jo, třebas ta chyba s ukládáním AVI souborů, kterou včer zmínili na http://www.cdr.cz/#20686Shit píše:OBR píše: ...Některé chyby WV jsou docela k pláči, než ke smíchu - je rok 2007...
...
ta je fakt kvalitní
Moderátor: Loki5567

jo, třebas ta chyba s ukládáním AVI souborů, kterou včer zmínili na http://www.cdr.cz/#20686Shit píše:OBR píše: ...Některé chyby WV jsou docela k pláči, než ke smíchu - je rok 2007...
...

Právě proto je můj názor: Vista SP1(2) snad ano, Vista bez SP má hodně "much" -> vrátil jsem se s radostí na WXPSP2. Nic "extra" tam na současném HW nevidím...zombux píše:...jenže některý "featury" jsou překopaný tak že s tím dneska je problém, právě proto jsem to přirovnával k 2000 a 95

Dovolil bych si rict ze tohle nebude vina windows XP. Chybu bych hledal nekde mezi klavesnici a zidlideglaser píše:Visty mam uz tyden a uz bych se k xp nevratil ani nahodou uz jenom z toho duvodu ze mam pokoj od viru. V xp se mi stavalo ze 4x dene mi avast hlasil trojana s vistama ani jednou.

Aj jo velkej borec se ozval.cool.user píše:Dovolil bych si rict ze tohle nebude vina windows XP. Chybu bych hledal nekde mezi klavesnici a zidlideglaser píše:Visty mam uz tyden a uz bych se k xp nevratil ani nahodou uz jenom z toho duvodu ze mam pokoj od viru. V xp se mi stavalo ze 4x dene mi avast hlasil trojana s vistama ani jednou.

Nerekl bych ze jsem borec, spis bych rekl ze jsem natolik inteligentni abych neklikal na zadnou blbost.deglaser píše:Aj jo velkej borec se ozval.To vis kazdej nemuze byt takovej borec jako ty.

Mně spíš překvapuje, že ti Avast vůbec něco nahlásil.deglaser píše:Visty mam uz tyden a uz bych se k xp nevratil ani nahodou uz jenom z toho duvodu ze mam pokoj od viru. V xp se mi stavalo ze 4x dene mi avast hlasil trojana s vistama ani jednou.

Když umíš dobře nastavit firewall, tak mi poraď tadyzombux píše:...s kvalitním dobře nastaveným firewallem (Outpost, Jetico, Comodo atd, ne XP SP2 firewall) a...

Mě se osobně jako nejrychlejší volba projevilo aero...ale bez transpartního efektu.....potom totiž využvá GPU akceleraci, ale ne nijak moc....systém je pak celkově svižnější. Ještě si můžeš povypínat efekty, které nechceš.rochne píše:Tak lidi mam jeden duvod proc pouzivat Visty, kdyz hraju C&C3, tak me hazi D3D error Out of memorynevim proc, ale kdyz se dostane v ram nad 1GB tak rad pada ...
Ale o to tu nejde, tak jak sem porad psal, ze Aero je dobry, protoze je pekny, tak sem si ho vypnul a konstatoval, ze je to s Aerem Basic mnohem lepsi ... Uz nevim co sem na tom videl ...

V XP do jadra jde 5,5A podle AtiTool... Ve vistach s Aerem 8,5A. Aero s pruhlednosti jen zbytecne vytezuje PC.Deawo píše:Mě se osobně jako nejrychlejší volba projevilo aero...ale bez transpartního efektu.....potom totiž využvá GPU akceleraci, ale ne nijak moc....systém je pak celkově svižnější. Ještě si můžeš povypínat efekty, které nechceš.