Vyber LCD monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

Přesně tak, u LCD stačí 60 Hz, ja mám dojem, že když nastavím 75 Hz tak se text jakoby rozostří...
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

jrk píše:Přesně tak, u LCD stačí 60 Hz, ja mám dojem, že když nastavím 75 Hz tak se text jakoby rozostří...
no ja mam text stejne ostry, jenom se me zdalo jak jsem dal tech 75 ze ve hrach je to lepsi... ale tezko rict... chtelo by to udelat testy optickou sondou 60Hz vs 75Hz

2Wuuduu: A jinak proc tech 75Hz? Protoze je to certifikovano pro ten monitor , vim ze LCD neni CRT a funguje to tam uplne jinak... ale i tak se tech 75Hz do her vylpati si myslim a urcite tam bude i nejaka souvislost s odezvou...
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No pri 75 Hz by mohl zobrazit 75 snimku za vterinu, coz se v online FPS hrach obcas hodi. Navic nevidim duvod, proc ho provozovat na 60 Hz, kdyz je u nej uvadeno, ze dokaze pracovat se 75 Hz. To mi (s velkou nadsazkou) evokuje koupi Ferrari a jezdeni po ceskych silnicich treti tridy padesatkou...
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

prubnul jsem test odezvy z teto WWW a pri 75Hz je odezva lepsi...
http://www.lagom.nl/lcd-test

pokud vite o jinem programku sem s nim...

EDIT: Tak 75Hz je sice super... ale kdyz mam pusteny powerstrip tak prestane korektne fungovat ATItool pres ktery taktuju grafiku a pridavam voltaz a reguluju ventilator.... napada nekoho jine funkcni reseni refresh force na ATI? Ati tray tools 75Hz nevynuti, refreshforce 1.10 taky ne...
bhe
Nováček
Nováček

Příspěvek od bhe »

Toto se o problemu 60/75Hz pise v jedne recenzi:
Some monitors lead us to believe they function at 75 Hz. All that we have tested maintain this speed for 5/6 images and then skip the following one. In the end, we have an irregular rate and remain at speed of around 60 images per second.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

ja mezi 60hz a 75hz nevidim rozdil. Ale Kdyz zapnu TV kartu tak se mi mirne vlni obraz. Kdyz dam 75hz tak prestane
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“