GTR 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Jezdíme to cca v 6 lidech,hustá zábava,pokud se nesčuchnem v první zatáčce:)
IBM Thinkpad T42p
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Renus píše:Jezdíme to cca v 6 lidech,hustá zábava,pokud se nesčuchnem v první zatáčce:)
Cauve,mam takovej dotaz,mohl bych se pridat jeste k 2 kamosema :oops: :-D
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Ja bych se chtel tez pridat
Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarf_CZ »

Taky bych si zajezdil...akorát ještě pořád potřebuju spin control, stability help a TCS abych se udržel na trati :(
Opteron 144 @ 2,7Ghz (1.4V) + Scythe Ninja Plus, DFI Infinity Ultra + Zalman NB47, 2x1GB A-DATA DDR500 ,Sapphire Radeon X1950XT, Maxtor 120GB ATA + 250GB SATA2, Enermax Liberty 500W
Pzag
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pzag »

Je tu nějakej skill závodník? Mám plnou a první co sem udělal bylo, že sem hodil obtížnost simulace a vypl všechny pomocníky (kromě autom. řazení). :twisted:
Ale mám problém s autem, skoušel sem toho dost (BMW - docela slušné, Porsche - s tím sem se vůbec nevypořádal), ale oblíbil sem si Ferrari 550 Maranello. Když sem si dal víken (Magny Cours), tak sem po několika hodinách trénování dostal na slušný čas, v kvalifikaci na 7. místo a v závodě na 2. Pak i na první. Sem chtěl potom zkusit Monzu, ale ouvej :sad: A teď mám ten můj problém. Na rovinkách s Ferrari není problém, ale v zatáčkách. Mám problém s nedotáčivostí (někdy přetáčivost, ale to bude tím, jak dupu na plyn :oops: ). Nevím jak to mám nastavit, tak to nechám vždycky na výchozí a to mi nepřipadá v takové hře jako nejlepší. Vím co bych potřeboval, ale nevím jak k tomu dojít. Při jaké teplotě fungují pneumatiky správně, atd. Je toho moc. Nemohl by mi někdo vysvětlit menu nastavení, hlavně druhou část, strategii chápu. :oops:

EDIT

Neví někdo jak na Motec? Sem si to stáhl, nainstaloval, ale nevím jak ho přinutit měřit. :?

//edit Thellwin - sloučen dvojpost
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Kdybych věděl vše na co potřebuješ odpovědět,tak dělám mechanika u Ferrari:))
IBM Thinkpad T42p
Pzag
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pzag »

Alespoň ten MoTec. Používá to někdo. Já to mám nainstalovaný, ale když to pustím přes hru, tak to na pozadí běží, ale to je tak vše. :x
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pzag píše:Alespoň ten MoTec. Používá to někdo. Já to mám nainstalovaný, ale když to pustím přes hru, tak to na pozadí běží, ale to je tak vše. :x
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=260864
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

ja bych se teda taky pridal..... podle me by bylo nej zde napsat sit hamachi na ktere to budem parit a treba se nas sejde plny grid 8)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

lidi, uz mam lecos za sebou ale tohle je fakt hardcore :( . jezdim uz 5tej den treningy ale nejsem schopnej kohokoli predjet... :( kdyz uz to vypada nadejne tak sem nestacil podrazovat do zatacky a hle..jedu porad rovne :(

je na to nakej figl...vzdycky pribrzdim a pak pomalu zrychluju..imho ale kazdou druhou zatacku musim ubrat plyn a radsi zaradit vyssi stupen abych nesel do hodin... :(

/edit: uz sem na to prisel...musel sem povipinat vetsinu tech pomocnejch sra*ek :roll:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takze panove, v brzke dobe se nejspise usporada PCT liga v gtr2, kdo by mel predbeznej zajem necht mi posle SZ. Jelo by se nejspise s bmw z3.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

cool.user píše:Takze panove, v brzke dobe se nejspise usporada PCT liga v gtr2, kdo by mel predbeznej zajem necht mi posle SZ. Jelo by se nejspise s bmw z3.
a pojedete zase s pomocnikem rizeni?? atd?
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

serizovatel píše:
cool.user píše:Takze panove, v brzke dobe se nejspise usporada PCT liga v gtr2, kdo by mel predbeznej zajem necht mi posle SZ. Jelo by se nejspise s bmw z3.
a pojedete zase s pomocnikem rizeni?? atd?
Nejspise ne, obtiznost bych videl na semi-pro , tzn, trakce razeni a spojka?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Dneska jsem dali ve trech par treninku, byla to parada, jezdim sice porad na sipkach, ale pomocnik rizeni v tehle hre pro me netreba...
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mel bych zajem :up:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Flegy píše:mel bych zajem :up:
ok, mas moznost, dneska vecer kolem osme bude testovani, pokud mas zajem tak se me ozvi via msn.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Mozem sa opytat ako je to teda s ochranou StarForce?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

GTR 2 zadnou ochranu starforce nema.. :wink: Mely ji pouze prvni dil GTR a GT Legends..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

PetoS píše:Mozem sa opytat ako je to teda s ochranou StarForce?
nijak, neni tam. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“