22" pod 10000Kč?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

marcos píše:zdárek.tak jsem si pořídil taky toho Acera..ale mám jeden problém, poblikává mi dispaly..ve windowsech to moc vidět neni ale jakejkoliv film,tmavá stránka nebo cokoliv a je to hrůza...windows mi povolej jen 60hz obnovovací frekvenci..pak jsem zkoušel dát i 100 ale nepomáhá to..grafiku mám ATI RADEON x16000 takže problém bych v tom taky neviděl..doinstalovávali jste někdo k tomu ovladače do windows?dají se stáhnou na Aceru,ale mě je windowsy odmítnou..ale jinak ten monitor je super..až vyřešim tohle tak budu uplně spokojenej.
Jses blbec ze ? 100Hz ? :lol:

A LCD neblika.
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

nechápu co tim myslíš..
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Screak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Screak »

Já na něm jedu už v poho 2 dny a vše je úplně v pohodě. Zapojil jsem a pohoda...Grafiku mam x1950Pro 256MB a fakt bez problémů...Zkus ho zapojit třeba u kámoše a uvidíš...Jinak žádný ovladače jsem neinstaloval...
DFI Lan Party nf4 ultra-d; AMD 3200+Venice@2600;1GB Corsair; ATI x1950PRO 256MB; 160 SataII Seagate...
VaSiL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VaSiL »

Neznate nějakou recenzi na toto LCD ?
Screak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Screak »

VaSiL píše:Neznate nějakou recenzi na toto LCD ?
Maximálně nějakou zahraniční, ale pokud nad nim uvažuješ, tak ti ho můžu jen doporučit. :)
DFI Lan Party nf4 ultra-d; AMD 3200+Venice@2600;1GB Corsair; ATI x1950PRO 256MB; 160 SataII Seagate...
supec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od supec »

[CZ]Airwolf[OC] píše:
marcos píše:zdárek.tak jsem si pořídil taky toho Acera..ale mám jeden problém, poblikává mi dispaly..ve windowsech to moc vidět neni ale jakejkoliv film,tmavá stránka nebo cokoliv a je to hrůza...windows mi povolej jen 60hz obnovovací frekvenci..pak jsem zkoušel dát i 100 ale nepomáhá to..grafiku mám ATI RADEON x16000 takže problém bych v tom taky neviděl..doinstalovávali jste někdo k tomu ovladače do windows?dají se stáhnou na Aceru,ale mě je windowsy odmítnou..ale jinak ten monitor je super..až vyřešim tohle tak budu uplně spokojenej.
Jses blbec ze ? 100Hz ? :lol:

A LCD neblika.
taky jsem si to myslel, nez jsem zapojil HP1940T do jiny zasuvky - na jinej okruh nez kompa, odnekud tam lezlo ruseni a obraz se celej vlnil, jakoby blikal... zkousel jsem taky ruzny veci, jako obnovovaci frekvenci, jiny kabely, ale nakonec pomohla ta zmena zasuvky...

jo a je tu jeste jeden kandidat, LG 226WT za 7800 s DPH, TN+ , asi docela dobrej, o malicko horsi nez Samsung 226BW a dost lepsi nez 225BW, problem je ale zatim s dostupnosti...
C2D E6400 @3.5GHz,Gigabyte DS4,2GB RAM ADATA,CL4,RAID5-3x160GB Hitachi, 160GB Seagate, Saphire X1900GT @610MHz 128MB DDR3 @750MHz, Case Avance Terminator
panTauu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od panTauu »

nejlepší TN+, nejlepší poměr cena výkon, perfektní barvy
"Samsung 226BW " za pár dní nafotím pár fotek,protože sem amater na focení tak se pár nepovedlo i když barevne spektrum a pozorovací uhly ušly,ale ja sem pečlivka tak se budu to snažit doplnit dalšíma kvalitníma fotkama a pak bych je někam hodil sem na forum...
jinak mužete mi doporučit kam uploadnout obrázky aby to taky nákej čas vydrželo, tu na PCtuningu je sice galerie, ale čert aby se v tom vyznal.
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Jak to vypadá s tima fotkama? :)
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

No hlavně že to LCD má DVI to je základ. Bez DVI NIKDY!!!
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

staci trochu hledat:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &p=7233847

priblizne uprostred od 'ego42'
viper86
Nováček
Nováček

Příspěvek od viper86 »

TO Wilik 6bitu neni 16,7m barev ale 262 144 barev (64*64*64) , jinak vy co tu to lcd chvalite to bude asi vaše prvni lcd co ? Měli jste někdo možnost srovnat třeba PVA a TN panel vedle sebe asi ne co ?, jinak by tu nikdo z vas ten panel nevychvaloval :)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

a mas nejaky 22'' pva monitor? moznost srovnani jsem mel a pva je sakra lepsi, ale zase neni v ty 22''. ja ten monitor chci hlavne na filmy. to ze to bude tn me presvedcil tn lcd monitor od notase acer 5602wsmi (snad je to spravne) - 17'' 5ms (je to posledni revize, ma rychlejsi lcd). naprosta spokojenost, pozorovaci uhly 160/170 a odbarveni ma pri pohledu zespoda, z ostatnich stran akorat pri hodne velkym uhlu nevidis nic - cerno.
viper86
Nováček
Nováček

Příspěvek od viper86 »

Ne žadne 22" PVA/MVA ani S-IPS sem neviděl ale radši např. tuhle 21" http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271QV9MM sice o palec menší ale lepší uhly a barvy :wink:
Duncan66
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duncan66 »

viper86 píše:Ne žadne 22" PVA/MVA ani S-IPS sem neviděl ale radši např. tuhle 21" http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271QV9MM sice o palec menší ale lepší uhly a barvy :wink:
O palec mensi, ale taky o 2500 drazsi, proti LG226 dokonce o nejake 3-4 tisice, to je bohuzel taky silny faktor.

Nicmene, ten Samsung 215 asi neni spatny v recenzi na 226 pisou ze prave 215 je pro ne super model a ze kdyz jdes nad 300 liber ze jsou lepsi modely nez ta 226, ale ze v te dane cenove kategorii je ten samsung naprosta bomba, takze tak asi, at si kazdy probere svoje plusy a minusy a rozhodne se podle nich :wink:
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

viper86 píše:TO Wilik 6bitu neni 16,7m barev ale 262 144 barev (64*64*64) , jinak vy co tu to lcd chvalite to bude asi vaše prvni lcd co ? Měli jste někdo možnost srovnat třeba PVA a TN panel vedle sebe asi ne co ?, jinak by tu nikdo z vas ten panel nevychvaloval :)
Souhlas, v práci mám předraženej 19" palcovej DELL - PVA. Doma oproti tomu používám levnej 19" ACER 1916W - TFT a rozdíl je patrný. Na Aceru není černá černou (takže rozdíl barev je jasný) a krom toho třeba tabulky v excelu a vůbec písmo je hůř čitelný. O pozorovacích úhlech ani nemluvě. Tam se TFT nechytá vůbec. A to neporovnávám ty monitory vedle sebe... Pouze pracuji ve stejných aplikacích doma a v práci, tak vidím rozdíly... :wink:

Ovšem na hry, film atd. to doopravdy stačí a nevidím důvod, proč se levým TFT vyhýbat, když peněz nění nazbyt.
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

doporucoval bych viewsonic ale pod 10 000kč se s nim asi nedostanes
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“