Proč ne nové konzole? nebo snad ano?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Jak to tady čtu, tak koukám, že tyhle hračky jsou opravdu dost hlučný, což mě hodně zajímá. Trochu jsem se porozhlídnul a našel i nějaký ten test hlučnosti: http://www.pregamelobby.com/forum/view_ ... udness.htm
Obrázek
jelikož odhlučnění PC je moje velká záliba, tak mě napadlo, že bych si pohrál i s Wii a PS3, tyhle hračky jsou relativně hodně levný a hodně hlučný :twisted: takže zábavy si s tím užiju dost - vše samozřejmě fanless, hlavně PS3 bude docela oříšek pro svoje vnitřní uspořádání komponent, ale fakt mě to teď hodně láká..., uvidím, jak bude čas :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

wii hardrive nema takze to vypada ze si ten graf nekdo vycucal z prstu ..., jeste jsem nevidel hru kde bzch slysel "hluk" konzole, leda jak se roztaci drive pred loadingem hry ..... ty nic neodhlucnuj, neumis to a hlavne to neni k nicemu dobre, ty konzole hlucne nejsou, na 4 metry od televize ... :lol:
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

OBR píše:wii hardrive nema takze to vypada ze si ten graf nekdo vycucal z prstu ..., jeste jsem nevidel hru kde bzch slysel "hluk" konzole, leda jak se roztaci drive pred loadingem hry ..... ty nic neodhlucnuj, neumis to a hlavne to neni k nicemu dobre, ty konzole hlucne nejsou, na 4 metry od televize ... :lol:
Přesně na tebe jsem čekal :lol:
.... jo, Wii hard drive nemá, kdyby jsis přešetl ten test, tak to tam dole pak autor vysvětluje, jak to myslel :), jak ale autor uvádí, tak je to hodně amatérský test, ale je to objektivně porovnaný, je majitelem všech tří, ale nemá smysl řešit, jaká je hlučnější, je to hlučné všechno :). Četl jsem už dost názorů, že to řve, jako když přistává helikoptéra (x360), ale každý má hranici hluku někde jinde a tvůj pohled je jen jeden z mnoha a rozhodně mě nepřesvědčí o tichosti těchto konzolí..... Ty neumíš odhlučnit nic, dokážeš si jen namlouvat to, že je to "neslyšitelný" a tím jsi s odhlučněním skončil :), toto ale není řešení pro mě..., je vidět, že tě to pěkně štve, protože s tím víc nic nenaděláš :roll: ..., každopádně jsem rád, že jsi se ozval a dodal mi tak potřebnou motivaci :-D ....

//to h4__ : vím, ale vždyť to ani neuměl bez pomoci koupit a sestavit... a odhlučnění PC není jen o tichém chlazení cpu a gpu .... to je to nejlehčí
Naposledy upravil(a) VlasTik dne stř 31. led 2007, 19:46, celkem upraveno 1 x.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

VlasTik píše:
OBR píše:wii hardrive nema takze to vypada ze si ten graf nekdo vycucal z prstu ..., jeste jsem nevidel hru kde bzch slysel "hluk" konzole, leda jak se roztaci drive pred loadingem hry ..... ty nic neodhlucnuj, neumis to a hlavne to neni k nicemu dobre, ty konzole hlucne nejsou, na 4 metry od televize ... :lol:
Přesně na tebe jsem čekal :lol:
.... jo, Wii hard drive nemá, kdyby jsis přešetl ten test, tak to tam dole pak autor vysvětluje, jak to myslel :), jak ale autor uvádí, tak je to hodně amatérský test, ale je to objektivně porovnaný, je majitelem všech tří, ale nemá smysl řešit, jaká je hlučnější, je to hlučné všechno :). Četl jsem už dost názorů, že to řve, jako když přistává helikoptéra (x360), ale každý má hranici hluku někde jinde a tvůj pohled je jen jeden z mnoha a rozhodně mě nepřesvědčí o tichosti těchto konzolí..... Ty neumíš odhlučnit nic, dokážeš si jen namlouvat to, že je to "neslyšitelný" a tím jsi s odhlučněním skončil :), toto ale není řešení pro mě..., je vidět, že tě to pěkně štve, protože s tím víc nic nenaděláš :roll: ..., každopádně jsem rád, že jsi se ozval a dodal mi tak potřebnou motivaci :-D ....

OBR ma uplne tichej odhlucnenej comp (vodnik)

// 2Airwolf: nerikam, ze je to nejake tezke, jen rikam, ze si PC odhlucnit umi
Naposledy upravil(a) h4__ dne stř 31. led 2007, 20:04, celkem upraveno 1 x.
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

h4__ píše:
VlasTik píše: Přesně na tebe jsem čekal :lol:

OBR ma uplne tichej odhlucnenej comp (vodnik)
h4: nauc se psat citelne :x
proti Vlastikovi je Obr amater, vodnika dnes namontuje kazda lama.
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

X360 se bude odhlucnovat dost tezko. Nejvice je totiz slyset DVD mechanika a tu jde odhlucnit jedine snizenim otacek, tedy flashem firmware (ztrata zaruky) a funguje to jenom na zalohovanych mediich, takze tudy cesta pro vetsinu lidi nepovede. Videl jsem jeden mod, ve kterem byla mechanika zabalena do odhlucnovaciho materialu, ale dotycny si moc nepomohl. Btw. na X360 se da koupit i vodnik.
PC:obvykle nějaký Thinkpad
Mobilita: Palm TX
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

menší newska:

65nm CELL processor production started.

http://www.psu.com/node/7409

edit: další info na http://cdr.cz/a/20455.

Vypadá to, že se asi vyplatí počkat...
show must go on..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Proč jsem se rozhodl setrvat u PC a nedát prostor konzolím?

Pokud Vás to zajímá, mrkněte na následující link popisující, co nelze dělat v xbox360 verzi Oblivonu.

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Xbox_360

Samozřejmě daný link se týká samotného Oblivionu, ale lze říci, že má i obecnou platnost.

Prostě na konzolích jste otroky, co Vám nabídne vydavatel, na PC máte svobodu :).

Podotýkám, že živit obě platformy je nad mé časové, rodinné i finanční možnosti...
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“