takovej source na enginu hl 1 a nekou se libi to nekomu to nemusime se hadat !

//edit Thellwin - piš normálním písmem !
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Predator256 píše:no mozna se mi source nelibi protoze nemam tak dobrej komp ja to rozbeham na 800X600 a minimal detaily ! a ja kdyz mam hru a nejde niz nez pod 1024X768 tak ji odinstaluji ! me zalezi na grafice hodne ale CS mi nejde o grafiku ! kdybych mel nejakej lepší komp taky bych asi byl pro source]
tomu rikam nestrane a objektivni hodnoceni. Takze kvuli tomu ze ti CSS nejde tak je spatne? aha...
Predator256 píše:128 MB GRAFIKU]
jen lamy porovnavaj vykon grafiky podle velikosti jeji pameti
0118 999 881 999 119 7253
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No nevim...

Příspěvek od Krutas57 »

No hele tak to má ten tvuj kámoš pěknou vykopávku!
Já sem hrál 20+19 botů a sice se to sekalo, ale bylo to eště v mezích. A to mam mín ramky než von a jinak to vyjde +/- nastejno.
A jinak:
CPU 2400MHz - no to je super, ale záleží taky na L2 Cache, Socketu, Architekruře... Takovej Athlon 4000+ San Diego (2,4GHz) je na tom podobně jako P4 HT 3,2 GHz! Takže by bodnul aspon typ CPU.
RAM 1024MB - Hmm, ale to mi nic neřekne bez rychlosti, 1024MB DDR 266MHz je horší než 512MB DDR2 800MHz, navíc single channel a dual channel je rodíl někdy i 30% a časování sem ani rači netahám.
GPU 128MB - No, nevim typ grafiky, sběrnici ani propustnost pamětí, takže mi 128MB vlastně nic neřekne. Vono GF 6600LE 128MB 64bit AGP8x je vo dost horší než GF 6800GS 128MB 128bit PCI-Ex 16x. Na velikosti paměti ani tak moc nezáleží.
A taky záleži i na jinejch komponentách v pc, na desce, zdroji, hdd... Pomalý hdd může způsobit sekání, třeba u NFS MW je to dobře vidět (rozdíl před a po defragmentaci je docela znát) a slabej zdroj se taky projeví.
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krutas57 »

Predator256 píše: ja kdyz mam hru a nejde niz nez pod 1024X768 tak ji odinstaluji ! me zalezi na grafice hodne ale CS mi nejde o grafiku!
Hmmm, jako by byl mezi 1024*768 a 800*600 na CRT (ty máš 15" ne?) nějakej rozdíl, já teda mezi 800*600 a 1024*768 nevidim rozdíl! Rozdíl je vidět jen na textu a v nabídkách, ale v krajině nebo na zbrani to vůbec nepoznáš a kolik je v CSS textu?! Skoro žádnej, proto se mi to zdá přitažený za vlasy. Stejne tak NFS MW, tam to je poznat na budících a v nabídce ale auto a krajina bez rozdílu! Takže to hlavní se nemění. Rozdíl to je asi jen ve strategiích, protože máš větší rozhled na bojišti a nebo na LCD, kde když nemáš nativní rozlišení, tak se to příšerně rozmaže. Takže já si radši přidám detaily, to je znát už víc...
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak na mim monitoru je 1024X768 a 800X600 velikansekej rozdil 1024 hezky 800X600 hnusny
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

800 X 1024

Příspěvek od Krutas57 »

No já bych právě řek, že na 15" CRT to moc rozdíl neni a už vůbec ne v CSS. Na mý 15" CRT to bylo fakt skoro stejný, ale uvidíme jak to bude za pár dnů až budu mít LCD 19"...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promazáno OT, tady se nebude řešit NFS:MW atd. od toho máte SZ
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Pro vás znalé asi stupidní otázka (s CS nemám absolutně žádný zkušenosti), ale jak si 1.6-ku zahraje brácha po netu s 256 kb připojením ... předpokládám, že těžko, ale ptám se, pže si to chce koupit...klidně se mi vysmějte, ale zkuste mi odpovědět, dík :)

//EDIT : přiznám se, že s on-line hraním nemám absolutně žádné zkušenosti, proto se ptám :) ...je mi jasné, že jsou tam i jiné faktory, než samotná rychlost připojení, ale ptám se všeobecně...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“