video je kvalitka, vulcanus si video zasluzi
no ale teraz trosku z ineho sudka.. nevravim ze ten mod je uz hotovy, sak ty udajne stale nesi s tou case spokojny
Moderátor: L4mka

Blue Storm píše:2Sergej:sice už jsi to tu někde psal,ale ptám se: kolik váží vulcanus??
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=60sergej_ píše:zdroj: 2 kg, expanzka: 5 kg, koš na disky: 2kg, ostatní plechy a držáky: 4 kg
... no takže celkově komplektní case zatím váží 38 kg Smile

CarbooNooty píše:Blue Storm píše:2Sergej:sice už jsi to tu někde psal,ale ptám se: kolik váží vulcanus??http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=60sergej_ píše:zdroj: 2 kg, expanzka: 5 kg, koš na disky: 2kg, ostatní plechy a držáky: 4 kg
... no takže celkově komplektní case zatím váží 38 kg Smile

a mně se zdálo divné že je jen tak bez laku tak už vím co zarucuje jeho nerezuschopnostWoyta píše:Problem neni ani tak hmotnost jako jeho povrchova uprava. Navic je jeste natren olejem. Takze kdyz jsme ho se Sasou prenaseli na vystavisti do schodu tak to zadna sranda nebyla.

zalezi jak se to udela... nejaky pekne tvarovany okno, dejme tomu v souladu s designem casu, proste takovej tvarek hysterezni smycky... neco jako z tahokovuWoyta píše:Ze by tam to okno nebylo protoze by tam vypadalo nepatricne a priserne?

Ne to se nemusíš bát není to žáden lak je to normálně taková voda a tou stačí přetřít materiál a ono ti to vydrží bez další ůpravy hooodně dlouho používá se na konzervaci loupané oceli protože ta je nejvíc zranitelná jelikož nemá zádné okuje kolem sebe však víš jak to chodí z takovým materiálem kapne kapka vody a máš už tam rezavou tečku a jelikož se u nás dělá hodně pro automobilky tak je to nepřípustné aby byl ten materiál rezavý no kdyby tě to zajímalo tak ti můžu někdy zařídit exkurzi v železárnách abys viděl celý postup spracování oceli od samotné výroby oceli v pecích v tom není žáden problém .stačí se domluvit a můžu tady z fora tam vzít i víc lidí to je jen o domluvě.sergej_ píše:
rabinjakob: na tu konzervační látku jsem docela zvědavej... ale jde mi o to, že to nesmí bejt žádnej lak... aby se to pak neloupalo... Na voskování je super, že stačí vzít hadr s ředidlem - a můžeš to hned setřít... s lakem už je to horší...