Dal bych tam asi tu uv ale skusil bych i tu zelenou jestli už jí máš obědnanou, jak už tu psal Woyta, chce to regulátor! A tu fólii 100% ten hliník. Hodí se tam víc, kombinace karbon,stříbrna a zelená mi fakt nesedí.Jak si vyřešil kabely je fakt super! To se zi zase něco povedlo...
ok, takže abych se vyjádřil ještě k těm vykružovákům. Dneska jsem tam byl a byli dost ochotní a vzali je zpět, teda až na ten malej (stál 300,-), takže ten mi zůstal. Ale peníze se jim vracet nechtělo, což i chápu, tak jsem si mohl vybrat něco jinýho...asi půl hodiny jsem procházel celej shop a nakonec jsem zvolil toto:
U mojí přímý brusky mi odcházej uhlíky a nedají se sehnat náhradní, takže zanedlouho bych asi byl nucenej k upgradu, takže jsem to vyřešil takhle. Je to Dremel MultiPro s nástěnným držákem zdarma. A co jsem teď odpoledne zkoušej, tak je to znát...je tichonkej, lehkej a příjemná regulace otáček.
Ale abych nezůstal jen u OT, tak tady jsou fotky dnešní práce, protože jsem měl dneska hodně zařizování, tak nebylo mco času dělat. Takže jen tohle. Je to kryt koše na mechaniky, jak je asi patrný. Materiál je 1mm plech a na něm zmiňovaná folie s imitací kartáčovaného hliníku. Bohužel se mi to nepodařilo nafotit tak, jaké to v réalu je...ale vrámci stříbrné barvy case se to hodně ztrácí a je to dost decentní...
jo, o tom přikrytí jsem byl rozhodnutej už od začátku...ten koš se mi moc nelíbil. A snad rozhodl, no...ale je fakt, že to bude opravdu ultra decentní...
A koš na disky možná zezhora pomocí plexi...ale ještě uvidím. Zatím jsem to nijak moc neřešil.
Ta příčkamezi spodní a horní části case takhle nezůstane že? Asi přijde aspoň polepit tou fólií nebo na ni přijde plexi co. Protože takhle to tam dost ruší. To ale záleží v jakém stylu uděláš ještě to překrytí spodního koše.
Tak ta folie vypada uplne jinak nez jsem myslel. Pekna.
Vzniknul ti tak vlastne idealni prostor pro tve logo
Na disky bych udelal neco jakko tunel. To plexi bych dal na distancni sroubky. Vypadalo by to nevsedne a disky by si taky nestezovaly.
Připojim se k názoru schovat ten koš na disky. Asi by to opravdu chtělo Docela to tam ruší vzhled, stejně jako ta dělící příčka. Ale jinak moc pěkná práce...
Fakt bomba... mas nej mody.. ale neco mi tam chyby.. jak je tam uklizeno tak je tam prazdno.. chtelo by to neco dovnutr.. treba zrcadlo.. ale to by bylo asi moc takovi.. naky...
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
2Dugles: Jo je to křížákama, potřeboval jsem hlavičky "zasunout" do plechu, takže jsem použi tyhle s kolmou hlavou z vnitřní strany.
2Sir_-_Death: Nějakým způsobem ten koš upravím určutě, ale zatím si nejsem jistý...hlavně asi pojedu koupit jinou folii, protože tahle mi tam pořád nějak nesedí...uvidíme, co seženu.
2QWER: Prázdno tam určitě je, ale až tam přídjou komponenty, tak ono se to trochu zaplní...
2Digitaldoom: O tý lemovce se tu už psalo...stačí hledat. A řezy jsem dělal kombinací přímočarky a přímý brusky, tedy rohy přímou bruskou a zbytek přímočarkou.
2ZdenekSveda: Flexa je určitě super, ale někdy se mi stalo,ž e plech tak rozehřála, že se malinko ohnul a pak nechtěl pořádně dosednout, takže teď raději přímočarku...
Me tam ta folie docela sedi. Vypadato ze predek zasahuje trochu dovnitr. (predek a folie se zdaji oproti bocnici tmavsi) Podle mne zajimavej efekt ale ty jsi sef.
Ohledne oken ja je delam komplet primou . Nemusim pak tolik brousit ruco pilnikama a mam cas si poradne vyhrat s presnosti. Jak se mi podarilo udelat posledni okno tak jsem zatracene spokojen. (max nepresnost 0,25mm)