jelikož odhlučnění PC je moje velká záliba, tak mě napadlo, že bych si pohrál i s Wii a PS3, tyhle hračky jsou relativně hodně levný a hodně hlučný
Moderátor: Baneshee

Přesně na tebe jsem čekalOBR píše:wii hardrive nema takze to vypada ze si ten graf nekdo vycucal z prstu ..., jeste jsem nevidel hru kde bzch slysel "hluk" konzole, leda jak se roztaci drive pred loadingem hry ..... ty nic neodhlucnuj, neumis to a hlavne to neni k nicemu dobre, ty konzole hlucne nejsou, na 4 metry od televize ...

VlasTik píše:Přesně na tebe jsem čekalOBR píše:wii hardrive nema takze to vypada ze si ten graf nekdo vycucal z prstu ..., jeste jsem nevidel hru kde bzch slysel "hluk" konzole, leda jak se roztaci drive pred loadingem hry ..... ty nic neodhlucnuj, neumis to a hlavne to neni k nicemu dobre, ty konzole hlucne nejsou, na 4 metry od televize ...![]()
.... jo, Wii hard drive nemá, kdyby jsis přešetl ten test, tak to tam dole pak autor vysvětluje, jak to myslel, jak ale autor uvádí, tak je to hodně amatérský test, ale je to objektivně porovnaný, je majitelem všech tří, ale nemá smysl řešit, jaká je hlučnější, je to hlučné všechno
. Četl jsem už dost názorů, že to řve, jako když přistává helikoptéra (x360), ale každý má hranici hluku někde jinde a tvůj pohled je jen jeden z mnoha a rozhodně mě nepřesvědčí o tichosti těchto konzolí..... Ty neumíš odhlučnit nic, dokážeš si jen namlouvat to, že je to "neslyšitelný" a tím jsi s odhlučněním skončil
, toto ale není řešení pro mě..., je vidět, že tě to pěkně štve, protože s tím víc nic nenaděláš
..., každopádně jsem rád, že jsi se ozval a dodal mi tak potřebnou motivaci
....

h4: nauc se psat citelneh4__ píše:VlasTik píše: Přesně na tebe jsem čekal![]()
.... jo, Wii hard drive nemá, kdyby jsis přešetl ten test, tak to tam dole pak autor vysvětluje, jak to myslel, jak ale autor uvádí, tak je to hodně amatérský test, ale je to objektivně porovnaný, je majitelem všech tří, ale nemá smysl řešit, jaká je hlučnější, je to hlučné všechno
. Četl jsem už dost názorů, že to řve, jako když přistává helikoptéra (x360), ale každý má hranici hluku někde jinde a tvůj pohled je jen jeden z mnoha a rozhodně mě nepřesvědčí o tichosti těchto konzolí..... Ty neumíš odhlučnit nic, dokážeš si jen namlouvat to, že je to "neslyšitelný" a tím jsi s odhlučněním skončil
, toto ale není řešení pro mě..., je vidět, že tě to pěkně štve, protože s tím víc nic nenaděláš
..., každopádně jsem rád, že jsi se ozval a dodal mi tak potřebnou motivaci
....
OBR ma uplne tichej odhlucnenej comp (vodnik)