Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra
A můžeš mi říct na co? Vidíš tady nějaké RSS?
//Vadí ti tam? To je mi líto...
//Vadí ti tam? To je mi líto...
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 6. srp 2008, 10:23, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak buď to smažte nebo opravte, na co tam budou staré příspěvky, že 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Wilik
- Administrátor

Pridani RSS mame v TODO listu, v cem je zadrhel, ze to jeste neni by nejlepe zodpovedel Lemra...
Kazdopadne vsechny veci k reseni co zde byly reportovany mame zaznamenany, takze netreba nic pripominat.
Kazdopadne vsechny veci k reseni co zde byly reportovany mame zaznamenany, takze netreba nic pripominat.
- zombux
- Odborník PCT

já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co takhle misto omezeni velikosti vkladanych obrazku pridat do CSS: img {max-width:780px;}?
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že jsem upravili sekci benchmarky a výslekdy z nich dali do speciální sekce, paráda
Ovšem mohli byste tam přesunout opravdu všechny thready s bench výsledky?
Např:
Doom III - benchmark
TrueCrypt Benchmark
PRIME BENCHMARK 1.0
Sandra 2005 SR1
atd...
//E: Ok, dobře tedy
Ovšem mohli byste tam přesunout opravdu všechny thready s bench výsledky?
Např:
Doom III - benchmark
TrueCrypt Benchmark
PRIME BENCHMARK 1.0
Sandra 2005 SR1
atd...
//E: Ok, dobře tedy
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne ned 10. srp 2008, 19:42, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Wilik
- Administrátor

Urcite mohli, ale to staci napsat po SZ moderatorovi te sekce. Urcite to neni problem kolem noveho fora.
//edit Don: ano pracuji na tom... vcera jsem tam nahazel prvnich par aby tam neco bylo a aby zmizel ten seznam tech "dulezitych"
//edit Don: ano pracuji na tom... vcera jsem tam nahazel prvnich par aby tam neco bylo a aby zmizel ten seznam tech "dulezitych"
- zombux
- Odborník PCT

up, pozoruju čím dál víc zmrvených odkazů na fóru. tohle by měla být priorita #1 s neprodleným řešenímzombux píše:já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
- Sinpa
- Mírně pokročilý

http://images.google.cz/images?um=1&hl= ... r%C3%A1zky
Stačí dát odkaz do xxx, nebo ne?
Edit: A funguje to i po editu.
Stačí dát odkaz do xxx, nebo ne?
Edit: A funguje to i po editu.
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- zombux
- Odborník PCT

jo jenže tohle nikdo neví a nepoužívá, na každým jiným fóru to funguje bez [url]
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ono by stačilo, aby se to automaticky přepsalo po uložení.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Maxtor
- Začátečník

-
WTF.. pri stisku tlacitka odeslat na obrazovce s napsanou odpovedi.. po cca 5min to prestalo.. do te doby nepomahalo ani opakovane odeslani..
http://maxtor.ic.cz/pct4um/error.gif
http://maxtor.ic.cz/pct4um/error.gif
- shadow
- Středně pokročilý

to už tady bylo jednou postováno, podle mne jde o nějaké omezení (na straně serveru - hostingu) v maximálním počtu současných spojení k databázovému serveru.
viz:
viz:
Kód: Vybrat vše
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/user-resources.html
show must go on..
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je otázka pár řádků, neřikejte že tam neni nikdo schopný kdo by to napsal..zombux píše:up, pozoruju čím dál víc zmrvených odkazů na fóru. tohle by měla být priorita #1 s neprodleným řešenímzombux píše:já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
Omlouvám se zombe, tentokrát apeluji já
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- zombux
- Odborník PCT

ono by možná stačilo zakomentovat zdroják funkce která má na svědomí to zkracování
- spirit64
- Mírně pokročilý

Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Měl bych dotaz na galerii, už delší dobu je nefunkční, tak mě zajímá, jestli bude zprovozněna v blízké době, nebo ne a v tom případě, jestli je obsah zálohovaný a bude někam umístěn.
Díky za odpověď
- Woyta
- Středně pokročilý

Zkus zatim tohle:spirit64 píše:Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... lit=vzhled
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Skim
- Začátečník

-
jj, přidávám se, někde na webu jsem dokonce našel i galerii přímo pro phbb3 fora (posílám zabalenou v příloze, nevím odkud to je, ale mohla by fungovat i tadySTANIK#007 píše:Měl bych dotaz na galerii, už delší dobu je nefunkční, tak mě zajímá, jestli bude zprovozněna v blízké době, nebo ne a v tom případě, jestli je obsah zálohovaný a bude někam umístěn.
Díky za odpověď
jj, koukni na smeťák (/edit, tak už to poslal Woyta) těch mutací je tam spousta, hlavně ten Darkside od NoTHx je jako tmavý v pohodě (stačí jen trocha poladit velikosti fontů, jak tam sám psal.. nebo jen převzít), jinak další jeho upravená mutace je od devastatora tady: http://uloz.to/642055/m2filter-pctforumcss.m2f, takže, pokud zkousneš firefoxe či operu (vzhled Firefoxe jde dokonce navíc naemulovat z hlediska použitých ikon dokonce i jako IE6-kaspirit64 píše:Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
Taky bych se chtěl zeptat, jestli je už je v jednání to umožnění vkládání videí (youtube, google, atd.. - případně zda už to tady někomu funguje?) do přízpěvků v syntaxi
Kód: Vybrat vše
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v={TEXT}][/youtube]viděl jsem už forum, kde to běhalo (viz obrázek níže..) zkoušel jsem to i podle toho návodu, ale tady zatím ne (asi bude třeba něco přidat do zrojáku, nebo něco píšu špatně..)

Dík moc
Zdraví S.
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)