mno tak na cs se mi libi ze je to cs

, podle miho hodne zalezi na tom jakej kdo ma vkus, ale me tahle hra sedla prakticky asi nejvic ze vsech
hraju to uzý vic jak tri roky a porad me to bavi vic nez ckoliv jinyho. Neni nad to si dat zilku a jit zaparnout s kamosema

, trebas cw bo deatchmatch, do toho pustitpeckovou musik a ejhleeee to sou pak haluze

na ktery se nezapomina

. Jasny po hodce dvou to prestane bavit ale z dlouhodobyho meritka je to fantazie. A to je hra ktera je stara +- 8 roku. Nvm no hraju i source ale pride mi ze uzc to neni ta prava chtlava hratelnost jako u 1,6

ta se proste hraje sama :¨)
¨btw co se tyce tej herni cs sceny, nejak moc to nesleduju ale poikud ste nekdo z plzne a z lochotina tak je vam jasny ze 1,6 neupada... ba prave naopak. Hraje totu snad kazdej druhej a navic vetsina na jednom THC lochotin serveru kde sou lidi nonstop 24 hodin ,alespon pokazdy kdyz se pripojim ja tak tam dycky nekdo je, a nezalezi at je 9 hodin vecir bo 5 hodin rano, skorem pokazdy tam nekdo je, a kdyz ne tak staci tam part minut litat sam a lidi se zacnou pripojovat sami, a to i k ranu(mam vlastnorucne odzkousene) :
Ghost_SvK píše:Mam problem s 8800GT kartou a CS 1.6. Kedze mam LCD aby som mal 100fps vypol som vertikalnu synchronizacku. 100fps ide v pohode.
Co je vsak horsie tak hra mi v nepravidelnych intervaloch dako cudne zasekava.Tie intervaly su cca 15sek a potom je na 1/10s zastavenie.
Predtym som mal 7600GT a tam to slo OK. Viem ze tento problem s 8800GT ma viacero ludi....Nevie niekto kde moze byt chyba??? Surprised
arec, hle mam hooodne podobnej problem, nemas zaply DC, kerio bo icq??? me to dela to sami kdyz mam pusteny kerio, bo DC... ty sami zaskuby co popisujes, i ve stejnych intervalech (priblizne), zkus to povypinat a uvidis ze to bude ready , grafikou to neni... alespon myslim ze na 90%by neemelo...
Intel Core2Duo E6600 2,4GHz @ 3,24GHz, Gainward Geforce 8800 GT 600/900/1500 @ 690/960/1668, 2x1GB Ram A-Data 800MHz, Fortron BlueStorm II 500W, Samsung 250 GB,
Default 3DMark06=9 900
OC 3DMark06=12 453
SM2.0=5 905, HDR/SM3.0=5 611, CPU=2834