Take si myslimshadow píše: Ale každému, co mu vyhovuje.
ad k funkcim ktere nepotrebuju-o kterych mluvis? vetsina se da vypnout nebo ne?

To si nemyslím, v obou programech jsou funkce, které osobně nepoužívám buď vypnuté přes nastavení nebo automaticky deaktivované.shadow píše:...
Mám stejnou kombinaci, stejný důvod. Předpokládám, že se taky těšíš na Trilla Astru.Cujo píše:...

třeba to nepotřebuje... :)Cujo píše:btw zkus si nejaky poradny miranda pack nebo trilliana a pak porovnavej ;)
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
presne!!! ja teda nevim na co VY pouzivate icq, ale ja ke kominikaci... ja chci, abych spustil program objevil se mi contact list a po kliknuti na nej se mi zobrazilo okno pro komunikaci. genialni spravu historie a jednoduche nastaveni vseho co ma dal. tohle mi staci, protoze na to, ze jsem ve druhaku na stredni mam ku*evsky malo casu na nejake dalsi pikacoviny. posilani souboru je good, ale to jde poslat i pres mail.honny píše:třeba to nepotřebuje...

aim, jabber, msn...myom píše:tak a ted mi reknete, co pouzivate jineho, nez tohle. 99% lidi v 99% casu pouziva prave tohle. a na to povis co???
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
no jasny ale na co aim, jabber, msm, kdyz v mem okoli tohle nikdo nepouziva... tv program mam v prohlizeci a na pocasi se podivam ven (nejak me uz nudi zivot, kdyz vsechno vim predem) a ano - bez toho se da prezit... a tak proc to mit...honny píše:aim, jabber, msn...myom píše:tak a ted mi reknete, co pouzivate jineho, nez tohle. 99% lidi v 99% casu pouziva prave tohle. a na to povis co???
když sem míval Mirandu (), tak sem tam měl všechno... TV program, počasí... možnost cokoli nastavit... jasný, dá se bez toho přežít, ale proč?
a tohle je docela OT, no...
// k posílání: IM == instant messaging. FTP == FILE TRANSFER protocol. Ne, IM skutečně pro přenos souborů není.

1. ke kuřeti si rád kolu dám[CZ]mike píše:Booze, kdyz chcete v restauraci kure a donesou vam kolu jste spokojeni? Kdyz si jdete koupit auto a prodaji vam motorku jste spokojeni? Kdyz chcete icq a otevre se vam nejaka blbost kde vam lita pocasi, info o tom co ezi v TV ste spokojeni?![]()
jako ICQ s bannerkillerem mi vyhovuje a to co jste mi tady predvedli mi nejak nelaka diky...
S tim nemuzu souhlasit.rotvik píše:QIP je pro lumičky
Vy nekoho takoveho znate?rotvik píše:...a ICQ je pro lidi s IQ < 85

svatá pravda, nějak Hulánuju - bleeeeeAnonymous píše:...