PROJECT: Silver X by bystryi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

snad tam kde bude mit ucel...k CPU po dolu na GPU a jinee PCI komponenty...mi tak muzem vedet kde je to lepsi :) dej tam kde to bude neco ofukovat...ja bych volil PCI komponenty
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já bych taky nedával, ze zkušenosti vím, že to spíš naruší airflow...ale pokud ho tam někde nutně potřebuješ, tak ho tam dej, ale to by ses pak asi neptal na místo... :oops:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

nutně ho tam nepotřebuji,tak ho tam nebudu dávat.
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

rozumná volba... :wink:
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

DeamonHunter píše:no není t zas tak hrozný, jen bych vzal třeba perf. plech nebo černý plexi, a podložil tím ten nápis silver-x na pravé straně, takhle když je tam vidět ten plech to vypadá hrozně
to není šparný nápad,ale nedával bych tam jiný plexi,ale jenom z druhý strany přebrousil smirglem a nastříkal nějakou barvou,chtělon by to nějaké foto jak to vypadá :wink: a za to plexi ještě dát neon :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

4 bystryi : Kdyby jsi chtěl třeba kouřový plexisklo...tak mi tady hodně zbylo. Takže stačí říct rozměr a můžeme se domluvit na ceně, ale to případně přes SZ... :wink:

A abych nebyl úplně OT, tak řeknu i něco k módu....

Ty bočnice jsou více méně ok...., ale ten předek mi přijde prostě divnej. Nevím jak jinak to popsat....ty ovály s tím perforovaným plechem jsou ok, ale ten spodek už ok...od těch oválu se mi to už prostě nelíbí. Tak ale jestli jsi s tím tak spokojenej ty....tak to nech tak.. :wink: jenom říkám co si myslím... :)
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

Alan Wake píše:4 bystryi : Kdyby jsi chtěl třeba kouřový plexisklo...tak mi tady hodně zbylo. Takže stačí říct rozměr a můžeme se domluvit na ceně, ale to případně přes SZ... :wink:
to by se hodilo,ale to by šlo jedině poštou a to nemá cenu :(
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

takže zase po dlouhý době mam nějaké nápady:
1.na vrch jak je to plexi bych vygravíroval nápis logo INTEL a podsvítil
2.přidělal bych nožičky z plexi a byli by taky podsvícený modrou diodou
3.vyříznutí díry pro přední 80*80 ventylátor(sice tam jsou,ale malý a je to hlučný,to samí vzádu
no a to je prozatim vše až budu začínat pošlu foto :wink:
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

bystryi píše:takže zase po dlouhý době mam nějaké nápady:
1.na vrch jak je to plexi bych vygravíroval nápis logo INTEL a podsvítil
2.přidělal bych nožičky z plexi a byli by taky podsvícený modrou diodou
3.vyříznutí díry pro přední 80*80 ventylátor(sice tam jsou,ale malý a je to hlučný,to samí vzádu
no a to je prozatim vše až budu začínat pošlu foto :wink:
nechme se překvapit :)
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

pár fotek:
díry,který příjdou vyříznout(to ale až budu vyměňovat desku)
Obrázek
Obrázek
vygravírované logo
Obrázek
nevišla mi barva tak jsem to plexi jeste neprilepil
Obrázek
:wink:
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Okienko pekné, ale je vidieť že si gravíroval prvý krát :)
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Když sem gravíroval já,tak to nevypadalo o moc líp,ale z dálky to vypadá pěkně.Hold to tou přímou bruskou nejde udělat na setinu milimetru přesně :)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

není to zlý, ale chce to cvik. Navíc to okýnko/plexi se snad dá vždycky vyměnit :)
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

díky,no gravíroval jsem poprví :) a jak se má udělat,aby to bylo pěkný,nehrbolatý a takový přesný?to asi potřebuji nějakou špičatou gravírovačku,měl jsem jenom kulatou a to právě dělalo ty hrboly :(
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Je pravda, že pro dosažení co nej výsledku je třeba nástavce měnit a mít jich tedy více. Ale osobně s gravírováním nemám takové zkušenosti, abych řekl jaký nástavec v jakém případě použít... :wink:
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

další foto,tak jsem si koupil 1sprej,nastříkal jsem ten vršek,ale ještě mi zbyla barva tak sem si řekl,že ještě jednou přestříkám bočnici a předek a tady to je:
Obrázek
Obrázek
tady jsem to blbje přelepil,když jsem to odlepil tak to pod tim bylo světlejší než to jak jsem přestříkal,tak jsem jenom překryl nápis a znova nastříkal :wink:
Obrázek
pak jsem to ještě přebrousil 2000 smirglem pod vodou,aby to bylo pěkně hladký :wink:
pak jsem to dával dohromady a přihodila se nepříjemná věc,dal jsem tam dispaly(mam to udělaný na šrouby který jsou zapuštěný do toho plexy a na tom je kit a barva)tak jsem to moc utáhl tu matici až se ze předu najednou objevil ten šroubek :sad: :oops: je tam taková větší dírka,už se mi nechtělo to znova kitovat tak jsem tam nalepil nálepku 2GB :-D
Naposledy upravil(a) bystryi dne sob 29. bře 2008, 21:56, celkem upraveno 1 x.
byv
Nováček
Nováček

Příspěvek od byv »

k tomu gravirovani.tady v prostejove mame kramek(kdyz tady tak to musi byt vsude) a tam prodavaji trofeje a rovnou tam vygraviruji co clovek chce.hodi obrazek do kompu.upnou obrobek,znuluji body a vypada to fakt super.nechaval sem si tam na svou placacku udelat logo honda a supr cupr.nadhodil bych fotku, ale ztratil sem ji na czechtekku.stalo to asi 50.
V celém kompu jeden vetrak a to ve zdroji Seasonic S12-II 430 .AMD Athlon 2500@3200 watter cooled, Ati X1650Pro watter cooled,a7v880 wattecooled, 2GB RAM dual chanel CL2,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

tak tady to je přilepený:
Obrázek
Obrázek
:wink: :wink:
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

no ten gravir je z blizka nic moc ale takto to vyzera celkom ok ;)
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

nic proti,ale ta mřížka na vrchu vypadá spíše jako nejaký vařič...není to moc vkusné... :oops: ale otázka názoru no.... :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“