Už Vás štve otesánek ICQ5.1? Zkuste QIP! - ehmmm..

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

shadow píše: Ale každému, co mu vyhovuje :).
Take si myslim :). I kdyz nevim jak muze nekomu vyhovovat ICQ, ale budiz..
ad k funkcim ktere nepotrebuju-o kterych mluvis? vetsina se da vypnout nebo ne? :?
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

shadow píše:...
To si nemyslím, v obou programech jsou funkce, které osobně nepoužívám buď vypnuté přes nastavení nebo automaticky deaktivované.
Cujo píše:...
Mám stejnou kombinaci, stejný důvod. Předpokládám, že se taky těšíš na Trilla Astru. :)

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

to si pis ze tesim, nevis jestli bude free nebo placena? a kdy presne ma vyjit asi nevi nikdo co?.)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

hehe vy tady kritizujete program, ktery jste pouzivali mozna 10 min. ja QIP pouzivam, ma v contactlistu asi 7 lidi co ho pouziva a jsem s nim spokojeny. je to proste ICQ, bez tech pikacovin, ale ma nektere zajimave fce a hlavne to ma vsechno v sobe. kdyby fakalo posilani souboru, tak nemam slov....
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

podle ceho soudis ze sme pouzivali qip 10min? ja sem ho zkousel asi tyden..
btw zkus si nejaky poradny miranda pack nebo trilliana a pak porovnavej ;)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Cujo píše:btw zkus si nejaky poradny miranda pack nebo trilliana a pak porovnavej ;)
třeba to nepotřebuje... :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

honny píše:třeba to nepotřebuje... :)
presne!!! ja teda nevim na co VY pouzivate icq, ale ja ke kominikaci... ja chci, abych spustil program objevil se mi contact list a po kliknuti na nej se mi zobrazilo okno pro komunikaci. genialni spravu historie a jednoduche nastaveni vseho co ma dal. tohle mi staci, protoze na to, ze jsem ve druhaku na stredni mam ku*evsky malo casu na nejake dalsi pikacoviny. posilani souboru je good, ale to jde poslat i pres mail.

tak a ted mi reknete, co pouzivate jineho, nez tohle. 99% lidi v 99% casu pouziva prave tohle. a na to povis co???
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

myom píše:tak a ted mi reknete, co pouzivate jineho, nez tohle. 99% lidi v 99% casu pouziva prave tohle. a na to povis co???
aim, jabber, msn...

když sem míval Mirandu ( :inlove: ), tak sem tam měl všechno... TV program, počasí... možnost cokoli nastavit... jasný, dá se bez toho přežít, ale proč? ;)

a tohle je docela OT, no...

// k posílání: IM == instant messaging. FTP == FILE TRANSFER protocol. Ne, IM skutečně pro přenos souborů není.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

honny píše:
myom píše:tak a ted mi reknete, co pouzivate jineho, nez tohle. 99% lidi v 99% casu pouziva prave tohle. a na to povis co???
aim, jabber, msn...

když sem míval Mirandu ( :inlove: ), tak sem tam měl všechno... TV program, počasí... možnost cokoli nastavit... jasný, dá se bez toho přežít, ale proč? ;)

a tohle je docela OT, no...

// k posílání: IM == instant messaging. FTP == FILE TRANSFER protocol. Ne, IM skutečně pro přenos souborů není.
no jasny ale na co aim, jabber, msm, kdyz v mem okoli tohle nikdo nepouziva... tv program mam v prohlizeci a na pocasi se podivam ven (nejak me uz nudi zivot, kdyz vsechno vim predem) a ano - bez toho se da prezit... a tak proc to mit...
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Booze, kdyz chcete v restauraci kure a donesou vam kolu jste spokojeni? Kdyz si jdete koupit auto a prodaji vam motorku jste spokojeni? Kdyz chcete icq a otevre se vam nejaka blbost kde vam lita pocasi, info o tom co ezi v TV ste spokojeni? :-D

jako ICQ s bannerkillerem mi vyhovuje a to co jste mi tady predvedli mi nejak nelaka diky...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

[CZ]mike píše:Booze, kdyz chcete v restauraci kure a donesou vam kolu jste spokojeni? Kdyz si jdete koupit auto a prodaji vam motorku jste spokojeni? Kdyz chcete icq a otevre se vam nejaka blbost kde vam lita pocasi, info o tom co ezi v TV ste spokojeni? :-D

jako ICQ s bannerkillerem mi vyhovuje a to co jste mi tady predvedli mi nejak nelaka diky...
1. ke kuřeti si rád kolu dám
2. v Mirandě se něco otvírá a něco tam lítá? Že jsem si nevšiml (btw. ano, jsem spokojen)
3. bannerco? warez nevedeme, doporučuju přečíst pravidla
Burn in hell.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

rotvik píše:QIP je pro lumičky
S tim nemuzu souhlasit.
Spousta lidi kteri nerozumi pocitacum pouziva QIP ale to neznamena ze je QIP spatny.
Urcite je spousta lidi co maji v Mirande mene nez pluginu.
Pokud takovou Mirandu srovnate s QIPem tak umi podstatne mene veci nez QIP.
Zalezi na tom co kdo od IM klienta pozaduje.
rotvik píše:...a ICQ je pro lidi s IQ < 85
Vy nekoho takoveho znate?
Ja ne ale znam spoustu lidi s ICQ.
Lide nemaji radi zmeny (aspon vetsina populace) a BFU ani nevi co je ICQ protokol a ze existuji nejaci alternativni klienti.
Navic odsuzovat nekoho kvuli tomu ze nerozumi tomu co vy je slusne receno hloupe...

Od redaktora PCT bych cekal kvalitnejsi prispevky
no flame pls
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

Anonymous píše:...
svatá pravda, nějak Hulánuju - bleeeee :mrgreen: (s tím IQ)

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

od nového roku kdy QIP od verze 7997 má již bezproblémové odesílání souborů ho považuji za nejlepší IM pro ICQ protokol(bohužel zatím jen ICQ) , pro moje potřeby je skoro ideální, pro někoho jiného může být však ideální něco jiného ...
xvc

Příspěvek od xvc »

x
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“