Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Wuuduu 22.3.06 píše:Neboj, za dva roky si 1.6 nebude pametat nikto.
Nedá mi to nezareagovať ...
Už prebehli skoro dva roky od tohoto postu, a situácia ? CS 1.6 stále hrajú státisíce ľudí, progaming scéna je ešte živšia než pred dvoma rokmi, atď.
A dôvod ? Nízka HW náročnosť, originál sa dá kúpiť na Steame za 9.99$, obrovská komunita hráčov ...
.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

kua, to ten cas ide.... ale dnes uz by som to nepisal, aj ked som verny CSSku
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

1.6 se sice stále hraje, ale Source je podporována PG, 1.6 už jen velmi málo, navíc v době CoD 4 a podobných nových her jsou obě hry vytlačovány ještě víc... CS komunita upadá celkově
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Hlúposť, Cs 1.6 PG scéna je na tom rozhodne lepšie než Source, stačí si pozrieť www.gotfrag.com :roll:
Väčšina PG klanov odsúdila Source, a ostáva stále u 1.6, maximálne majú vytvorenú Source sekciu, ale 1.6 stále hrá prim ...
.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Tez nesouhlasim s nekterymi posty zde. Rozhodne si nemyslim ze by cs 1.6 nejak upadalo, naopak diky svemu non-steamu, ktery je u Source tak nejak dost pokulhavajici si cs 1.6 ziskava nove a nove hrace. A nejen to, jednasestka je pste klasika, znam jen malo lidi, kteri tomu nikdy aspon na chvili nepropadly... Source je sice urcite realistictejsi, ma peknou grafiku, ale na ukor vetsich hw pozadavku, coz je urcite dalsi vec proc lidi zustavaj verny jednasestce. A kam se ztratilo prestrelovani sten? Poradny Bunny hop? Nektere bugy, ktere nekoho stvaly, ale pro nekolikaleteho hrace bylo nadseni kdyz se mu nejaka ta chybka ve hre podarila dobre vyutzit? I kdyz je source krasnej, myslim ze lidi kteri jednou propadly jednasestce jej nikdy nebudou poradne hrat...

Btw cs:cz je jen omyl... Nepovedenej prechod mezi 1.6 a sourcem... hra se nechytila, po netu se temer nehraje... :twisted:
Xm4iK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xm4iK »

mno tak na cs se mi libi ze je to cs :), podle miho hodne zalezi na tom jakej kdo ma vkus, ale me tahle hra sedla prakticky asi nejvic ze vsech
hraju to uzý vic jak tri roky a porad me to bavi vic nez ckoliv jinyho. Neni nad to si dat zilku a jit zaparnout s kamosema :), trebas cw bo deatchmatch, do toho pustitpeckovou musik a ejhleeee to sou pak haluze :P na ktery se nezapomina :D. Jasny po hodce dvou to prestane bavit ale z dlouhodobyho meritka je to fantazie. A to je hra ktera je stara +- 8 roku. Nvm no hraju i source ale pride mi ze uzc to neni ta prava chtlava hratelnost jako u 1,6 :) ta se proste hraje sama :¨)

¨btw co se tyce tej herni cs sceny, nejak moc to nesleduju ale poikud ste nekdo z plzne a z lochotina tak je vam jasny ze 1,6 neupada... ba prave naopak. Hraje totu snad kazdej druhej a navic vetsina na jednom THC lochotin serveru kde sou lidi nonstop 24 hodin ,alespon pokazdy kdyz se pripojim ja tak tam dycky nekdo je, a nezalezi at je 9 hodin vecir bo 5 hodin rano, skorem pokazdy tam nekdo je, a kdyz ne tak staci tam part minut litat sam a lidi se zacnou pripojovat sami, a to i k ranu(mam vlastnorucne odzkousene) :
Ghost_SvK píše:Mam problem s 8800GT kartou a CS 1.6. Kedze mam LCD aby som mal 100fps vypol som vertikalnu synchronizacku. 100fps ide v pohode.
Co je vsak horsie tak hra mi v nepravidelnych intervaloch dako cudne zasekava.Tie intervaly su cca 15sek a potom je na 1/10s zastavenie.
Predtym som mal 7600GT a tam to slo OK. Viem ze tento problem s 8800GT ma viacero ludi....Nevie niekto kde moze byt chyba??? Surprised
arec, hle mam hooodne podobnej problem, nemas zaply DC, kerio bo icq??? me to dela to sami kdyz mam pusteny kerio, bo DC... ty sami zaskuby co popisujes, i ve stejnych intervalech (priblizne), zkus to povypinat a uvidis ze to bude ready , grafikou to neni... alespon myslim ze na 90%by neemelo...
Intel Core2Duo E6600 2,4GHz @ 3,24GHz, Gainward Geforce 8800 GT 600/900/1500 @ 690/960/1668, 2x1GB Ram A-Data 800MHz, Fortron BlueStorm II 500W, Samsung 250 GB,
Default 3DMark06=9 900
OC 3DMark06=12 453
SM2.0=5 905, HDR/SM3.0=5 611, CPU=2834
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Spojenie 3 posebe idúcich postov od Xm4ik, do budúcna, existuje tu tlačítko EDIT Obrázek :roll:
.
Bofasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bofasa »

jj Counter je klasika, hraju ho cca 5 let. Přešel jsem z 1.6ky na Source, resp. koupil jsem a už 1,6 nemám ani v pc, i na lankách se začal hrát source. Je fakt že na příští lan chci 1.6ku dát a zavzpomínat si trošku.

prostě CS rules forever LOL

Jinak FPS 190-250
E6750 .. P35-DS3.. A-Data Vitesta EE (4x1GB CL4) .. Blue StormII. 500W .. 8800GTS 512 .. HP LP1965 .. Noctua NH U12F.
NY.feest
Nováček
Nováček

Příspěvek od NY.feest »

hele hoši cs 1.6 jsem hral dluho a neni to spatny :)) ale tak jsem cetl a mluvil s klukama nejlepsi CZ cs sceny a cs 1.6 je hra stara 10 let :)) a hry jdou dale mladi typci si kupujou source pac je blbost aby v tehle dobre zacinali cs 1.6 :)) a ten to rok 2800 vyjde oficialni dalsi verze counter strike...je to otazka casu kdy CSS pujdou hratelnosti nahoru vis co :))

procesor : AMD sempron 64 3200+ AM2
ramka : 1,50 GB
a grafarna nejaka geforce 7300 nx

a vubec si nestezuju :))

pocitace jdou strasne cenove dolu...dobreho levneho pc si ted muze dovolit kde kdo :)) mej te se lidi!!!! prominte mi za chyby,carky atd....psal jsem to na rychlo :))
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

1.5 se hraje doted.... a do roku 2800 dlouha doba. :twisted:
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Lamac píše:1.5 se hraje doted.... a do roku 2800 dlouha doba. :twisted:
hraje, ale serveru je malo a hlavne vsude kazdej cheater... Uz je asi lidem jedno jestli budou mit ban, nebo ne...

2NY.feest: divil by ses kolik lidi zacina s jednasestkou, jak sem uz psal vejs, hlavne diky dobry podopore a rozsirenosti non-steamu... Serveru jsou mraky, zminuje se o tom temer kazdej web apod... A taky 1.6 non-steam komunit je tu strasne moc... Co myslis rokem 2800?? To tu nebudou ani moje pravnoucata... :lol: Jakoze ted v roce 2008 ?? Jinak s pravopisem mas recht, kdybys radsi misto vety "prominte mi za...." si to po sobe precet...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mno tak ja Vam vubec nerozumim. Hral jsem 1.3 a 1.5 a ted hraju obcas s kamosema Source. Jadinej rozdil kterej vnimam je, ze source ma daleko hezci grafiku. Uprime, hraju CS jen abych se obcas odreagoval, bavi me to a myslim, ze nejsem uplna lama, ale abych se zasekaval na detailech typu, tady jde strilet pres zed a tamhle se da vyskocit na bednu a hodit granat primo do spawnu to ne. At si rika kdo chce co chce, me source bavi a na to moje obcasny hrani naprosto postacuje...
A to, ze to nehrajou progamers je uplne jedno...ti nehrajou spoustu veci, treba takovej tetris a jaka je to panecku gamesa :D

Co se hodnoceni tyce tak davam vsem stejne za 2. Protoze opravdu jedinej rozdil je v grafice...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Skeeter píše:Co se hodnoceni tyce tak davam vsem stejne za 2. Protoze opravdu jedinej rozdil je v grafice...
Source je postavenej na uplne jinym enginu :roll: Rozdil mezi source a 1.6 (nebo 1.5) je podle me vic nez znatelnej... :?
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

X-Spidy-X píše:
Skeeter píše:Co se hodnoceni tyce tak davam vsem stejne za 2. Protoze opravdu jedinej rozdil je v grafice...
Source je postavenej na uplne jinym enginu :roll: Rozdil mezi source a 1.6 (nebo 1.5) je podle me vic nez znatelnej... :?
mno nevim, ja tam vidim to same, mapy stejny, zbrane stejny, zpusob hry stejnej, proste zadnej rozdil kterej by stal za odsouzeni CSS...Jo, kdyby dali do css pouzivani techniky, vesmirny paprskomety nebo ja nevim co jeste tak ano rozdil by tu byl. Takhle je to furt ta sama hra v hezcim kabatku...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Skeeter píše: At si rika kdo chce co chce, me source bavi a na to moje obcasny hrani naprosto postacuje...
Áno, s týmto súhlasím, Source je hra pre masy, má to peknú farebnú grafiku, nieje to moc náročné, tématika bojov Polícia vs. Teroristi, prečo si to nezahrať, že ...

Ale kto venoval CSku nejaký čas ešte pred Sourcom, tak ho väčšinou odsúdi hlavne kvôli "zjednodušeniu" celej hry, alebo ako to nazývajú oni zreálneniu :roll:
.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Musim s barcem(jak se sakra pise sedmy pad??) souhlasit. Hral jsem CS aktivne asi 4 roky, zacinal jsem jeste na 1.5(to byla panecku smazba!) a musim rict, ze Source uz ani neni CS. Dle meho nazoru soudruzi z Valve naprosto znicili veskery herni model. Zbrane se chovaji naprosto hnusne, naproti tomu takove AWP me prijde silnejsi, nez kdy driv(pajdulaci se hybou jakoby pomalu + celkem dost presny nozoom). Mapy jsou extremne slozite, ta spousta harampadi a bordelu nema absolutne zadny vyznam, clovek se potom akorat nesoustredi na hru. Jinak hra je celkem nenarocna na GPU, ale na CPU je to snad jedna z vubec nejnarocnejsich her - bez vysoko taktovaneho Core 2 Duo to 100FPS tezko udrzi.

Source je mozna hra pro novou generaci hracu, ackoliv me se zrovna nelibi. Soudim podle toho, ze vsichni moji kamaradi, kteri CS drive nehrali a zacali az se Sourcem se ho drzi zuby nehty, o CS 1.6 nechteji ani slyset. Navic novy hraci, kteri si CS 1.6 pusti treba za dva roky(jestli vubec) jej nebudou hrat uz jenom proto, ze neodpovida jejim grafickym predstavam ala Crysis a spol. Je to skoda, podle me je CS 1.6 snad nejlepsi online FPS hra vsech dob. Tezko ji v dnesni dobe prekona neco, co se bude hrat vice nez 8 let v kuse ....
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

To harampadi je prave pohoda :) treba sudy je zajimavy "posoupnout" mezi dvere :twisted:
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Skeeter píše:To harampadi je prave pohoda :) treba sudy je zajimavy "posoupnout" mezi dvere :twisted:
To sou prave ty blbosti, ktery se hracum ktery tomu nikdy nevenovaly moc casu libej.. tim se nechci nikoho dotknout, ale nekolika letej hrac proste nepotrebuje strilet do plechovek a sudu... ke vsemu se na to neda ani poradne vyskocit, pro taktiku je to tedy naprosto nepouzitelne... Kolikrat se mi stalo ze sem dotoho harampadi jakoze skocil a nemoh sem se chvili phnout... Pste source sem hral parkrat, dal uz fakt nechci... 8)
bez vysoko taktovaneho Core 2 Duo to 100FPS tezko udrzi.
A kcemu poterbujes sto fps? Abyses mohl chlubit? Ja source rozbeham i na mim athlonu 3500+ a pri nizkym rozliseni neni prob. mit treba tech 150 fps, ale kcemu... Dyt je to uplna zbytecnost, kdyz mi comp vykresli 150, monitor zobrati jen 75 a moje oko spozoruje tech 25 :D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Než se to tu rozjede, tak na téma PG a FPS je diskuse (mimojiné) tady - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... =progaming
Goldnoob team proud member!
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

X-Spidy-x: Vychazim z predpokladu, ze hrac chce hrat na profesionalni urovni, coz jinak, nez se 100Hz CRT monitorem nejde. Tenhle monitor ti bez problemu vykresli onech 100FPS a co se tyka toho oka - ver mi, ze to poznat jde. Ja poznam rozdil mezi 75 a 100FPS na prvni pohled, v CS tedy rozhodne ano. Zeptej se kazdeho lepsiho hrace nebo progamera, odpovi ti to same.

EDIT: Thellwin byl rychlejsi, no, snad to nevadi. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“