GTR 2
Moderátor: Baneshee
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Renus
- Začátečník

- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Cauve,mam takovej dotaz,mohl bych se pridat jeste k 2 kamosemaRenus píše:Jezdíme to cca v 6 lidech,hustá zábava,pokud se nesčuchnem v první zatáčce:)
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- Dwarf_CZ
- Nováček

-
- Pzag
- Začátečník

-
Je tu nějakej skill závodník? Mám plnou a první co sem udělal bylo, že sem hodil obtížnost simulace a vypl všechny pomocníky (kromě autom. řazení).
Ale mám problém s autem, skoušel sem toho dost (BMW - docela slušné, Porsche - s tím sem se vůbec nevypořádal), ale oblíbil sem si Ferrari 550 Maranello. Když sem si dal víken (Magny Cours), tak sem po několika hodinách trénování dostal na slušný čas, v kvalifikaci na 7. místo a v závodě na 2. Pak i na první. Sem chtěl potom zkusit Monzu, ale ouvej
A teď mám ten můj problém. Na rovinkách s Ferrari není problém, ale v zatáčkách. Mám problém s nedotáčivostí (někdy přetáčivost, ale to bude tím, jak dupu na plyn
). Nevím jak to mám nastavit, tak to nechám vždycky na výchozí a to mi nepřipadá v takové hře jako nejlepší. Vím co bych potřeboval, ale nevím jak k tomu dojít. Při jaké teplotě fungují pneumatiky správně, atd. Je toho moc. Nemohl by mi někdo vysvětlit menu nastavení, hlavně druhou část, strategii chápu. 
EDIT
Neví někdo jak na Motec? Sem si to stáhl, nainstaloval, ale nevím jak ho přinutit měřit.
//edit Thellwin - sloučen dvojpost
Ale mám problém s autem, skoušel sem toho dost (BMW - docela slušné, Porsche - s tím sem se vůbec nevypořádal), ale oblíbil sem si Ferrari 550 Maranello. Když sem si dal víken (Magny Cours), tak sem po několika hodinách trénování dostal na slušný čas, v kvalifikaci na 7. místo a v závodě na 2. Pak i na první. Sem chtěl potom zkusit Monzu, ale ouvej
EDIT
Neví někdo jak na Motec? Sem si to stáhl, nainstaloval, ale nevím jak ho přinutit měřit.
//edit Thellwin - sloučen dvojpost
- Renus
- Začátečník

- Pzag
- Začátečník

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=260864Pzag píše:Alespoň ten MoTec. Používá to někdo. Já to mám nainstalovaný, ale když to pustím přes hru, tak to na pozadí běží, ale to je tak vše.
0118 999 881 999 119 7253
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja bych se teda taky pridal..... podle me by bylo nej zde napsat sit hamachi na ktere to budem parit a treba se nas sejde plny grid 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
lidi, uz mam lecos za sebou ale tohle je fakt hardcore
. jezdim uz 5tej den treningy ale nejsem schopnej kohokoli predjet...
kdyz uz to vypada nadejne tak sem nestacil podrazovat do zatacky a hle..jedu porad rovne
je na to nakej figl...vzdycky pribrzdim a pak pomalu zrychluju..imho ale kazdou druhou zatacku musim ubrat plyn a radsi zaradit vyssi stupen abych nesel do hodin...
/edit: uz sem na to prisel...musel sem povipinat vetsinu tech pomocnejch sra*ek
je na to nakej figl...vzdycky pribrzdim a pak pomalu zrychluju..imho ale kazdou druhou zatacku musim ubrat plyn a radsi zaradit vyssi stupen abych nesel do hodin...
/edit: uz sem na to prisel...musel sem povipinat vetsinu tech pomocnejch sra*ek
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a pojedete zase s pomocnikem rizeni?? atd?cool.user píše:Takze panove, v brzke dobe se nejspise usporada PCT liga v gtr2, kdo by mel predbeznej zajem necht mi posle SZ. Jelo by se nejspise s bmw z3.
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejspise ne, obtiznost bych videl na semi-pro , tzn, trakce razeni a spojka?serizovatel píše:a pojedete zase s pomocnikem rizeni?? atd?cool.user píše:Takze panove, v brzke dobe se nejspise usporada PCT liga v gtr2, kdo by mel predbeznej zajem necht mi posle SZ. Jelo by se nejspise s bmw z3.
0118 999 881 999 119 7253
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý