Win Vista final - built 6.0 6000 - první zkušenosti
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Výkon systému jako takového je tedy stejný ať se jedná o 64bit nebo 32bit verzi? 64bit verze má pouze podporu pro 64bit programy nebo jak to je?
Naistaloval jsem Visty a pěkně mě rozhodily bootovaní. Zaboha se nemůžu dostat do starých XPček. V seznamu primárního OS je jen Vista a nevím jak vrátit zpět bootovaní (spuštění počítače) na jiný oddíl se starou stránkovací tabulkou...
Naistaloval jsem Visty a pěkně mě rozhodily bootovaní. Zaboha se nemůžu dostat do starých XPček. V seznamu primárního OS je jen Vista a nevím jak vrátit zpět bootovaní (spuštění počítače) na jiný oddíl se starou stránkovací tabulkou...
- Howkey
- Mírně pokročilý

ze by stacilo poslat email?poštou, faxem nebo po naskenování
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, 64bit visty emulujou 32bit, pro tyhle aplikace. Takze "jde" takrka vse ... Ale sou s tim problemy ... Dokud nebudou vsechny programy, ktery ja pouzivam Visty Ready, nebo alespon jejich kvalitni nahrady, tak do Vist nejdu. A zaroven nejdu do 32bit verze, protoze ta neprinasi nic novehojames.flashpoint píše:Výkon systému jako takového je tedy stejný ať se jedná o 64bit nebo 32bit verzi? 64bit verze má pouze podporu pro 64bit programy nebo jak to je?
S vykonem je to tak, ze aplikace 32bit na 64bit systemu zaznamenavani propad vykonu ... PLNE OPTIMALIZOVANE aplikace zaznamenavaji slusnej vzestup vykonu
- Fryi
- Nováček

mno pokud tedy nekdy lini programatori zacnou plne optimalizovat aplikae pre 64bit... vzhledem k pristupu ktery tu dnes je ze se ani moc neunavuji s programovani pro dve vlakna. Dost me zarazi pripravenost programu na Vistu, kdyz si vemu ze byla vyvijena 6 let (u microsoftuasi znamena cim dele tim hure
) a vubec poprve mohla byt testovany tolika i lidmy i obycejnymi uzivateli natos testery atd... tak je aplikaci malo!!!
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

První opravdový testeři jsou až majitelé RTM => finalní verze bude snad SP1 (nebo až SP2) -> jak bývá u MS zvykem.Fryi píše:...Dost me zarazi pripravenost programu na Vistu, kdyz si vemu ze byla vyvijena 6 let (u microsoftuasi znamena cim dele tim hure) a vubec poprve mohla byt testovany tolika i lidmy i obycejnymi uzivateli natos testery atd... tak je aplikaci malo!!!
Nicméně: Reálné dobré využití 64-bitů vidím až u Win Vienna (resp. v roce 2009-2010)...
- beardie
- Středně pokročilý

original business som hodil na notas,instalacia v pohode, ovladace by este mohli poladit (asus podporuje moj notas uplne krasne=ani jeden, vsetko len zlepence, zato pre G1 uz su aj pre WVx64...), co som nenainstaloval si win nasiel sam, ovladace na Go grafiku nie su,nahodil som klasicke a bez problemov...
celkovo som po zopar hodinach uzivania celkom rad ze to vobec ide
p.s.:jak vypnut UAC aby mi nevyhadzovalo hlasku v start-liste? nieco ako ked vypnem FW,zasah do registrov?
celkovo som po zopar hodinach uzivania celkom rad ze to vobec ide
p.s.:jak vypnut UAC aby mi nevyhadzovalo hlasku v start-liste? nieco ako ked vypnem FW,zasah do registrov?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- beardie
- Středně pokročilý

- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To sem resil a nevytresil ... Kdyz vypnes celej ten shield, tak tam je zase a hlasi se, jakoze je shield vypnutej a ohrozuje to bezpecnost vaseho PCbeardie píše:tak som to spravil ale vyhadzovalo hlasku, po rr ju vyhodi len ak idem do System security
/edit: tak zase...
Ale mam jeden tip:

Doufam, ze vis, kde to je ...
- beardie
- Středně pokročilý

- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Fryi
- Nováček

Presne taaak. zatim mi prijde vhodnejsi i to xp ,s vice programy a s blblou stabilitou... ta prava stabilita visty se ukaze az po vydani vista ready programu a delsim provozu...sem zvedav.Pri vetsim poctu prog. na xp dochazi asi kazdemu k nakym problemum.rochne píše:Ja je tam porad mam, ale nevidim duvod do nich bootovatgerimo píše:Visty jsem mel tyden na pc a nenasel jsem behem toho casu jediny duvod, proc je tam nechat..
- zombux
- Odborník PCT

windows XP jsou naprosto stabilní systém a sypou se jen lidem s oběma rukama levýmaFryi píše:Presne taaak. zatim mi prijde vhodnejsi i to xp ,s vice programy a s blblou stabilitou... ta prava stabilita visty se ukaze az po vydani vista ready programu a delsim provozu...sem zvedav.Pri vetsim poctu prog. na xp dochazi asi kazdemu k nakym problemum.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shit
- Odborník PCT

Upřesni - já nic takového nepozoruji.Fryi píše:..Pri vetsim poctu prog. na xp dochazi asi kazdemu k nakym problemum.
No nevím, ale tohle oficiální prohlášení Jeffa Raikese z MS stojí za přečtení:
Kód: Vybrat vše
http://www.informationweek.com/showArticle.jhtml;jsessionid=HEU3I5UGDP3NGQSNDLRSKHSCJUNN2JVN?articleID=198000211&queryText=Jeff+RaikesKód: Vybrat vše
http://www.cdr.cz/a/20810- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hele lidicky, stahnul sem Acrobat Readera pod visty, kdyz sem testoval, jak tam slape Java a instalace po spusteni nesla. Porad sem resil cim to asi a nakonec sem nastavil spousteni v rezimu kompability WinXP SP2 a wono to jelo
Poprve co to neco vyresilo
a to ta instalacka ma bejt podle Adobe Vista Ready 
//Pridavek 1:
//Pridavek 2:
A jestli si myslej, ze se stanu nekdy majitelej legalnich Windowsu, tak leda, ze bych je dostal jako OEM k notebooku
//Pridavek 1:
Kdyby Widle uz od dob Win95 neslo pouzivat nelegalne, tak vsichni jedou na OpenSourceShit píše:No nevím, ale tohle oficiální prohlášení Jeffa Raikese z MS stojí za přečtení
//Pridavek 2:
A jestli si myslej, ze se stanu nekdy majitelej legalnich Windowsu, tak leda, ze bych je dostal jako OEM k notebooku
- Shit
- Odborník PCT

Viz screan - Screan je pořízen z VMware.beardie píše:....
Ovšem tohle je oficiální prohlášení Jeffa Raikese... Nepamatuji se, že by tohle někdo řekl předtím oficiálně...rochne píše://Pridavek 1:Kdyby Widle uz od dob Win95 neslo pouzivat nelegalne, tak vsichni jedou na OpenSourceShit píše:No nevím, ale tohle oficiální prohlášení Jeffa Raikese z MS stojí za přečtení![]()
No tak... to tady nebudeme řešit....rochne píše://Pridavek 2:
Takže zpět k tématu.