Need For Speed Carbon

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

v Nhl jsou velke rozdily mezi jednotlivymi verzemi, ale ty se poznaj az kdyz odehrajete okolo 60 a vic hodin, pak jsou rozdily hodne patrne. Ono i zmena zpusobu zrychlovani celkove zmeni i hratelnost. Ale to tu hru musite hrat dele nez jen chvilku a pak rict, ze to je stejne jako minule.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Lamac píše:v Nhl jsou velke rozdily mezi jednotlivymi verzemi, ale ty se poznaj az kdyz odehrajete okolo 60 a vic hodin, pak jsou rozdily hodne patrne. Ono i zmena zpusobu zrychlovani celkove zmeni i hratelnost. Ale to tu hru musite hrat dele nez jen chvilku a pak rict, ze to je stejne jako minule.
ano ale to jsou jen detaily a naprava chyb co minule udelali, a pak zjistili ze "ta prihravka by se takhle delat nemela" apod.... u tech nfs je to to sami, pouzijou stejnej engine, jen pridaj poligony a shadery :D a hratelnost porad nizsi... stara NFS s cislicema v nazvu byly o dost hratelnejsi a zabavnejsi.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no jo, floydi to je asi jediny + oproti U2, jinak me to nijak nezaujalo. Carbon bude taky o nicem takze zustanu u U2, dokud EA nezacne poslouchat nazory lidi co to hraji tak nikdy neudelaji hru ktera uspokoji vetsinu lidi. Staci si to tady precist a 85% lidi ma radsi U nez MW.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Docela sem zmenilk nazor na hru..neco sem si precetl, podival na viea a jako docela se tesim :) akorat co je jediny z ceho se mi zveda kybl je to ze z MW nechali ty demolice objektu(pumpa,vodojem. bistro a cco ja vim co jeste) proste kravina kera k nicemu neni akorat je to blbost a misto toho tam mohli dat vic aut.....
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Mne sa najviac pacilo to video kde predvadzal tuning a vyzera to zatial velmi nadejne...to ako uplne plynule menil velkost a ine atributy :o
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

PetoS píše:Mne sa najviac pacilo to video kde predvadzal tuning a vyzera to zatial velmi nadejne...to ako uplne plynule menil velkost a ine atributy :o
Jaké? :shock: Můžeš poslat link? To by mě právě zajímalo... Jde tam zase měnit každá část nezávisle jako v undergroundech? Nebo to bude udělaný zase tak přiblble na kity jako v MW? Díky...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

hypnotic666 píše:
PetoS píše:Mne sa najviac pacilo to video kde predvadzal tuning a vyzera to zatial velmi nadejne...to ako uplne plynule menil velkost a ine atributy :o
Jaké? :shock: Můžeš poslat link? To by mě právě zajímalo... Jde tam zase měnit každá část nezávisle jako v undergroundech? Nebo to bude udělaný zase tak přiblble na kity jako v MW? Díky...
Zkus hledat. není to těžký.

Games Tiscali - poslední video
?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Gorr GrimWolf píše:Zkus hledat. není to těžký.

Games Tiscali - poslední video
Aha... jasný díky moc... Ten tuning vypadá luxusně ! Teď jen aby to nebylo na kity, protože to je hloupost... ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

Já bych uvítal kdyby Carbon čerpal jak z U2 tak z MW. V U2 bylo víc typů závodů (kdyby tam daly aspoň drift) a neony byly super, ale zase bych nerad přišel o policajty 8-)
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Derec píše:Já bych uvítal kdyby Carbon čerpal jak z U2 tak z MW. V U2 bylo víc typů závodů (kdyby tam daly aspoň drift) a neony byly super, ale zase bych nerad přišel o policajty 8-)
no jestli by meli bejt policajti jako v MW tak to teda potes pr**l.....fizlove kery zrychlej 0-100 za 1sec. ?!?! trosku ubohy :D
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

Ja si tiez myslim, ze U2 je lepsie ako MW.A EA by napriklad mohla spravit nieco na temu Rally Dakkar alebo proste nejake SUV-off road preteky.
A neviete mi niekto napisat, ake hardwareove naroky bude mat Carbon?
Dik
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

ja bych to tipnul ze na stredni detaily mozna i vic s malym aa 1024*768 bude stacit 6600gt pretaktovana. a nejakej 3ghz procesor s 1gb ram. ty videa vipadaj jen o neco lip nez mw a jeste to je v noci.
Brox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brox »

Myslite, ze to pojde slusne na notebooku?Planujem kupit ASUS S96J- 1.86 GHz Core Duo, 1GB RAM, ATI MR x1600.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Imho jsou zatím spekulace jak to na čem pojede předčasné, počkal bych aspoň na demo (pokud vyjde před full verzí) ...
Goldnoob team proud member!
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Fizlove v MW sou da best, jesli vas chytej a nedokazete jim ujet tak ste lamy^^
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

Fízlové byly supr, někdy mě víc bavilo jezdit po městě a dělat bordel :twisted: než samotny závodění . Dobře se při tom dalo odreagovat.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Derec píše:Fízlové byly supr, někdy mě víc bavilo jezdit po městě a dělat bordel :twisted: než samotny závodění . Dobře se při tom dalo odreagovat.
A hlavne to byl poradnej adrenalin :twisted:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No mě třeba poldové bavili jen do té doby, než jsem byl u nějakýho 4. místa v blacklistu a už to zacházelo do extrémů a bylo to docela nudné... Utíkat třista let nebo nabourat pět tisíc aut atd... To už mě fakt nebavilo ... :)

Takže doufám, že tady nebude hrát policie takovou roli jak v MW.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví :)

Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

hypnotic666 píše:.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví :)
U2 nebylo o tuningu ale o tuzingu, co se alespon 3. levelu vylepseni tyce
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Primátor píše:
hypnotic666 píše:.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví :)
U2 nebylo o tuningu ale o tuzingu, co se alespon 3. levelu vylepseni tyce
mozan u body kitu ale ne vylepsovani jizdnich vlastnosti a vykonu vozu...tam to bylo super provedeny....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“