Need For Speed Carbon
Moderátor: Baneshee
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano ale to jsou jen detaily a naprava chyb co minule udelali, a pak zjistili ze "ta prihravka by se takhle delat nemela" apod.... u tech nfs je to to sami, pouzijou stejnej engine, jen pridaj poligony a shaderyLamac píše:v Nhl jsou velke rozdily mezi jednotlivymi verzemi, ale ty se poznaj az kdyz odehrajete okolo 60 a vic hodin, pak jsou rozdily hodne patrne. Ono i zmena zpusobu zrychlovani celkove zmeni i hratelnost. Ale to tu hru musite hrat dele nez jen chvilku a pak rict, ze to je stejne jako minule.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jo, floydi to je asi jediny + oproti U2, jinak me to nijak nezaujalo. Carbon bude taky o nicem takze zustanu u U2, dokud EA nezacne poslouchat nazory lidi co to hraji tak nikdy neudelaji hru ktera uspokoji vetsinu lidi. Staci si to tady precist a 85% lidi ma radsi U nez MW.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Docela sem zmenilk nazor na hru..neco sem si precetl, podival na viea a jako docela se tesim
akorat co je jediny z ceho se mi zveda kybl je to ze z MW nechali ty demolice objektu(pumpa,vodojem. bistro a cco ja vim co jeste) proste kravina kera k nicemu neni akorat je to blbost a misto toho tam mohli dat vic aut.....
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jaké?PetoS píše:Mne sa najviac pacilo to video kde predvadzal tuning a vyzera to zatial velmi nadejne...to ako uplne plynule menil velkost a ine atributy
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus hledat. není to těžký.hypnotic666 píše:Jaké?PetoS píše:Mne sa najviac pacilo to video kde predvadzal tuning a vyzera to zatial velmi nadejne...to ako uplne plynule menil velkost a ine atributyMůžeš poslat link? To by mě právě zajímalo... Jde tam zase měnit každá část nezávisle jako v undergroundech? Nebo to bude udělaný zase tak přiblble na kity jako v MW? Díky...
Games Tiscali - poslední video
?
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Aha... jasný díky moc... Ten tuning vypadá luxusně ! Teď jen aby to nebylo na kity, protože to je hloupost...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Derec
- Začátečník

Já bych uvítal kdyby Carbon čerpal jak z U2 tak z MW. V U2 bylo víc typů závodů (kdyby tam daly aspoň drift) a neony byly super, ale zase bych nerad přišel o policajty 
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jestli by meli bejt policajti jako v MW tak to teda potes pr**l.....fizlove kery zrychlej 0-100 za 1sec. ?!?! trosku ubohyDerec píše:Já bych uvítal kdyby Carbon čerpal jak z U2 tak z MW. V U2 bylo víc typů závodů (kdyby tam daly aspoň drift) a neony byly super, ale zase bych nerad přišel o policajty
- Brox
- Nováček

-
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Brox
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- Primátor
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Derec
- Začátečník

Fízlové byly supr, někdy mě víc bavilo jezdit po městě a dělat bordel
než samotny závodění . Dobře se při tom dalo odreagovat.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Primátor
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No mě třeba poldové bavili jen do té doby, než jsem byl u nějakýho 4. místa v blacklistu a už to zacházelo do extrémů a bylo to docela nudné... Utíkat třista let nebo nabourat pět tisíc aut atd... To už mě fakt nebavilo ... 
Takže doufám, že tady nebude hrát policie takovou roli jak v MW.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví
Takže doufám, že tady nebude hrát policie takovou roli jak v MW.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví
- Primátor
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mozan u body kitu ale ne vylepsovani jizdnich vlastnosti a vykonu vozu...tam to bylo super provedeny....Primátor píše:U2 nebylo o tuningu ale o tuzingu, co se alespon 3. levelu vylepseni tycehypnotic666 píše:.... U2 se mi taky líbilo více, zrovna před pár dny jsem si to znova rozjel a docela mě to baví