Vyber LCD monitoru
Moderátor: maXXmilian
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ja mam text stejne ostry, jenom se me zdalo jak jsem dal tech 75 ze ve hrach je to lepsi... ale tezko rict... chtelo by to udelat testy optickou sondou 60Hz vs 75Hzjrk píše:Přesně tak, u LCD stačí 60 Hz, ja mám dojem, že když nastavím 75 Hz tak se text jakoby rozostří...
2Wuuduu: A jinak proc tech 75Hz? Protoze je to certifikovano pro ten monitor , vim ze LCD neni CRT a funguje to tam uplne jinak... ale i tak se tech 75Hz do her vylpati si myslim a urcite tam bude i nejaka souvislost s odezvou...
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- pilarius
- Začátečník

- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prubnul jsem test odezvy z teto WWW a pri 75Hz je odezva lepsi...
http://www.lagom.nl/lcd-test
pokud vite o jinem programku sem s nim...
EDIT: Tak 75Hz je sice super... ale kdyz mam pusteny powerstrip tak prestane korektne fungovat ATItool pres ktery taktuju grafiku a pridavam voltaz a reguluju ventilator.... napada nekoho jine funkcni reseni refresh force na ATI? Ati tray tools 75Hz nevynuti, refreshforce 1.10 taky ne...
http://www.lagom.nl/lcd-test
pokud vite o jinem programku sem s nim...
EDIT: Tak 75Hz je sice super... ale kdyz mam pusteny powerstrip tak prestane korektne fungovat ATItool pres ktery taktuju grafiku a pridavam voltaz a reguluju ventilator.... napada nekoho jine funkcni reseni refresh force na ATI? Ati tray tools 75Hz nevynuti, refreshforce 1.10 taky ne...
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- bhe
- Nováček

-