Zdravim. Jelikož se blíží prázdniny a stůj co stůj se chci ubránit všem závyslostem v podobě MMORPG,tak jsem se pustil do přestavby jednoho starého case, co se mi válel na půdě. Předem upozornuji ze hlavní cíl je výkoné a tiché chlazení... Ale tak proč to celé nezabalit do příjemného zevnějšku.

Nevím proč, ale něco mě vedlo k tomu že celý case stavím jako desktop. Možná nezvyklé a někomu se to nemusí líbit, ale chtěl sem si to skusit

Výsledný case je planovaný s 2 intake a 2 outtake 120mm ventilatorama napájenýma 5 nebo 12V a nebo uplně vypnutýmy podle polohy přepínače. na přední straně budou ty 2 intake a nad procesorem a grafikou budou 2 outtake... Grafika bude mit wind tunel s přívodem chladneho vzduchu z okoli casu.. To samé bude u procesoru. Pevne disky budou umistene kazdy u jednoho intake ventilatoru. Dvd mechanika bude mezi nima... Ventilatory (In,out) budou vybaveny wind tunelem z ohebne plastové trubky aby nedochazelo k sani prachu a taky aby nevznikal vzduchovy zkrat mezi outtake ventilatorama a wind tunelama pro grafiku/procesor. Přikládám fotky toho co zatím mám... Nic moc krásného nečekejte... temeř každej díl čeká jeste finalní broušní, lakovaní. Zatim se jen snažím vyrobit jednotlive díly a pak teprv je obrobit na detail a složit. A prosím o připomínky/návrhy/kritiku

PS. datumy u fotek sou spatny pac sem mel spatne nastanej fotak.

puvodni case..

rozebranej

takle by mohla vypadat nožička. jeste naka gumova podlozka na izolaci

ventilaturky

vyrízlá bočnice

hrubě vyšmiklé plexo pro outtake

jedna cast pohromade.. ten vrchni dil plechu bude vyrezanej do nejakyho znaku... jeste to musim promyslet.