Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2amd.21: Větráky jsem ještě nevybral. Ale přemýšlím nad Sharkooonama - UV green s UV diodama.

2Papilla: Je to jakoby plastová folie. Je na povrchu omivatelná vodou, ale plech to není... :wink:

Jinak díky za kladné ohlasy...
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Dal bych tam asi tu uv ale skusil bych i tu zelenou jestli už jí máš obědnanou, jak už tu psal Woyta, chce to regulátor! :wink: A tu fólii 100% ten hliník. Hodí se tam víc, kombinace karbon,stříbrna a zelená mi fakt nesedí.Jak si vyřešil kabely je fakt super! To se zi zase něco povedlo... :)
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

ty jsou cool,chtel jsem 120-ky ale tady v nasem obhode je nemaji,120.ky maji pouze v cervene :(
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ok, takže abych se vyjádřil ještě k těm vykružovákům. Dneska jsem tam byl a byli dost ochotní a vzali je zpět, teda až na ten malej (stál 300,-), takže ten mi zůstal. Ale peníze se jim vracet nechtělo, což i chápu, tak jsem si mohl vybrat něco jinýho...asi půl hodiny jsem procházel celej shop a nakonec jsem zvolil toto:
Obrázek
U mojí přímý brusky mi odcházej uhlíky a nedají se sehnat náhradní, takže zanedlouho bych asi byl nucenej k upgradu, takže jsem to vyřešil takhle. Je to Dremel MultiPro s nástěnným držákem zdarma. A co jsem teď odpoledne zkoušej, tak je to znát...je tichonkej, lehkej a příjemná regulace otáček.

Ale abych nezůstal jen u OT, tak tady jsou fotky dnešní práce, protože jsem měl dneska hodně zařizování, tak nebylo mco času dělat. Takže jen tohle. Je to kryt koše na mechaniky, jak je asi patrný. Materiál je 1mm plech a na něm zmiňovaná folie s imitací kartáčovaného hliníku. Bohužel se mi to nepodařilo nafotit tak, jaké to v réalu je...ale vrámci stříbrné barvy case se to hodně ztrácí a je to dost decentní... :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:

//hlasování odebráno...
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

hned to vypadá líp, když to je takhle přikrytý :up:
takže jsi se teda rozhodl pro tu fólii imitující hliník?
jo a ten koš dole na hdd budeš taky zakrejvat?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jo, o tom přikrytí jsem byl rozhodnutej už od začátku...ten koš se mi moc nelíbil. A snad rozhodl, no...ale je fakt, že to bude opravdu ultra decentní... :o

A koš na disky možná zezhora pomocí plexi...ale ještě uvidím. Zatím jsem to nijak moc neřešil.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ta příčkamezi spodní a horní části case takhle nezůstane že? Asi přijde aspoň polepit tou fólií nebo na ni přijde plexi co. Protože takhle to tam dost ruší. To ale záleží v jakém stylu uděláš ještě to překrytí spodního koše.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Tak ta folie vypada uplne jinak nez jsem myslel. Pekna.
Vzniknul ti tak vlastne idealni prostor pro tve logo :-)
Na disky bych udelal neco jakko tunel. To plexi bych dal na distancni sroubky. Vypadalo by to nevsedne a disky by si taky nestezovaly.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mě se ta folie nějak nezdá...asi pojedu na nákup... :twisted:
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

cele je to cool, gr8 a tak dalej, len jedna vec mi neda
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
co je to tam za jeziska na pozadi :D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty neznáš logo innovateku? Je to tenhle plakát...:

Obrázek
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Stoobi ma nejlepsi mody! Jen tak dale!
8)
8)
8)
8)
8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

Stoobi: heh.... rank novacek ma vystihuje :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Připojim se k názoru schovat ten koš na disky. Asi by to opravdu chtělo :) Docela to tam ruší vzhled, stejně jako ta dělící příčka. Ale jinak moc pěkná práce...
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

To máš přidělaný křížákama ne? je to tam mysim trochu mázlý...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

Fakt bomba... mas nej mody.. ale neco mi tam chyby.. jak je tam uklizeno tak je tam prazdno.. chtelo by to neco dovnutr.. treba zrcadlo.. ale to by bylo asi moc takovi.. naky... :)
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

pěkná čístá práce ostatně jako vždy ... dotazy:

Co používáš za tu gumu na okna ? , chci to konečně o prázdninách taky vyzkoušet ... tak kde to mám shánět a co to je :)

Jinak jak děláš ty vyřezy do plechu ? Tou přímou bruskou nebo klasicky flexou ?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Digitaldoom píše:jak děláš ty vyřezy do plechu ? Tou přímou bruskou nebo klasicky flexou ?
Flexa je vážně nejlepší na rovný delší úseky, ale v tvarovaných úsecích jedině přímou bruskou, přímočarkou, nebo dokonce odvrtávat.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky za příjmené hodnocení. Jinak k dotazům:

2Dugles: Jo je to křížákama, potřeboval jsem hlavičky "zasunout" do plechu, takže jsem použi tyhle s kolmou hlavou z vnitřní strany.

2Sir_-_Death: Nějakým způsobem ten koš upravím určutě, ale zatím si nejsem jistý...hlavně asi pojedu koupit jinou folii, protože tahle mi tam pořád nějak nesedí...uvidíme, co seženu.

2QWER: Prázdno tam určitě je, ale až tam přídjou komponenty, tak ono se to trochu zaplní... :-D

2Digitaldoom: O tý lemovce se tu už psalo...stačí hledat. A řezy jsem dělal kombinací přímočarky a přímý brusky, tedy rohy přímou bruskou a zbytek přímočarkou.

2ZdenekSveda: Flexa je určitě super, ale někdy se mi stalo,ž e plech tak rozehřála, že se malinko ohnul a pak nechtěl pořádně dosednout, takže teď raději přímočarku... :-D
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Me tam ta folie docela sedi. Vypadato ze predek zasahuje trochu dovnitr. (predek a folie se zdaji oproti bocnici tmavsi) Podle mne zajimavej efekt ale ty jsi sef.
Ohledne oken ja je delam komplet primou . Nemusim pak tolik brousit ruco pilnikama a mam cas si poradne vyhrat s presnosti. Jak se mi podarilo udelat posledni okno tak jsem zatracene spokojen. (max nepresnost 0,25mm)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“